παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΚΟΡΠΙΟΙ....

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου

 scorpio-songs.jpg

Στο μαγεμένο δάσος.

 

Στοιχείο: Νερό. Οι ζεστοί υδρατμοί ηρεμούν, θεραπεύουν, εξαγνίζουν. Επίσης, μπορούν να προκαλέσουν ασφυξία, να ζεματίσουν.

Ποιότητα: Σταθερό, στα μυστικά. Αυτό που βλέπεις σπάνια είναι αυτό που παίρνεις.

 Σύμβολο: Ο Σκορπιός. Ακόμη και ο έρωτας είναι μάχη με το θάνατο.

Κυβερνήτης: Άρης και Πλούτωνας. Σε αυτό το δυναμικό δίδυμο, ο Άρης σε πωρώνει με μεγατόνους κάψας και συναισθημάτων και μετά ο Πλούτωνας – ο καταστροφέας – στέλνει κλωτσοπατώντας την καρδιά σου από εκεί που ήρθε. Έτσι, για πλάκα.

Ερωτικό είδωλο: Michael Corleone.

Ερωτικό στυλ: Σαρκαστικό μούτρο.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Γειά»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Διασταυρώνει βλέμματα με γοητευτική άγνωστη και ακολουθούν δέκα ή δώδεκα ώρες ασταμάτητου, απόλυτα διεστραμμένου, καυτού σεξ. Δεν ανταλλάσσουν κουβέντες ή ονόματα. Η άγνωστη εξαφανίζεται. Ο Σκορπιός έχει άλλη μια χαμένη αγάπη να θρηνήσει.

Ερωτογενής ζώνη: Τα γεννητικά όργανα. Πάσχει από ακραίες σεξουαλικές ορμές. Ανίατη περίπτωση. Αναζητά τακτικά θεραπεία.

Σεξουαλικό βίτσιο: Κουβαλάει ένα κουτί με σεξουαλικά βοηθήματα για έκτακτα περιστατικά στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Δεν παίζω καλά το θύμα, γιʼαυτό κάνω πάντα το καθαρματάκι.

Danny de Vito (17 Νοεμβρίου)

 

 

Πώς είναι όταν τρέμεις από φόβο στην ιδέα ότι θα κάνεις κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις; Το να ερωτεύεσαι έναν Σκορπιό είναι σαν αυτήν την ανατριχίλα της έξαψης από τρόμο. Ο θρυλικός μαγνητισμός του Σκορπιού είναι αληθινός. Ένας ερωτευμένος Σκορπιός έχε ερωτική δύναμη, είναι απίστευτα πανούργος και άκρως επικίνδυνος.

Οι Σκορπιοί μοιάζουν με πρωταγωνιστές σε ρομαντικά μυθιστορήματα: δυνατοί, σιωπηλοί τύποι που θα σε συνθλίψουν πάνω στο στέρνο τους, θα σε υπνωτίσουν με τα μάτια της κόμπρας και θα γελάσουν σαρκαστικά πριν σε φιλήσουν τόσο παθιασμένα που λιώνει το μπικίνι σου. Οι Σκορπίνες είναι μάγισσες του σεξ, δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τον απόλυτο έλεγχο πριν σου επιτρέψουν να υποταχθείς στην ικανότητά τους να σε κάνουν να παραμιλάς.

Μόλις ο Σκορπιός καρφώσει το βλέμμα του πάνω σου και αρχίσει να διασχίζει αργά, σταθερά και με πλήρη αυτοκυριαρχία την αίθουσα, ετοιμάσου να δεχθείς επίθεση. Δεν έχει σημασία αν είναι ή όχι διαθέσιμη ή αν συμφωνείς με τα σχέδιά του. Θα περιμένει όσο χρειαστεί. Αν ένας Σκορπιός σε έχει καταγοητέψει, μαγέψει, καθηλώσει και/ή απλώς τον θέλεις εδώ και τώρα, πρέπει να καταλάβεις ορισμένα πολύ σημαντικά πράγματα. Θυμάσαι αυτό που λένε για τον έρωτα και τον πόλεμο; Ε, για τους Σκορπιούς ο έρωτας είναι πόλεμος. Η κρεβατοκάμαρα είναι το πεδίο μάχης και το σεξ το όπλο που κρατάνε.

 Οι Σκορπιοί δεν παίζουν, έχουν στρατηγική. Δεν φλερτάρουν, κυριεύουν το μυαλό. Χρησιμοποιούν συστηματικά το σεξ για να αποπλανήσουν και να ελέγξουν. Μην αφήσεις το αγγελικό πρόσωπο ορισμένων να σε ξεγελάσει. Μέσα σε κάθε Σκορπιό υπάρχει ένας δολοφόνος κατά συρροή που περιμένει να εκδηλωθεί. Δεν έχουν μέτρο. Ένας Σκορπιός μπορεί να απέχει από το σε για περισσότερο απʼ όσο ένας Ιχθύς αντέχει να βλέπει τις επαναλήψεις από τις Περιπέτειες στον Νησί του Gilligan,και μετά να το γυρίσει σε ρυθμούς αχόρταγου σε μια στιγμή. Αν έχεις πρόβλημα με τη μία ή την άλλη συμπεριφορά, θα είναι προς μεγάλη διεστραμμένη του ευχαρίστηση να σε κουρελιάσει με τα λόγια του.

