παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
IT IS WRITTEN TO …THE STARS….

Οι ερωτικοί φίλοι. (Απόσπασμα*) 

ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

Σίγουρα ο βασιλιάς τέτοιου είδους διαφορετικών σεξουαλικών σχέσεων δεν είναι άλλος από τον Υδροχόο, στη συνέχεια ο Τοξότης, οι Δίδυμοι και η Παρθένος είναι τα ζώδια που μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιου είδους σχέσης πιο εύκολα. Πείτε το αυτό σε έναν Σκορπιό και το πιο πιθανό είναι να σας τσιμπήσει άμεσα με το κεντρί του. Αναφέρετε το στον Κριό και το πιο πιθανό να μην μπορεί καν να σας καταλάβει, εξομολογηθείτε το σε ένα Καρκίνο και μπορεί να βάλει τα κλάματα, πείτε το σε ένα Υδροχόο όμως και αν δεν τον είχε σκεφτεί μπορεί να μπει στον πειρασμό να το δοκιμάσει. Οι Υδροχόοι βλέπετε έτσι και αλλιώς εκτιμούν ιδιαίτερα τη φιλία κάτι που σημαίνει ότι μπορεί πολύ εύκολα να βιώσουν την σχέση όπως την αναφέραμε πριν. Μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό πολλές από τις σχέσεις των Υδροχόων εμπεριέχουν περισσότερο το στοιχείο της ερωτικής φιλίας παρά του ρομαντικού έρωτα.

Μετέπειτα οι Τοξότες άνθρωποι που συνήθως βγαίνουν από την απλή καθημερινότητα είναι πολύ πιθανό να μπουν σε μία τέτοια σχέση αν και συνήθως η ανάγκη τους για πραγματικό πάθος δεν τους δίνει περιθώρια πολλές φορές να κάνουν κάτι τέτοιο πραγματικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι Δίδυμοι βέβαια από την άλλη είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρηδες και κοινωνικοί μα πάνω από όλα φιλικοί για να κάνουν κάτι τέτοιο με κάποιο φιλικό τους πρόσωπο αν και πάντα κάτι παραπάνω μπορεί να σκαρώνουν καθότι τους αρέσει πάρα πολύ να παίζουν.

Τέλος οι Παρθένοι μπορεί να εμπλακούν σε τέτοιες σχέσεις χωρίς όμως να είναι ευτυχισμένοι ποτέ με τέτοια σχέση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνουν τέτοιες σχέσεις αλλά συνήθως τις κάνουν είτε επειδή δεν ξέρουν τη θέλουν είτε επειδή μπήκαν χωρίς να το καταλάβουν.

Σε όλες τις Περιπτώσεις θα πρέπει ο Πλανήτης Αφροδίτη στο χάρτη του Ατόμου να δέχεται Ουράνιες επιρροές και σχεδόν καθόλου Κρόνιες. Επίσης άτομα με όψεις Ερμή και Αφροδίτη ( Σύνοδο και μισό τετράγωνο) έχουν μπεί πολλές φορές σε τέτοιου είδους σχέσεις. Θα πρέπει όμως και ο 7ος οίκος να έχει όψεις από πλανήτες όπως ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός και ο Ερμής αν και στην περίπτωση του Ποσειδώνα έχουμε μάλλον την προβληματική χροιά της σχέσης που αναφέραμε παραπάνω παρά την υγιή της. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δούμε στο χάρτη τις πρώτες όψεις που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του 7ου και του 5ου καθώς και η Αφροδίτη για να δούμε αν μπορεί ένα άτομο να διαμορφώσει μία τέτοιου είδους σχέση.

Όταν οι πλανήτες κάνουν όψεις με τον Zuben Eschamali η τον Zuben Elgenubi που να είναι όμως ερωτικής φύσεως και πάλι θα μπορούσαμε να έχουμε στοιχεία τέτοιων ερωτικών σχέσεων στη ζωή του ατόμου. 

*http://astroconfess.forumgreek.com/t22-topic

Chris Isaak - Baby Did a Bad Bad Thing 1262.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=yLabvGR4Vo0&feature=channel_video_title

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...