παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στο Ζυγό...

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

moon in libra.jpg 

 

Κλαίω πολύ. Τα αισθήματά μου είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια, μια φλύκταινα που εκρήγνυται σαν βόθρος κατάθλιψης που σαπίζει.

-Nicolas Gage ( 7 Ιανουαρίου)

 

Στον Ζυγό, η  σκοτεινή πλευρά της Αφροδίτης επηρεάζει το συναισθηματισμό της Σελήνης και αυτά τα άτομα έχουν συχνά εκρήξεις ζήλιας, εγωισμού και κακεντρέχειας. Η Σελήνη στον Ζυγό εντείνει την ανάγκη κάθε ζωδίου για κοινωνικότητα, συν την ροπή του Ζυγού στα διπλά παιχνίδια, την αναζήτηση του τέλειου πάρτι και την κακή κρίση στην επιλογή συντρόφων. Προσθέτει επίσης μιαν ανεξήγητη γοητεία ακόμη και στο πιο αδιάφορο ζώδιο και την ικανότητα να έλκει τον οποιονδήποτε. Αυτή είναι η Σελήνη του «γοητευτικού καθικιού», αλλά μη σε μπερδεύει το αρσενικό γένος. Οι γυναίκες με τη Σελήνη εδώ είναι το ίδιο φιλήδονες, αφερέγγυες και ικανές να παίξουν εγκεφαλικά παιχνίδια προκειμένου να αποκτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Να θυμάσαι ότι τα διπλά σε οποιοδήποτε ζώδιο μεγεθύνουν τα καλά, τα κακά και τα άσχημα του χαρακτήρα τους. Οι Ζυγοί με Σελήνη στο Ζυγό θα παραβλέψουν μυαλό, προσωπικότητα και ψυχή για ένα όμορφο πρόσωπο και/ή ένα αγαλματένιο κορμί. Αυτοί οι ύπουλοι εκμεταλλευτές είναι τόσο γοητευτικοί που μπορεί να βρεθείς να τους μεταβιβάζεις το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον τραπεζικό σου λογαριασμό και να μη σε πειράζει, ακόμη κι αν μετά καταλήξεις να πηγαίνεις με τα πόδια μέχρι το άσυλο απόρων για το συσσίτιο. Ο ατίθασος θρύλος του ροκ εν ρολ και διπλός Ζυγός Jerry Lee Lewis αποτελεί κλασικό παράδειγμα. Αυτοκαταστροφή με αλκοόλ και ναρκωτικά, άθλια προσωπική ζωή και μια καριέρα με πορεία τόσο τρελή όσο ο ίδιος, όλα επιβεβαιώνουν τους κινδύνους μιας Σελήνης στον Ζυγό εκτός ελέγχου.

Οι Δίδυμοι με Σελήνη στον Ζυγό είναι επιφανειακοί, επιπόλαιοι και ερωτευμένοι με τον έρωτα. Μη σκαλίζεις πολύ βαθιά ψάχνοντας περιεχόμενο, γιατί θα φύγει ο αέρας από τον φουσκωτό κούκλο και θα μείνεις με ένα σωρό από πανάκριβα ρούχα και μια εκθαμβωτικά κατάλευκη οδοντοστοιχία.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στον Ζυγό δέχεται τα πάντα, πιστεύει τα πάντα και δοκιμάζει τα πάντα – και τους πάντες. Τους αρέσουν οι αρραβώνες με διάρκεια εικοσαετίας. Η ζωή σου περνάει ενώ αυτός κυνηγάει κάθε ουράνιο τόξο.

Γλυκός απʼ έξω, δηλητηριώδης από μέσα, ο Καρκίνος Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να ξεπεράσει έναν Σκορπιό στα χτυπήματα εκδίκησης και να μη διστάσει να σε δέσει στο κρεβάτι για να σε προστατεύει και να σε ελέγχει.

Ο Σκορπιός με Σελήνη στον Ζυγό θέλει ένα ειδύλλιο – ρομαντικό μυθιστόρημα με ευτυχισμένο τέλος. Αν είσαι πιστή, τον νοιάζεσαι και τον φροντίζεις, θα κερδίσεις ένα από τα μεγαλύτερα λαχεία του κόσμου.

Οι Ιχθύες με Σελήνη στον Ζυγό είναι μονίμως αφηρημένα ονειροπαρμένα άτομα χωρίς επαφή με την πραγματικότητα. Αλλά μπορούν να μετατρέψουν μια τρώγλη σε άντρο φιλήδονων καταχρήσεων.

Ο Κριός με Σελήνη στον Ζυγό χρειάζεται έναν εμφανίσιμο σπόνσορα. Μην μπεις στον κόπο. Αφού σου φάει τα λεφτά και εντοπίσει κάθε ρυτιδούλα γύρω από τα μάτια σου με το που εμφανίζεται, θα μείνεις με τις απλήρωτες δόσεις της πιστωτικής την ώρα που ο κ. «Πρέπει να βρω την αληθινή αγάπη» θα ανακαλύπτει την επόμενη προοπτική.

Η Σελήνη στον Ζυγό αμβλύνει την έντονη ανάγκη των Λιονταριών να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Και πάλι είναι αυταρχικά, αλλά τόσο χαριτωμένα που δεν θα σε πειράζει. Συχνά γίνονται πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι.

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Ζυγό είναι το καλύτερο φιλαράκι για σεξ και πάρτι. Με ανεξάντλητη αντοχή και ελάχιστη επιθυμία να νοικοκυρευτεί, καταλήγει σε πολλαπλούς γάμους και διπλές δουλειές για να πληρώνει τη διατροφή.

Το απόλυτα ελεγχόμενο από την Αφροδίτη ντουέτο Ταύρος με Σελήνη στον Ζυγό μας δίνει ένα από τα καλύτερα άτομα του σύμπαντος. Και τα δύο φύλα είναι γεννημένοι ειρηνοποιοί που μπορούν να αδειάσουν το πορτοφόλι ενός Αιγόκερου.

Οι Παρθένοι με Σελήνη στον Ζυγό θέλουν να υπηρετούν, να προστατεύουν, να αναλύουν και να κριτικάρουν. Θα μπορούσαν να γίνουν εξαίρετοι αστυνομικοί αλλά τρέμουν οτιδήποτε βρόμικο, άρρωστο ή ακατάστατο.

Ο Αιγόκερως με Σελήνη στον Ζυγό πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Η αποφασιστικότητα του Τράγου αντιτίθεται στη ζωή ταχείας πορείας του Ζυγού και το αποτέλεσμα είναι ένας ελκυστικός γόης με τάσεις αυτοκαταστροφής.

 185150.jpg

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...