παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Καρκίνο....

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

Moonlight-and-loneliness-moon-in-cancer.jpg 

 

Δεν θέλω να τραβιέμαι με καινούρια άτομα. Νιώθω πιο ασφαλής με τους φίλους μου.

- Adam Sadler (9 Σεπτεμβρίου)

Σελήνη στον Καρκίνο/Ήλιος στην Παρθένο

 

Αν νομίζεις ότι ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι έρμαιο των συναισθημάτων του, στον τομέα κλάψα η Σελήνη στον Καρκίνο ξεπερνάει με άνεση οποιοδήποτε ζώδιο. Οι αψυχολόγητα εναλλασσόμενες διαθέσεις του Καρκίνου διπλασιάζονται από τις συνεχείς αυξομειώσεις των κύκλων της Σελήνης, δημιουργώντας μια προσωπικότητα τρομακτικά παραπλήσια με αυτήν ενός μανιοκαταθλιπτικού. Η αυτολύπηση δεν απομακρύνεται ποτέ αρκετά από την ψυχή του. Οι Καρκίνοι εφηύραν τη χαρμολύπη. Είναι πιο κτητικοί από τους Ταύρους, περισσότερο εκμεταλλευτές από τους Σκορπιούς και η γκρίνια τους δεν υποφέρεται.

Το συναισθηματικό δέσιμο με την πολυαγαπημένη τους Μαμά συνήθως αγγίζει τα όρια της λατρείας ή του μίσους. και πορεύονται με αυτό το φορτίο σε όλη τους τη ζωή. Όπως εκείνος είναι προσκολλημένος στην ποδιά της μαμάς του, έτσι και όλες οι χάρες, οι θυσίες και η αφοσίωση σε σένα απαιτούν δέσιμο τόσο στενό που θα νομίζεις ότι έγινες μαριονέτα σαν τον Πινόκιο. Και θα γίνεις το ίδιο καλή στα ψέματα προκειμένου να αποκτήσεις οτιδήποτε κοντινό στην ανεξαρτησία μέσα στη σχέση. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι εκπληκτικά πεισματάρα, αδίστακτα επικριτική, άσε που δεν έχει ταίρι στην ικανότητα να προκαλεί ενοχές στον άλλο. Συνήθως γίνεται χαλί να τον πατήσεις, αλλά δεν σταματάει ποτέ να σε ελέγχει. Έχει έναν υπερβολικά κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο που μεταβάλλεται σχεδόν μόνο από γεννήσεις και θανάτους.

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προσποιείται το θύμα για εβδομάδες ή χρόνια και να το γυρίζει στο άνετο μέσα σε μία νύχτα. Αν θεωρείς ότι η κεφάτη εκδοχή είναι πιο ήπια, κάνεις λάθος. Αυτά τα πλάσματα μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου τη μια μέρα και να σέρνονται κυριολεκτικά στα πατώματα την άλλη.

Όλοι οι Καρκίνοι με Σελήνη στον Καρκίνο (π.χ. Harrison Ford, Robin Williams) έχουν κάτι το εύθραυστο ή εκείνη την αίσθηση του χαμένου παιδιού που σε κάνει να θέλεις να γίνεις η μαμά τους. Αυτός ο περίεργος συνδυασμός ψοφάει να τον εκμεταλλεύονται και ταυτόχρονα είναι αποφασισμένος να μη γίνει το κορόιδο κανενός. Θα βγάλουν το παλτό από πάνω τους να σου το δώσουν, αλλά δεν θα δεχτούν να τους πετάξεις μέχρι το σουπερ μάρκετ.

Οι Σκορπιοί με Σελήνη στον Καρκίνο είναι διπλά κακόκεφοι και τριπλά κτητικοί. Επίσης, είναι σέξι, σε σημείο που σου κόβουν την ανάσα και υπνωτιστικά πανέμορφοι-πρόσεχε πολύ. Αυτοί οι σεξουαλικοί εξερευνητές είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και γίνονται η σκιά σου όταν ερωτεύονται.

Οι Ιχθύες με Σελήνη στον Καρκίνο είναι απλώς χαμένοι στην παραζάλη τους. Αυτά τα παιδιά του θεού Ζανάξ είναι επιρρεπή σε κρίσεις πανικού και αλλόκοτες ψυχολογικές παθήσεις. Απατάνε συστηματικά αλλά μπαίνουν στον τάφο χωρίς να δηλώσουν ένοχοι.

Ο παρορμητικός συνδυασμός Κριού με Σελήνη στον Καρκίνο μας δίνει ένα άκρως αυταρχικό, υπερπροστατευτικό άτομο, με μια παραπονεμένη, γεμάτη εσωτερικές συγκρούσεις ψυχή. Όπως οι νταήδες στο σχολείο, σου επιτίθεται και μετά πατάει τα κλάματα αν ανταποδώσεις.

Τα Λιοντάρια με Σελήνη στον Καρκίνο βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον του Ήλιου και της Σελήνης. Το αποτέλεσμα έχει δυο όψεις: Από τη μία, ένας γλυκός, χωρίς περιπλοκές, πιστός, γενναιόδωρος, πολύ απλά υπέροχος άνθρωπος. Από την άλλη; Φαντάσου ένα πληγωμένο Λιοντάρι με προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Καρκίνο παρεκτρέπεται λιγότερο, μιλάει λιγότερο και ονειρεύεται έναν τέλειο κόσμο. Αλλά, αν δεν του τον φτιάξεις, θα φύγει.

Ξέχνα τον Ταύρο με Σελήνη στον Καρκίνο, εκτός κι αν είσαι μαζοχιστής που ψάχνει έναν καταπιεστικό εκμεταλλευτή που κρατάει κακία. Ο Ήλιος στο έσχατο στάδιο της κατσουφιάς και μια υπερευαίσθητη Σελήνη μας δίνουν ένα μονίμως τσατισμένο άτομο.

Η Παρθένος με Σελήνη στον Καρκίνο τρώει μούσλι για πρωινό, έχει ψύχωση με την υγεία της και απρόβλεπτα ξεσπάσματα όταν πιεστεί. Και δεν την νοιάζει αν βρίσκεστε στο σπίτι ή στην εκκλησία όταν αρχίζει να ουρλιάζει.

Ο Αιγόκερως με Σελήνη στον Καρκίνο δεν είναι σε καμία περίπτωση η ψυχή του πάρτι. Αξιόπιστος αλλά σοβαρός, πιστός αλλά συντηρητικός. Από το σπίτι σας δεν θα λείψει ποτέ τίποτα.

Οι Δίδυμοι με Σελήνη στον Καρκίνο είναι ελκυστικοί, γοητευτικοί και πρωταθλητές στη ρίψη στάχτης στα μάτια. Ανεβάζουν θεατρικά και προσποιούνται αρρώστιες για να περάσει το δικό τους. Βρόμικες διαθέσεις.

Ο Ζυγός με Σελήνη στον Καρκίνο ανάγει την προστασία σου σε αποστολή της ζωής του, αλλά δεν σταματάει ποτέ να σου λέει πόσες θυσίες κάνει για το καλό σου.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στον Καρκίνο είναι προσγειωμένος και σπάνια δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει. Έχει εκκεντρικό χιούμορ και λατρεύει το πικάντικο σεξ. Αυτός ο Υδροχόος, επίσης, θα αράζει στο σπίτι περισσότερο.

185150.jpg 

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...