παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Ταύρο...

Χτυπημένος Άρης

 venus-in-scorpio.jpg

Ο κόσμος δοκιμάζει και ξαναδοκιμάζει, αλλά το σεξ δεν είναι καλύτερο από το καλαμπόκι.

 

-  Garrison Keillor (7 Αυγούστου)

 Άρης στον Ταύρο/ Ήλιος στον Λέοντα

 

Ο θερμόαιμος πολεμιστής συναντάει τον αμείλικτο φασίστα. Στη Γη, οι φωτιές του Άρη καίνε αργά και συγκρατημένα. Ο Άρης στον Ταύρο είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει. Η Καρκίνος Ginger Rogers είχε τον Άρη της εκεί. Δούλευε τόσο πολύ και τόσο σκληρά όσο ο Ταύρο Fraid Astaire προκειμένου να τελειοποιήσουν τα χορευτικά τους και είναι αυτή που σου έχει μείνει ως παρτενέρ του. Σε αυτήν τη θέση, ο Άρης έχει επίσης ανάγκη να κατακτάει ακόμη και στα πιο χαλαρά ζώδια. Είναι άτομα που αρνούνται να τα παρατήσουν ή πασχίζουν για τη δική τους πρόοδο ή σε καβαλικεύουν σε περίπτωση που πιστεύουν ότι χρειάζεσαι επειγόντως καθοδήγηση. Και τα δύο φύλα ζηλεύουν τρομερά. Όταν ο μαινόμενος Ταύρος και το ανισόρροπο Κριάρι εκραγούν, τα ξεσπάσματα οργής τους μπορεί να είναι εκπληκτικά επικίνδυνα.

 

Γυναίκα με Άρη στον Ταύρο. 

Μια χαρά το φλερτ, αλλά αυτό που σε εξιτάρει είναι το σεξ. Ο Άρης στον Ταύρο προσδίδει έναν ακατανίκητο γήινο αισθησιασμό, ακόμη και στα πιο ντροπαλά ζώδια. Είσαι γεννημένη να επιβιώνεις και θα πληρώσεις οποιοδήποτε τίμημα για να κάνεις τα όνειρά σου αληθινά. Σκέψου τη Λιονταρίνα Madonn, την Καρκίνο Tracy Polan. Αν και θέλεις ένα σύντροφο το ίδιο δυναμικό με σένα, δεν σκοπεύεις να ανεχτείς καμία πίεση. Ένας μεγαλοπαράγοντας με παχυλό μπλοκ επιταγών θα σε έκανε να γίνεις πιο διαλλακτική. Αλλά λίγο.

 

Άντρας με Άρη στον  Ταύρο.

Απεχθάνεσαι να χάνεις χρόνο, είσαι τρομερά ανεξάρτητος και συνήθως πολύ αφοσιωμένος στο στόχο σου. Διαθέτεις έντονη σεξουαλικότητα, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι. Σκέψου τον Καρκίνο  Carlos, τον Υδροχόο ηθοποιό Santana le var Burton. Όταν γνωρίσεις κάποια που θέλεις να οδηγήσεις στο κρεβάτι ή στην εκκλησία, κινείσαι αργά αλλά με προσεκτικά μελετημένα και σταθερά βήματα. Το ένα στα γρήγορα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου. Προτιμάς το αισθησιακό σεξ διαρκείας και σίγουρα οι παρτενέρ σου έχουν να το λένε για την αντοχή σου.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...