παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Υδροχόο...

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

moon-in-aquarius.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το σεξ χωρίς έρωτα είναι μια κενή εμπειρία, αλλά όπως συμβαίνει με τις κενές εμπειρίες, είναι μια από τις καλύτερες.

- Woody Allen

Σελήνη στον Υδροχόο/ Ήλιος στον Τοξότη

 

 

Αυτή είναι μια μποέμισσα Σελήνη. Η Σελήνη στο Υδροχόο είναι αδέσμευτη, ορθολογίστρια και περίεργη. Λατρεύει την ποικιλία και είναι φυσική, αισθησιακή και συνήθως ευτυχισμένη. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι το λιγότερο ευαίσθητο και συναισθηματικό άτομο που θα συναντήσεις ποτέ.

Η Σελήνη στον Υδροχόο ασχολείται με ομάδες ανθρώπων αντί με διαπροσωπικές καταστάσεις. Μπορεί να έχει διάφορους κύκλους φίλων τόσο διαφορετικούς όσο ένα γκρουπ που μελετάει ένα θρήσκευμα, μια συμμορία μοτοσικλετιστών και μια εταιρεία νέας τεχνολογίας. Κανένας δεν θα υποψιαστεί ότι αυτό το κεφάτο, απτόητο και φιλικό άτομο είναι μέλος κάποιας από τις τελευταίες δύο ομάδες. Ούτε θα συναντηθούν ποτέ μεταξύ τους. Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν παίζει παιχνίδια ούτε θέλει να σοκάρει κανέναν. Ενδιαφέρεται μόνο να εξερευνεί, να μορφώνεται και να συνουσιάζεται για το δικό της καλό.

Ερωτικά, αυτή η Σελήνη μπορεί να είναι τόσο αποστασιοποιημένη, σε σημείο να ξεχάσει το όνομά σου. Τα άτομα με Σελήνη στον Υδροχόο αντιμετωπίζουν το σύντροφό τους όπως το αγαπημένο τους κατοικίδιο –τον θεωρούν κάτι που περιμένει υπομονετικά να ανοίξει η πόρτα, να εμφανιστεί αυτός και να τα κάνει ευτυχισμένα με ένα τρίψιμο πίσω απʼτα αυτιά. Χρειάζονται συντρόφους που να είναι τόσο πολυάσχολοι, περίεργοι και αποστασιοποιημένοι όσο οι ίδιοι. Κάποιος με επάγγελμα που απαιτεί ταξίδια θα ήταν ιδανικός. Ένας σύντροφος που μένει σπίτι αλλά απασχολείται με κοινωνικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις είναι επίσης δεκτός, αρκεί να μη δοκιμάσει ποτέ να μπλέξει τον Υδροχόο σε καμιά συναισθηματική θύελλα και τον πάρει είδηση.

Η Σελήνη στον Υδροχόο  είναι αποφασισμένη να πετύχει και συχνά περνάει τη μισή της ζωή πηδώντας από το ένα σχέδιο, επάγγελμα ή ιδέα στο άλλο. Η επιτυχία μετριέται ανάλογα με το πόσο απέχει από μια συμβατική καριέρα. Έχει μεγάλα όνειρα και συχνά αποτυγχάνει παταγωδώς, αλλά σπάνια εγκαταλείπει την προσπάθεια. Είναι η πιο αποφασιστική Σελήνη και χωρίς το βάρος υπερβολικού συναισθηματικού φορτίου, είναι εκείνη που συχνά πραγματοποιεί τα όνειρά της.

Η Σελήνη στον Υδροχόο προσθέτει μια νότα ενθουσιασμού, εκκεντρικότητας και ρευστότητας σε κάθε ζώδιο. Επίσης, ξεπαστρεύει τη συναισθηματική δομή κάθε Ήλιου.

Οι Υδροχόοι με Σελήνη στον Υδροχόο πέφτουν με τα μούτρα σε οποιαδήποτε προσπάθεια, είτε είναι συντηρητική είτε αμφιλεγόμενη είτε απλά ένα καπρίτσιο. Ο σταρ της κάντρι Clint Black έκανε δυναμική είσοδο στη μουσική σκηνή με πέντε νούμερο ένα επιτυχίες από το πρώτο του άλμπουμ, κάτι που γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της μουσικής. Μέσα σε έξι χρόνια με το ηλεκτρικά φορτισμένο δημιουργικό ταλέντο του υπέγραψε έξι δικές του συνθέσεις.

Ο Δίδυμος με Σελήνη στον Υδροχόο είναι ο αγαπημένος όλων αλλά ιδιοκτησία κανενός. Έξυπνος, πνευματώδης και η ψυχή του πάρτι, αυτό το άτομο κάνει πολλές ερωτήσεις αλλά δεν δέχεται καμία συμβουλή, δεν περιορίζεται και δεν καταλαβαίνει γρι από δεσμεύσεις.

