παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στους Διδύμους...

Χτυπημένος Άρης

venus-in-gemini.jpg 

 

Τραγουδάω για τους ρεαλιστές, γιʼ αυτούς που δέχονται τα πράγματα όπως είναι.

 

- Aretha Franklin (25    Μαρίου)

 Άρης στους Διδύμους/ Ήλιος στον Κριό

 

Όταν η εκρηκτική ενέργεια του Άρη φορτίζει το επικοινωνιακό χάρισμα του Ερμή, έχουμε έναν επιθετικό, ευθύ, ορμητικό, πολυπράγμονα μονάρχη. Αυτά τα άτομα τη βρίσκουν με το τηλεφωνικό σεξ, γράφοντας φλογερά ερωτικά γράμματα και τηλεφωνικό σεξ κατά τη διάρκεια και μετά από αυτό. Η ποικιλία είναι απαραίτητη για τους αρειανούς Διδύμους. Το αν πρόκειται για εναλλασσόμενους σεξουαλικούς ρόλους με τον ίδιο παρτενέρ ή για σεξ με εναλλασσόμενους ερωτικούς παρτενέρ, εξαρτάται από το πόσο προσαρμόσιμος είναι ο σύντροφός τους. Επειδή ερεθίζονται εύκολα αλλά ξενερώνουν πανεύκολα, οι αρειανοί Δίδυμοι, που επίσης σιχαίνονται τη ρουτίνα, θα το σκάσουν με την πρώτη ένδειξη κάτι συνηθισμένου. Ο Άρης βάζει φωτιά στη σεξουαλική επιδεξιότητα των Διδύμων και έτσι και τα δύο φύλα θα κάνουν θαύματα με τα χέρια τους στις ερωτογενείς ζώνες σου. Αυτή η θέση δηλώνει πολλούς εραστές, σχέσεις και γάμους και τη φοβερή ικανότητα να μιλάει για τα πάντα.

 

Γυναίκα με Άρη στους Διδύμους 

Θέλεις να συζητάς, διαφωνείς και δηλώνεις την απόλυτη άποψή σε οποιοδήποτε θέμα. Με τον Άρη εδώ, ακόμη και οι πιο ντροπαλής δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Σκέψου την Ταυρίνα Barbra Streisand, την Καρκίνο Meryl Streep. Ένας εραστής που έχει το πνεύμα, την εξυπνάδα σου και μπορεί να κρατήσει μιαν αξιοπρεπή συζήτηση έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Αν πιάνουν και τα χέρια του- μέσα και έξω απʼ το κρεβάτι – παίρνει έξτρα πόντους. Εντυπωσιάζεσαι από τη δεξιοτεχνία, τον επαγγελματισμό και την απόδοση βιρτουόζου. Ένας σπουδαγμένος τύπος που μπορεί να παίξει το κορμί σου σαν ένα βιολί Στραντιβάριους ίσως σε κάνει να νοικοκυρευτείς.

 

Άντρας με Άρη στους Διδύμους 

Ο αυθεντικός διάβολος με το αγγελικό στόμα. Ελάχιστα ζώδια μπορούν να αντισταθούν στο πέσιμό σου. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις μια τετριμμένη ατάκα, σπάνια αποτυγχάνεις να ερεθίσεις το αντικείμενο του πόθου σου –εκείνης της στιγμής. Είσαι γοητευτικός, παιχνιδιάρης και πολύ ευμετάβλητος στον έρωτα, και η ιδανική σύντροφος είναι κάποια που σε πλησιάζει χωρίς δεσμεύσεις, προτάσεις γάμου και διάθεση να σε τυλίξει στα δεσμά της. Σκέψου τον Ταύρο Dennis Hoper, τον Κριό Eric Roberts. Όσο συγκινητικές κι αν ακούγονται οι εκκλήσεις σου, σπάνια χάνεις τον έλεγχο. Το μυαλό σου είναι δυο σκέψεις πιο μπροστά από το στόμα σου και το στόμα σου είναι ένα χιλιόμετρο μακριά από το τωρινό σου θύμα.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...