παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Ταύρο...

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

moon-in-sagittarius.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάνω στους άλλους ό,τι μου κάνουν, αλλά χειρότερα.

- Jimmy Hoffa (14 Φεβρουαρίου)

Σελήνη στον Ταύρο/ Ήλιος στον Υδροχόο

Στην παραδοσιακή αστρολογία, η Σελήνη θεωρείται σε έξαρση στον Ταύρο. Κατʼ ευφημισμόν, αυτό σημαίνει πως η αμετακίνητη συμπεριφορά του Ταύρου κάνει τα αισθήματα ακλόνητα και η ρομαντική Αφροδίτη ασκεί μια καλλιτεχνική και ερωτική επιρροή στην ιδιόρρυθμη Σελήνη.

Τα άτομα με Σελήνη στον Ταύρο έχουν τα λιγότερα αισθηματικά προβλήματα από όλα τα ζώδια. Αντίθετα, μουρλαίνουν τους άλλους γιατί είναι τα πιο επίμονα, κτητικά και αμείλικτα πλάσματα στη Γη.

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να ονομαστεί και Σελήνη του Ελέφαντα, αφού αυτά τα άτομα δεν ξεχνάνε ποτέ τίποτα. Στη διάρκεια ενός καβγά δεν πρόκειται να θυμηθούν κάθε πραγματικά ή φανταστική προσβολή που τους έχει εξαπολύσει από τότε που γνωριστήκατε, όπως θα έκανε ένα ζώδιο του Νερού. Όμως, να είσαι σίγουρη ότι τα έχουν όλα στο σημειωματάριο του εγκεφάλου του προσεκτικά τυπωμένα με κεφαλαία γράμματα. Και κάποια μέρα, αν είσαι πολύ κακό παιδί, μπορεί να συναντηθείς με την άκρη ενός αιχμηρού αντικειμένου. Ευτυχώς, η Σελήνη στον Ταύρο είναι τόσο προβλέψιμη που όταν πια μάθεις το πρόγραμμα, μπορείς να γλιτώσεις από ένα σωρό σπασμένα πιάτα, αντικαθιστώντας τα με χάρτινα τις μέρες που ξυπνάει μουγκρίζοντας. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι σκλάβα της ρουτίνας – φαγητό στις έξι, πεινάς δεν πεινάς, σεξ στις δέκα, είτε έχεις όρεξη είτε δεν έχεις.

Δεν φτάνει που σέρνουν τα πόδια τους, χρειάζονται και αιώνες για να πάρουν μιαν απόφαση. Μην το συγχέεις με την αναποφασιστικότητα του Ζυγού. Η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε αιώνια αναζήτηση της τελειότητας. Και οι περισσότεροι χάνουν καταπληκτικές ευκαιρίες, είτε επειδή αρνούνται να δουλέψουν τα σημεία που απαιτούνται για την επιτυχία τους είτε επειδή διαθέτουν ένα ενσωματωμένο σύστημα αποτυχίας, που τους κάνει να είναι τόσο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί που ο κόσμος τους προσπερνάει ενώ εκείνοι κάθονται προσπαθώντας να τελειοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Είναι εύκολο να πεθάνεις περιμένοντας μια Σελήνη στον Ταύρο να καλέσει το 100. Πέσε από τη σκάλα ενώ πλένεις τα τζάμια και πρώτα θα σε ρωτήσει εάν χτύπησες πουθενά. Μετά θα προσπαθήσει να σε κάνει να μιλήσεις, να περπατήσεις ή να βγάλεις κάποιον ήχο που να επιβεβαιώνει ότι είσαι ζωντανός/ ή. Μπορεί να τρέξει στο γείτονα ή να τηλεφωνήσει στη μαμά πρώτα για να ρωτήσει τι να κάνει, την ώρα που εσύ προσπαθείς να σταματήσεις το αίμα που τρέχει απʼ το κεφάλι σου.

Για τον διπλό ταύρο Fred Astaire ήταν πολύ συνηθισμένο να προβάρει μια σκηνή εκατό φορές μέχρι η παραμικρή κίνηση να είναι άψογη. Η έμφυτη αποφασιστικότητα του Ήλιου στον Ταύρο να επιτύχει εξελίχτηκε σε εμμονή με την τελειότητα όταν διπλασιάστηκε από τη Σελήνη στον Ταύρο. Ο Astaire κατέκτησε εκείνη τη σπάνια επιτυχία που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν. Το ίδιο έκαναν οι επίσης διπλοί ταύροι William Shakespeare & Carol Burnett. Όμως, οι περισσότεροι με Σελήνη στον Ταύρο δεν αντέχουν την αφοσίωση που απαιτείται για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να είναι πρώτοι, οπότε καταλήγουν να σου τα ψέλνουν για το πόσο ανίκανος/η είσαι και πόσο τους καταστρέφει αυτό.

