παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ-ΜΕΡΟΣ Γ

Λέων

23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου

 venus-in-arie-aries-venus-astrology.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Είμαι ένα βαθύτατα επιφανειακό άτομο

-Andy Warhol ( 6 Αυγούστου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

Νομίζεις ότι χρειάζεσαι την Εθνική Τράπεζα και μια γλώσσα από δω μέχρι απέναντι για να κρατήσεις δίπλα σου ένα Λιοντάρι; Καμία σχέση. Για να είμαστε ακριβείς, τα Λιοντάρια λατρεύουν τους προβολείς και όλα τα υπέροχα πράγματα που αποκτούνται με χρήματα. Όταν όμως σκουραίνουν τα πράγματα, μπορούν να κάνουν τα μεγαλύτερα παζάρια στην καλύτερη Παρθένο. Και οι περισσότεροι είναι το επίκεντρο της προσοχής επειδή είναι η καλύτερη παρέα για διασκέδαση.

Ο όρος λαμπερή προσωπικότητα πάει γάντι σε αυτό το ζώδιο. Οι Λέοντες είναι έμπιστοι, ιδεαλιστές, εύσπλαχνοι και καλλιεργημένοι. Είναι γενναιόδωροι σε επίπεδο πνεύματος και εντιμότητας όσο και στο οικονομικό. Είναι οι πρώτοι που θα σου δανείσουν λεφτά για βενζίνη ή θα σε βολέψουν σπίτι τους όταν χάσεις τη δουλειά σου.

Αν και τα Λιοντάρια δεν παίζονται στο φλερτ, όταν ερωτευθούν πραγματικά σπάνια ξεστρατίζουν. Αναμφίβολα, το Λιοντάρι σου θα εκτιμήσει την απερίσπαστη προσοχή σου και θα χαρεί ακόμη περισσότερο να σου προσφέρει τη δική του. Στο κρεβάτι, του αρέσει να σκηνοθετεί το ερωτικό σόου, οπότε μπορείς να ξαπλώσεις αναπαυτικά αναστενάζοντας από ηδονή ενώ αυτός ξεδιπλώνει το περίφημο δημιουργικό ταλέντο των Λεόντων.

Εκτός κρεβατοκάμαρας, λίγη στοργή, αγάπη, φροντίδα και τακτικοί έξοδοι θα παρατείνουν το χουρχουρητό του. Για τον Λέοντα μετράει ένα καθαρό, καλά εξοπλισμένο σπίτι. Αν και λατρεύει την πολυτέλεια, δεν χρειάζεται να προσλάβεις διακοσμητή. Τους ενδιαφέρει η άνεση. Συνήθως είναι τεμπέληδες και του αρέσει να επιστρέφουν σπίτι και να βουλιάζουν σε ένα ζεστό καναπέ ή στην αγαπημένη τους πολυθρόνα. Επέμεινε στην πολυτέλεια όσον αφορά στο ντύσιμο, στο φαγητό κλπ. Ακόμη κι αν ο καλός σου κάνει δίαιτα, πρόσεχε πως θα του σερβίρεις τη σαλάτα και το επιδόρπιο με 2% λιπαρά. Η παρουσίαση είναι τα πάντα. Και η συσκευασία – στο φαγητό, στο ντεκόρ, σε σένα.

Ποτέ, μα ποτέ μην αρχίσεις να περιφέρεσαι σπίτι με το χθεσινό τζιν ή χωρίς να έχεις βουρτσίσει δόντια και μαλλιά. Έχεις δει πόσο χρόνο αφιερώνουν οι γάτες στην περιποίησή τους; Αυτό κάνει και το Λιοντάρι σου, και το ίδιο απαιτεί από σένα.

Όσων χρονών κι αν είσαι, να σκέφτεσαι και να φέρεσαι νεανική. Οι Λέοντες ακόμη και μετά τη σύνταξη συνήθως δείχνουν νεώτεροι απ ʽόσο είναι. Και κυρίως, συμπεριφέρονται σαν νέοι σε όλη τους τη ζωή. Ο Ήλιος δεν γερνάει, το ίδιο και το Λιοντάρι σου. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις τη ζωή σου απ ʽότι με κάποιον που του αρέσει να γελάει, αρνείται να ριζώσει σε μια κουνιστή καρέκλα και έχει τέτοια όρεξη για ζωή όσο κανένα άλλο ζώδιο;

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Λέων/Κριός: Αγριόγατα που λυσσάει για ήλιο και αναζητά κεφάτο σύντροφο που διψάει για περιπέτεια, αυθόρμητο παθιασμένο σεξ, μάχες για κυριαρχία, φανταστικούς καβγάδες και αληθινή αγάπη.

