παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Καρκίνο...

Χτυπημένος Άρης

venus-in-cancer.jpg 

 Η μητέρα μου ήταν η αγριότερη drag queen που γνώρισα στη ζωή μου.

 - Ru Paul (17 Νοεμβρίου)

 Άρης στον Καρκίνο/ Ήλιος στον Σκορπιό

 

Η υδάτινη φύση του Καρκίνου αποδυναμώνει το πάθος του Άρη, που γίνεται σκοτεινά διακριτικό. Οι γεννημένοι με Άρη στον Καρκίνο συχνά είχαν εχθρικές σχέσεις ή υπήρξαν θύματα της μητέρας ή όποιου άλλου είχε αναλάβει το μεγάλωμα στην παιδική ηλικία. Ως ενήλικας, προστατεύει με κάθε τρόπο το σπιτικό που δημιούργησε και είναι το μόνο μέρος όπου νιώθει απόλυτα ασφαλής. Εξαιρετικά διαισθητικός, επικριτικός και κτητικός, αν ο Άρης στον Καρκίνο νιώσει ότι οι γονείς δεν φέρονται σωστά, οι φλόγες του πάθους μετατρέπονται στιγμιαία σε παγόβουνα αδιαφορίας ή ηφαίστεια οργής. Όπως συμβαίνει με τους πλανήτες στον Καρκίνο, αυτά τα άτομα είναι επιρρεπή σε δυστυχισμένες σχέσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο προκαλεί έναν μόνιμο εκνευρισμό και τακτικές εκρήξεις.

 

Γυναίκα με Άρη στον Καρκίνο 

Ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει να αναζητάς μανιωδώς την ασφάλεια. Κι αν δεν νιώσεις ασφαλής, δεν υπάρχει περίπτωση να ζεστάνεις τα σεντόνια. Τα αισθήματά σου δεν είναι σταθερά και απασχολείς συνέχεις το μυαλό σου με τραγικά σενάρια που δεν επαληθεύονται ποτέ. Ο ιδανικός σύντροφός σου είναι ήρωας σε ερωτικό μυθιστόρημα: γεμάτος πάθος, σκληρός αλλά ευάλωτος και κάποιος που μπορεί να σε σώσει αλλά ταυτόχρονα σε χρειάζεται. Σκέψου την Ιχθύ Lisa Minnelli ή την Παρθένο Rebecca de Mornay. Η αγάπη σου μπορεί να είναι βαθιά, δυνατή και αιώνια, αρκεί να ζήσεις αρκετά για να βρεις έναν αληθινό Rhett Butler.

 

Άντρας με Άρη στον Καρκίνο 

Ατίθασος, κυκλοθυμικός και ευάλωτος, τα συναισθήματά σου δεν απέχουν ποτέ πολύ από την επιφάνεια και απειλούν να εκραγούν με την παραμικρή αφορμή. Σκέψου τον Παρθένο Richard Gere ή τον Σκορπιό Burt Lancaster. Είσαι ο μάτσο, δυναμικός άντρας των σπηλαίων ή ο ευαίσθητος και ευάλωτος ειρηνοποιός; Παρακαλάς για μια ζεστή οικογενειακή εστία αλλά φοβάσαι μη χάσεις την ανεξαρτησία σου στην ανταλλαγή. Η ιδανική σύντροφος είναι κάποια που μπορεί να ξέρει πώς νιώθεις χωρίς να πεις λέξη. Η ψυχική επικοινωνία σε στέλνει στα ουράνια.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...