παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Τοξότη....

Χτυπημένος Άρης

beauty-and-horse.jpg

Δεν θυμάμαι τα διαβολικά πράγματα που λένε ότι κάνω. Αλλά είναι πάρα πολλά.

- John Travolta (1 Σεπτεμβρίου)

 Άρης στον Τοξότη/ Ήλιος στην Υδροχόο

 

Στον Τοξότη, το πάθος του Άρη στρέφεται στις μάζες και η ήδη περιορισμένης διάρκειας συγκέντρωσή τους σχεδόν εξαφανίζεται. Τα άτομα αυτά αφαιρούνται τόσο εύκολα που θα έχουν βρει καινούρια ερωμένη πριν ανεβάσεις το βρακί σου. Γιʼ αυτούς, οι λέξεις δέσμευση και φυλάκιση είναι συχνά συνώνυμες, Έχουν ανάγκη να βρίσκονται μονίμως στον επίκεντρο της δράσης και η παραμονή στο σπίτι με έναν μόνιμο σύντροφο θα φθείρει ακόμη και το πιο αφοσιωμένο ζώδιο. Ο Άρης στον Τοξότη διαθέτει λαμπρό αλλά διεστραμμένο πνεύμα. Όταν απογοητεύεται ή περιορίζεται με οποιονδήποτε τρόπο, δεν διστάζει να κατηγορήσει τους πάντες εκτός από τον εαυτό του, προκειμένου να έχει μια δικαιολογία να το σκάσει προς μια καινούρια περιπέτεια ή σχέση.

 

Γυναίκα με Άρη  στον Τοξότη 

Εξωτερικά, μπορεί να είσαι τόσο κομψά κουλ όπως η κλασική ηθοποιός και Αιγόκερως Loretta Young ή τόσο αθλητική και ασυμβίβαστη όσο η Υδροχόος Rene Russo, αλλά μέσα σου κρύβεις ένα μωρό γεμάτο περιέργεια. Έχεις μιαν αρσενική στάση απέναντι σε οτιδήποτε σεξουαλικό και μια πολύ έντονη αίσθηση του σωστού και του λάθους – που συχνά αγνοείς. Φιλική, σκληρή, κοινωνική, αναζητάς ένα σύντροφο που διαθέτει τη σωματική και πνευματική αντοχή σου. Αυτός που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, ή τουλάχιστον τη δική του γωνία σʼ αυτόν, θα σου ανάψει φωτιές.

 

Άντρας με Άρη στον Τοξότη 

Μπορεί να είσαι οφθαλμοφανέστατα σκανταλιάρης (όπως ο Ταύρος Jack Nicholson) ή δηλωμένος εργένης (όπως ήταν ο Παρθένος Maurice Chevalier). Όποιο δρόμο κι αν πάρεις, σκοπεύεις να περάσεις απ ʽόσα περισσότερα κρεβάτια γίνεται. Ζεις τη ζωή με όλο σου το είναι και κυνηγάς την επόμενη πρόκληση, όσες φορές κι αν έχεις καεί. Η ιδανική σύντροφος είναι αυτή που τρέχει γρηγορότερα και μιλάει περισσότερο, βαριέται ακόμη πιο εύκολα και είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν ξέρεις αν θα σε υποδεχθεί με ένα φιλί ή ένα τσεκούρι.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...