παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Αιγόκερω...

Χτυπημένος Άρης

 mars-in-scorpio.jpg

Τρωγόμαστε σαν τα ποντίκια για την επικράτηση, αλλά το θέμα είναι πως, και να νικήσεις, παραμένεις ποντίκι.

- Lily Tomlin (1 Σεπτεμβρίου)

 Άρης στον Αιγόκερω/ Ήλιος στην Παρθένο

 

Οι φωτιές του Άρη φυλακίζονται σε συμπαγείς βράχους στον Αιγόκερω. Εδώ παθιαζεται με το να έχει τον έλεγχο και να μην πιαστεί ποτέ απροετοίμαστος. Τα άτομα με Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι στυγνοί υπερεπιτυχημένοι που δεν έχουν χρόνο για σχέσεις είτε συναισθηματικού είτε σαρκικού χαρακτήρα. Η δυνατό, γήινη σεξουαλικότητα μπαίνει εύκολα σε καταστολή προκειμένου η σημαντική ενέργεια που διαθέτει να διοχετευθεί στην προσπάθεια απόκτησης χρημάτων. Ο Άρης στον Αιγόκερω διακατέχεται από μιαν ήρεμη σεξουαλική δύναμη και θέλει να έχει το πάνω χέρι στην κρεβατοκάμαρα όπως και στην αίθουσα συνεδριάσεων.

 

Γυναίκα με Άρη  στον Αιγόκερω

Δεν υπάρχει τίποτα ια να ντρέπεσαι πάνω σου. Μετά χαράς φοράς τα παντελόνια στην οικογένεια και συχνά δεν δίνεις άλλη επιλογή στο σύντροφό σου. Δυνατή και πειθαρχημένη, σπάνια παρεκκλίνεις απʼ το στόχο σου, επαγγελματικό ή ερωτικό. Σκέψου την Ταυρίνα Katharine Hepburn ή την Ιχθύ Sharon Stone. Οι ευάλωτοι, υπερευαίσθητοι εραστές δεν σε διασκεδάζουν για πολύ. Ούτε οι άντρες των σπηλαίων που αρνούνται να ξυριστούν και σου κουνάνε το ποτήρι για να φέρεις πάγο. Ο ιδανικός σου σύντροφος είναι σκληρός αλλά μπορείς να βασιστείς πάνω του και δείχνει να κατάγεται από μεγάλο τζάκι, ακόμη κι αν δεν είναι. Αφού και το δικό σου οικογενειακό δέντρο επιδέχεται λίγη βελτίωση, γιατί να ασχολείσαι με λεπτομέρειες;

 

Άντρας με Άρη στον Αιγόκερω

Η αναρρίχησή σου στην κορυφή οποιουδήποτε πρότζεκτ ή κορμιού γίνεται με τρόπο αργό, σταθερό και αποφασιστικό. Όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου, επιδίδεσαι σε τυφλό κυνήγι του στόχου σου και είσαι τόσο καλά οργανωμένος που μπορείς να ξεπεράσεις σχεδόν οποιοδήποτε εμπόδιο μπει στο δρόμο σου. Λες τα πράγματα με το όνομά τους και προτιμάς να τα ακούς με τον ίδιο τρόπο. Σκέψου τον Δίδυμο John Wayne ή τον Τοξότη Noel Coward. Επιλέγεις τις μάχες σου και σαν πανούργος κατάσκοπος προτιμάς να τις κερδίζεις με το μυαλό παρά με τις γροθιές σου. Στον έρωτα είσαι πάντα το αφεντικό, ακόμη κι αν καταλήγει εις βάρος σου. Μια σύντροφος που προσποιείται ότι ενδιαφέρεται λιγότερο από σένα θα σου κινήσει την περιέργεια.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...