παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Ζυγό...

Χτυπημένος Άρης

 mars-in-libra.jpgΕίναι πανεύκολο να κερδίζεις, αλήθεια. Αρκεί να είσαι προικισμένος με κοφτερό μάτι, γρήγορο μυαλό και κανέναν ενδοιασμό απολύτως.

 

- Alfred Hitchcock (13 Αυγούστου)

 Άρης στον Ζυγό/ Ήλιος στον Λέοντα

 

Στον Ζυγό, ο Άρης γίνεται ο κυβερνήτης της συζήτησης. Αν εξελιχθεί σε διπλωματική διαφωνία ή άγρια λογομαχία εξαρτάται από το ποια πλευρά του κρεβατιού ξύπνησε. Όπως ο Dr Jekyll και ο Mr Hyde, ο  Άρης στον Ζυγό μπορεί να το γυρίσει χωρίς προειδοποίηση από γοητευτικός κυνηγός της αρμονίας σε στρίγκλο της αντιπαράθεσης. Το πάθος του Άρη μετατρέπεται σε μάχη του πνεύματος εναντίον του σώματος. Η προφορική σύγκρουση τον ερεθίζει όσο και η σωματική επαφή. Αυτά τα άτομα είναι συχνά αδιάφορα ως προς το σεξ και παλιομοδίτες, με τη δική τους αίσθηση της ηθικής και της σεξουαλικής επαφής. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι σέξι, αλλά αν θες αυθορμητισμό και/ ή να κρέμεσαι απʼ τους πολυέλαιους, βρες καλύτερα ένα Λιοντάρι ή έναν Δίδυμο.

 

Γυναίκα με Άρη στον Ζυγό 

Θέλεις να βρίσκεσαι σε συγχρονισμό με το σύντροφό σου όλες τις ώρες και μπορείς να του κάνεις διαλέξεις περί αυτού μέχρι να κουφαθεί προκειμένου να επιτύχεις αυτήν την αρμονία. Είτε είσαι διακριτική και γλυκομίλητη, όπως ήταν η Αιγόκερως Marlen Dietrich, είτε έχεις τους «λεπτούς» τρόπους της Σκορπίνας Roseanne Barr, είσαι γεννημένη να συζητάς, να αναλύεις και να αναμασάς κάθε όψη των πολλών σχέσεών σου, όπως η αγελάδα μηρυκάζει την τροφή της. Μπορεί να λες ότι θέλεις ένα κοινωνικά συνειδητοποιημένο και ευαίσθητο τζίνι για να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη του κόσμου, αλλά ένας καλλιτεχνικός τύπος που είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα πάντα και σε  αφήνει να έχεις το πάνω χέρι, είναι ο ιδανικός για σένα.

 

Άντρας με Άρη στον Ζυγό. 

Μπορεί να είσαι ατίθαση καρδιά, αλλά έχεις μιας αξιοσέβαστη, ευγενική προσωπικότητα. Σκέψου τον Αιγόκερω Elvis Presley, τον Τοξότη John Malkovich. Θέλεις να μοιράζεσαι τα όνειρά σου και απαιτείς από τη σύντροφό σου να λύνετε τα προβλήματά σας συζητώντας. Ακόμη και τα πιο έντονα συναισθήματά σου φιλτράρονται από τη λογική σου κι εκεί είναι το πρόβλημα. Ή δεν έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως. Όταν βαριέσαι, βρίσκεις διασκεδαστικό να αμφισβητείς την παρτενέρ σου. Η ιδανική σύντροφός σου μπορεί να διατηρήσει τη λογομαχία λίγο πιο κάτω από το σημείο «βρασμού» και κρεβατομουρμούρας.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...