Οι Παρθένοι με Σελήνη στον Ταύρο είναι τόσο αδρανείς που θα χρειαστείς γερανό για να τους σηκώσεις. Ξέρουν να δεσμεύονται όμως και συνήθως είναι πιστοί. Όχι πολύ κίνκι, αλλά γλυκά ρομαντικοί.

Οι Αιγόκεροι με Σελήνη στον Ταύρο εκτοξεύουν τη σεξουαλική αντοχή και τις σαρκικές απολαύσεις σε επίπεδο που δύσκολα θα ξεχάσεις. Και ξέρουν να μαζεύουν επιπλέον χρήματα.

Σε έναν Δίδυμο με Σελήνη στον Ταύρο, ο Αέρας παγιδεύεται στη Γη. Οι επακόλουθες εκρήξεις μπορεί να δώσουν είτε πλούσια ροή πετρελαίου είτε απλά πολλά δηλητηριώδη αέρια. Τα καλά νέα είναι ότι ο συνδυασμός αυτός σταθεροποιεί κάπως την ευμετάβλητη φύση του Διδύμου, τα κακά είναι μια στρατιά από περίεργους φίλους που πρέπει να κάνεις να περάσουν καλά μαζί σου.

Ο Ζυγός, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, με Σελήνη στον Ταύρο είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Περνάει λιγότερη ώρα μπροστά στον καθρέφτη αλλά χάνει το χρόνο του με το να γοητεύεται από όμορφα πρόσωπα με επιπόλαια μυαλά.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στον Ταύρο είναι σα να προσπαθείς να μαντρώσεις ένα άλογο κούρσας. Αυτά τα άτομα δεν ξέρουν αν είναι καλύτερα να ετοιμάσουν δείπνο ή μια επανάσταση.

Ο Ιχθύς με Σελήνη στον Ταύρο είναι λιγότερο επιρρεπής στο αλκοόλ αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να σε ρίξει στο ποτό. Και τα δύο φύλα ερωτεύονται με την πρώτη ματιά και σʼ το κρατάνε αν δεν ανταποκριθείς άμεσα.

Στον Καρκίνο με Σελήνη στον Ταύρο, ο προσεκτικός Ταύρος βοηθάει τον φλιπαρισμένο Καρκίνο να παραμείνει σταθερός τουλάχιστον δύο εβδομάδες το μήνα. Ένα σπιτικό ντουέτο, αφοσιωμένο, υπερβολικά πιστό και τρομερά ζηλιάρικο.

Τα ετερώνυμα έλκονται και στο συνδυασμό Σκορπιού με Σελήνη στον Ταύρο το αποτέλεσμα είναι ένας σύντροφος φιλόδοξος, αποφασισμένος, πιστός και τόσο σέξι που νιώθεις τις δονήσεις του από ένα χιλιόμετρο μακριά. Είναι αρκετά χαλαρός, αλλά πρόσεχε τα νεύρα του πότε πότε.

Ο Κριός με Σελήνη στον Ταύρο είναι πιο λογικός και δεν παίρνει πολύ συχνά αποφάσεις της στιγμής. Προσοχή στο θυμό του. Ο συγκεκριμένος μπορεί να μπουκάρει με μπουλντόζα στην κρεβατοκάμαρα αν μάθει ότι τσιλημπουρδίζεις.

Το Λιοντάρι με Σελήνη στον Ταύρο σημαίνει το τέλος της λογικής. Θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο και θα καταβροχθίσει όποιον διαφωνεί.

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Ταύρο είναι μία από τις ανωμαλίες της φύσης. Μια δημόσια προσωπικότητα με ιδιωτικό συναισθηματικό χαρακτήρα. Μπορεί να σκαρώσει την πιο απαράδεκτη φάρσα εις βάρος σου, αλλά αν τολμήσεις να του τη φέρεις θα σε στραγγαλίσει. Ξενοπηδάει, αλλά με λιγότερο κόσμο από ό,τι ένας μέσος Τοξότης.

 

 

185150.jpg

 

 

 

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...