παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Λέοντα...

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

Cat-in-Heaven-moon-in-leo.jpg 

                                                                            

Ήμουν το πιο δημοφιλές άτομο στην οικογένειά μου. Σαν διασημότητα. Ήμουν ή ψυχαγωγία τους. Και ήμουν πάντα το αφεντικό.

 

-Jennifer Tilly (16 Σεπτεβρίου)

Σελήνη στον Λέοντα/ Ήλιος στην Παρθένο

 

Αν  θεωρείς τους Κριούς εγωιστές και τους Διδύμους φρικαρισμένους με την ελευθερία τους, δεν έχεις δει τίποτα μέχρι να γνωρίσεις μια Σελήνη στο Λέοντα. Ματαιόδοξη και εξωφρενική. Το Λιοντάρι βάζει φωτιά στη Σελήνη. Σε αντίθεση με τον Κριό όπου ξυπνάει το κακομαθημένο μωρό, και τον Τοξότη, όπου διασκορπίζει το συναίσθημα, ο υπερόπτης Λέων στη Σελήνη δημιουργεί κακότροπα ζώδια, αποφασισμένα να επιμείνουν στην αλαζονεία, στην απληστία, στην επίδειξη και στη μεγαλομανία. Ο P.T. Barnum (1810-1891) είναι ο άνθρωπος που μετέτρεψε το τσίρκο στο «μεγαλύτερο θέαμα όλων των εποχών» στην Αμερική. Επειδή ήταν Καρκίνος, θεωρούσε τους ανθρώπους του τσίρκου οικογένειά του και παρότρυνε και τις οικογένειές τους να ακολουθούν στις περιοδείες. Επειδή είχε δαιμόνια Σελήνη στο Λιοντάρι, κατάφερε να γίνει ζάμπλουτος πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες ( το 1835 ο κόσμος έκανε ουρές για να δει την υποτιθέμενη 161 ετών νοσοκόμα του George Washington, που στην πραγματικότητα ήταν μια γριούλα υπάλληλος γύρω στα 80).

Δεν μπορείς να εξουσιάσεις μια Σελήνη στο Λιοντάρι. Όσο ευχάριστη, γενναιόδωρη και άλλα καλά κι αν είναι, ακόμη και τα πιο ντροπαλά ζώδια θα έχουν μια απίστευτα δυνατή τάση ανεξαρτησίας.

Ο Λέων δεν είναι άσχημο μέρος για τη Σελήνη. Στην πραγματικότητα, οι αστρολόγοι τη θεωρούν ευνοϊκή θέση. Όμως, παγιώνει τα αισθήματα και αυτό μετατρέπεται σε δίκοπο μαχαίρι. Από την καλή μεριά, σταθεροποιεί και δυναμώνει τον συναισθηματικό χαρακτήρα. Από τη σκοτεινή μεριά, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να γίνει κολοσσιαία πομπώδης. Τόσο που μπορεί να καταστρέψει τις ευκαιρίες για τη δική της επιτυχία, επειδή αρνείται να ακούσει ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν.

Οι διπλοί Λέοντες, όπως οι Patrick Swayze, Charlize Theron & Martin Sheen, έχουν μια παρουσία που μπορείς να νιώσεις πριν καν ανοίξουν την πόρτα. Γόηδες που είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους όσο είσαι κι εσύ μαζί τους.

Ο Κριός με Σελήνη στον Λέοντα τα θέλει όλα και μπορεί να τα αποκτήσει. Ένας από τους πιο καυτούς συνδυασμούς στο κρεβάτι, αν μπορέσεις να αντέξεις τη μόνιμη ανάγκη τους για προσοχή τις υπόλοιπες είκοσι τρεις ώρες της ημέρας.

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Λέοντα είναι υπέροχος. Διασκεδαστικός, αισιόδοξος, πιστός και ειλικρινής, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς Ήλιου και Σελήνης.

Η μαθηματική εξίσωση για τον Ταύρο με Σελήνη στον Λέοντα είναι: Βούβαλος + Λιοντάρι = Μουλάρι. Ισχυρογνώμονες σε σημείο γελοιότητας, αλλά διαθέτουν ικανότητες για τεράστια επιτυχία. Αν τον κερατώσεις, πέθανες.

Η Παρθένος με Σελήνη στον Λέοντα είναι έντιμη, πολύ εργατική και προσέχει τις λεπτομέρειες. Το κακό είναι ότι η Παρθένος σπάνια αφήνει το Λιοντάρι να βγει έξω να παίξει, το καλό είναι πως έχεις ένα αφοσιωμένο, γενναιόδωρο και πανέξυπνο άτομο δίπλα σου.

Οι Αιγόκεροι με Σελήνη στο Λέοντα σκέφτονται τα χρήματα, την εμφάνιση και τη θέση. Οι γυναίκες γίνονται πολύ καλές σύζυγοι πολιτικών παραγόντων γιατί είναι ενστικτωδώς πολιτικά ορθές. Οι άντρες είναι ψυχούλες στο σπίτι, αδίστακτοι στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Οι Δίδυμοι με Σελήνη στον Λέοντα είναι γεννημένοι με μια οσκαρικής ποιότητας έφεση προς το θέατρο. Από τους πιο ρομαντικούς Διδύμους, ζουν και πεθαίνουν σε διπλό παιχνίδι.

Ο Ζυγός με Σελήνη στον Λέοντα είναι το πιο ματαιόδοξο πλάσμα στην οικουμένη. Ή καλός ή κάκιστος.

Οι Υδροχόοι με Σελήνη στον Λέοντα πετάνε τη σκούφια τους για καβγά. Ποτέ δεν ξέρεις προς ποια μεριά θα γυρίσουν, αν θα πηδήξουν, τι θα ψηφίσουν ή αν αλλάξουν θέση, μέσα ή έξω απʼ το κρεβάτι. Σαν να είναι ερωτευμένη με ένα φλογοβόλο.

Στον Καρκίνο, η Σελήνη στον Λέοντα αποσυντονίζει κάπως τη διάθεση του Καβουριού. Μπορεί να σου τη φέρει. Χρειάζεται πολύ την προσοχή σου αλλά είναι πολύ πιο δυναμικός απʼ ότι δείχνει.

Η καυτή σεξουαλικότητα του Σκορπιού με Σελήνη στον Λέοντα δίνει λαγνεία, ξεσπάσματα θυμού και περιπλανήσεις στην απαγορευμένη ζώνη. Και τα δύο φύλα μπορούν να εκτοξευτούν κατευθείαν στην κορυφή της επιτυχίας αν τους κρατήσεις μακριά από το κρεβάτι για ένα απαραίτητο χρονικό διάστημα.

Ο Ιχθύς με Σελήνη στον Λέοντα έχει την ικανότητα του Ψαριού να διαισθάνεται τις επιθυμίες σου και την ικανότητα του Λιονταριού να σε βοηθήσει να τις πραγματοποιήσεις. Φαίνεται πιο δυνατός και ευτυχισμένος απʼ ότι είναι και σε χρειάζεται περισσότερο απʼ όσο θα τον χρειαστείς ποτέ.

185150.jpg 

 

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...