Λέων/Ταύρος: Τζαζεμένη γάτα της ζούγκλας με καλό χιούμορ και μηδέν μετρητό αναζητά αγέλαστο άτομο ριζωμένο στον καναπέ, με εξωφρενικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και ζήλια μανιακού, για ένα ειδύλλιο όλο φωτιά.

Λέων/Δίδυμοι: Party animal με φοβερή κλίση στη μοιχεία αναζητά εμφανίσιμο αλλά κακό σύντροφο με ταλέντο στη στιγμιαία σεξουαλική ικανοποίηση. Κέφι, πόθος, γέλια εγγυημένα.

Λέων/ Καρκίνος: Διασκεδαστικός, γεννημένος ηγέτης και μόνιμα στο ψηστήρι αναζητά γεννημένο αφεντικό, εσωστρεφή οσιομάρτυρα για ενδιαφέρον αλλά μάταιο σεξ της μιας βραδιάς. Πρωινό προαιρετικό.

Λέων/Λέων: Πολύ σέξι για το σύμπαν πρωτόγονο ον με όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο αναζητά το όμοιό του για το πιο καυτό σεξ στη Σαχάρα. Μόνιμη συνεργασία πιθανή αν ανταλλάξουμε θέσεις.

Λέων/Παρθένος: Εγωισταράς τρυπιοχέρης με υπερδραστήρια σεξουαλική ζωή που μουλιάζει ανταλλακτικά αυτοκινήτου στην μπανιέρα αναζητά μικροβιοφοβικό άτομο που κλείνεται σπίτι και τα ζει όλα στο μυαλό του, για μερικές εβδομάδες έντασης και ένα χωρισμό βγαλμένο απʼ την κόλαση.

Λέων/Ζυγός: Κακομαθημένο βρομόπαιδο με μόνιμες κάψες εφήβου αναζητά εθισμένο στα ρομάντζα με μόνιμη ανάγκη να λύνει τα προβλήματα συζητώντας. Απίστευτα καυτό σεξ, οπότε τι χρειάζονται οι συζητήσεις;

Λέων/Σκορπιός: Μεγαλοπρεπές τέρας χωρίς ίχνος ταπεινοφροσύνης και μια ατζέντα όλο φίλους αναζητά σέξι αλλά συναισθηματικά καταπιεστικό κυνικό για ζωώδες σεξ, μεταμεσονύχτια εκδίκηση και σύντομο αλλά πρωτόγονο ειδύλλιο.

Λέων/ Τοξότης: Η «Αυτού Μεγαλειότης Κοιτάξτε Με», με τάση για υπερβολές και άγριες περιπέτειες αναζητά γελωτοποιό της Αυλής με ατέλειωτες ατάκες και κτηνώδη σεξουαλική πείνα. Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Ας παίξουμε!

Λέων/ Αιγόκερως: Δεσποτικό άτομο που μαγειρεύει κάτω απʼ τα σεντόνια αναζητάει κυριαρχικό υπερεπιτυχημένο καριερίστα με λογαριασμό στην Ελβετία και βαρβάτη όρεξη. Καυτό ζευγάρωμα. Παγερό επόμενο πρωί.

Λέων/Υδροχόος: Τρελός για κομπλιμέντα ομορφονιός με παραδοσιακές απόψεις αναζητά ακτιβιστή που κάνει κηρύγματα, είναι παρανοϊκός και δεν μπορεί να χορέψει, για ενδιαφέρουσα αλλά αδιανόητη βραδιά.

Λέων/Ιχθύες: Προκλητικό αιλουροειδές με αδυναμία στον τόννο, αναζητά χάνο με πτερύγια μονίμως αποσυντονισμένα, να τον ταϊσει, να τσακωθούν και να τον καταστρέψει, ξανά και ξανά.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης

Απλά φίλοι: Λέων, Ιχθύες

Ξέχνα το: Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως

Ποτέ δεν ξέρεις: Υδροχόος, Καρκίνος

 

Λάγνα και άξεστα Λιοντάρια

Bill Clinton

Kathie Lee & Frank Gifford

George Hamilton

Whitney Houston

Mick Jagger

Λόρενς της Αραβίας

Jennifer Lopez

Benn Affleck

Jackie Kennedy Onassis

Billy Bob Thorton

 roll.gifroll.gif

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...