Οι Σκορπιοί, συμπεριλαμβανομένων και των εργένηδων –και υπάρχουν τέτοιοι-  μαγεύονται από το σεξ. Ακόμη και αν ο δικός σου δεν ονειρεύεται να συμμετέχει, ενδιαφέρεται για οτιδήποτε σεξουαλικό. Πορνό, πορνεία, ταινίες, βιβλία, οτιδήποτε σχετικό, συν επιστημονική έρευνα και ψυχολογία αποτελούν αγαπημένα του θέματα. Οι Shere Hire, Larry Flynt και Robert Mapplethorpe είναι χαρακτηριστικά δείγματα του φάσματος ενδιαφέροντος των Σκορπιών. Ο Hire ήταν ο άρχοντας της πορνογραφίας που τη μετέτρεψε σε καριέρα πολυεκατομμυρίων και οι καταπληκτικές φωτογραφίες του Mapplethorpe συνέλαβαν τον απτό αισθησιασμό και τα ωμά συναισθήματα του γυμνού. Υπολόγισε και τους τηλευαγγελιστές που πιστεύουν ότι οποιαδήποτε άλλη στάση εκτός από το ιεραποστολικό είναι εισιτήριο για την κόλαση χωρίς επιστροφή, και έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ψυχή ενός μέσου Σκορπιού.

Είναι επίσης πωρωμένοι με την εμπιστοσύνη. Ένας Σκορπιός θα σε παρατήσει γρηγορότερα απʼ ότι ένας Υδροχόος θα τρέξει για παρατήρηση UFO αν υποψιαστεί ότι έχεις συζητήσει οτιδήποτε «δικό σας» με οικογένεια, φίλους ή τα μέντιουμ στα 090- Ετοιμάσου να δεις το όνομα και τα χειρότερα μυστικά σου γραμμένα με σπρέι σε όλη την πόλη. Ακόμη και τα e-mail τους είναι κρυπτογραφημένα. Οι Σκορπιοί στέλνουν μηνύματα τύπου: «Ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ είμαι καλύτερα τώρα που έφυγε η αστυνομία». Τι σημαίνει αυτό;

Ένας Δίδυμος θα έγραφε μια σελίδα, ο Τοξότης μια επιστολή. Τα μηνύματα του Σκορπιού είναι ένα τεστ για να δει αν ενδιαφέρεσαι αρκετά για να ζητήσεις να μάθεις περισσότερα. Σε τρελαίνουν μέχρι να τα αποκρυπτογραφήσεις και είναι σχεδόν αδύνατο να τα προβλέψεις.

Οι Σκορπιοί τελειοποίησαν το κενό βλέμμα. Ούρλιαξε, κλάψε, κατηγόρησε ή απείλησέ τον και ο Σκορπιός σου θα σε κοιτάζει λες και του είσαι ένας παντελώς άγνωστος που μιλάει μια ξένη γλώσσα. Καμία σχέση με το κενό βλέμμα του Ταύρου, το απέναντι ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ταύρος είναι αργός. Ο Σκορπιός είναι ύπουλος. Ο διαβολικός σύζυγος στην κλασική ταινία Gaslight ήταν ο αυθεντικός Σκορπιός. Σκόπευε να τρελάνει τη γυναίκα του για να βάλει χέρι στην περιουσία της οικογένειας. Και ακολούθησε το σχέδιο με μια παγερή σκληρότητα που άγγιζε το σαδισμό.

Ο εσωτερικός κόσμος του Σκορπιού είναι ένας κύκλος ακτίνας τριών χιλιομέτρων. Οι Ζυγοί δεν παίρνουν τα χέρια από πάνω σου αλλά οι Σκορπιοί μπορεί να σε τραβήξουν σε μια ξαφνική αγκαλιά. Ο ασφαλέστερος τρόπος να πλησιάσεις έναν είναι να απλώσεις σιγά- σιγά το χέρι σου προς το μέρος του και να το μυρίσει. Και τα δύο φύλα είναι καχύποπτα, μετράνε το κάθε τι και έχουν στρεβλή συναισθηματική αντίληψη. Για έναν Σκορπιό, ο τρόπος να τα βρείτε μετά από έναν καβγά είναι να σε κοιτάζει στα μάτια μέχρι να παραδοθείς, να σε δέσει στο κρεβάτι και να κάνει τη δουλειά του. Κανονικά, αυτή θα ήταν μια υπέροχη πρόταση, μέχρι που βλέπει αυτά τα υπνωτιστικά μάτια να σβήνουν καθώς αυτό απομακρύνεται από πάνω σου μερικά δευτερόλεπτα πριν ικανοποιηθείς. Εσύ μπορεί να ξέχασες τον τσακωμό σας μέσα στην κάψα του πάθους. Ο Σκορπιός σου μόλις άρχισε να σε τιμωρεί.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...