παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Σκορπιό....

Χτυπημένος Άρης

mars-in-cancer.jpg 

 

Ο γάμος είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον πείραμα για να το δοκιμάσεις μόνο μια φορά.

- Eva Gabor (11 Φεβρουαρίου)

 Άρης στον Σκορπιό/ Ήλιος στον Υδροχόο

 

Στα βαθιά νερά του Σκορπιού, ο φλογερός Άρης ζεσταίνεται, βράζει και κοχλάζει. Ακόμη και ο πιο ήρεμος φαινομενικά τύπος κρύβει ένταση μέσα του. Είτε έχουν είτε δεν έχουν πλούσια σεξουαλική ζωή ( οι περισσότεροι έχουν ), είναι όλα τους πολύ σεξουαλικά πλάσματα. Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε αγγίζει ο Σκορπιός, εδώ ο Άρης είναι πιο ζηλιάρης, καταπιεστικός και εκδικητικός. Μην αστειευτείς ποτέ μʼ αυτά τα πράγματα. Είναι άνθρωποι που μπορούν να χαραμίσουν μια ζωή αναζητώντας εκδίκηση, ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις τρομερές δυνάμεις τους για να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον.

 

Γυναίκα με Άρη  στον Σκορπιό 

Ακόμη και αν εξωτερικά είσαι ένα γλυκό κοριτσάκι, μέσα σου είσαι σκληρή σαν ατσάλι. Σκέψου τις Παρθένους Angie Dickinson και Olivia Newton John. Είσαι ικανή να παρασύρεις το αντικείμενο του πόθου σου αθόρυβα, σχεδόν υπερφυσικά, στον ιστό σου. Και οι αποπλανημένοι είναι πολύ πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Ο εραστής που θα του επιτρέψεις να μπει στο πετσί σου αλλά να γίνει και ο παρηγορητής σου πρέπει να είναι πιστός μέχρι θανάτου, να κρατήσει όλα τα τρομακτικά μυστικά σου και να δείχνει τόσο ψυχωτικός εξωτερικά όσο παρανοϊκή είσαι εσύ μέσα σου.

 

Άντρας με Άρη στον Σκορπιό.

 Η ήρεμη επιφάνεια του χαρακτήρα σου κρύβει ένα καζάνι με συναισθηματικές υπερβολές και σεξουαλικά ενέργεια που κοχλάζει. Σκέψου τον Αιγόκερω Mel Gibson ή τον Τοξότη Jimi Hendrix. Μπορείς να γίνεις το κλασικό κακό παιδί του ζωδιακού ή ο αθεράπευτα προστατευτικός και πιστός εραστής. Ότι κι αν είσαι, μπορείς να γίνεις αδίστακτος, είτε επειδή σε πρόδωσαν είτε έτσι, για πλάκα. Η λίστα με τις γυναίκες που εγκατέλειψες στα κρύα του λουτρού είναι μεγαλύτερη από το χειμώνα στην Ανταρκτική. Χρειάζεσαι μια σύντροφο που μπορείς να εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να της αποκαλύψεις τα πιο έντονα συναισθήματά σου – και που θα σε έχει του χεριού της.

 

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...