Ο Ζυγός με Σελήνη στον Υδροχόο απολαμβάνει το ίδιο λογομαχίες και ακολασίες. Είναι ένας ερωτύλος που θέλει να ξαναζεί την πρώτη συγκίνηση. Μόλις χαθεί, το ίδιο κάνει και αυτός.

Ο Καρκίνος με Σελήνη στον Υδροχόο είναι διαισθητικός, πνευματώδης και λιγότερο συνεσταλμένος από τους άλλους Καρκίνους. Είναι πιο γλετζές και λιγότερο σπιτόγατος. Επιρρεπής σε σπασμωδικές αλλαγές καριέρας και τρόπου ζωής.

Ο συνδυασμός Σκορπιού με Σελήνη στον Υδροχόο συγχωνεύει δύο σταθερά ζώδια που κυβερνούνται από δύο πλανήτες περιβόητους για τις συντριπτικές αλλαγές που επιφέρουν στη ζωή. Μια ψυχή που βράζει μέσα της, έτοιμη να εκραγεί, παγιδευμένη σε μια προσωπικότητα από τσιμέντο. Αμφιταλαντεύεται μεταξύ πάθους και αδιαφορίας. Άτομο δύσκολο αλλά συναρπαστικό.

Ο Ιχθύς με Σελήνη στον Υδροχόο βλέπει τα πράγματα πριν συμβούν και αντιμετωπίζει τα πάντα με φιλοσοφική διάθεση. Όχι τόσο απόμακρος όσο οι Υδροχόοι γενικότερα, αναζητά την ιδανική αγάπη αλλά σε όλα τα λάθος μέρη. Επιρρεπής σε υπερβολές στο σεξ και χρήση ουσιών, καθώς και στην κατάθλιψη.

Ο Ταύρος με Σελήνη στον Υδροχόο είναι απολαυστικός, ειλικρινής και ενδιαφέρεται αληθινά για όλους. Πιστός μέχρι το κόκκαλο. Έχει πολλούς φίλους και του αρέσει να σκαλίζει περίεργα γκάτζετ. Δεν έχει απώτερους σκοπούς. Ένα από τα μεγαλύτερα λαχεία του σύμπαντος.

Οι Παρθένοι με Σελήνη στον Υδροχόο είναι λιγότερο στιβαροί και περισσότερο απρόβλεπτοι από έναν μέσο Παρθένο. Πιστεύουν στις αληθινές σχέσεις και έχουν μια ύπουλη ικανότητα να μετράνε άτομα και περιστάσεις στη στιγμή. Ιδιόρρυθμοι, οπωσδήποτε εκκεντρικοί (για Παρθένοι) αλλά τόσο συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι που μπορεί να ξεχάσουν να επιστρέψουν σπίτι.

Η ανάμειξη Αιγόκερου και Σελήνης στον Υδροχόο κάνει περίεργα πράγματα στο Κατσίκι. Αυτά τα πλάσματα θέλουν να τα ζήσουν όλα και αλλάζουν καριέρες, εραστές και γνώμες με ταχύτητα φωτός. Αυτός ο Αιγόκερως κυνηγάει το ουράνιο τόξο και χρειάζεται ένα σύντροφο που μπορεί να ακολουθήσει.

Ο Κριός με Σελήνη στον Υδροχόο δεν ασχολείται με τη γνώμη των άλλων. Οι συμβατικές σχέσεις είναι δεκτές, αλλά οι εκκεντρικότητες αυτού του ατόμου μπορεί να φτάσουν σε ομαδικό σεξ. Όμως εσύ δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις. Αναζητάνε το ιδανικό σε σαθρές καταστάσεις.

Στο σετάκι Λέων με Σελήνη στον Υδροχόο, η σταθερή Φωτιά συναντάει τον σταθερό Αέρα. Μπορεί να φιλοσοφεί και να είναι ρομαντικός, αλλά είναι επίσης άστατος, ακόμη και απρεπής. Ικανός να γράψει το όνομα και το τηλέφωνό σου στις δημόσιες τουαλέτες. Αυτός εδώ φωνάζει πολύ.

Το μυαλό του Τοξότη με Σελήνη στον Υδροχόο είναι τόσο μακριά που μπορεί όντως να ανακαλύψει ζωή σε άλλον πλανήτη. Δύσκολα συγκεντρώνεται. Διαθέτει τεράστιο μαγνητισμό αλλά θέλει μια εντελώς αντισυμβατική ζωή.

 

185150.jpg

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...