παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΝΕ...ΠΑΜΕ ΑΚΜΗ 7ου :-)
dfcb7a5c7df838d9ce37c29557c6ea2d_L.jpg

Η AKMH TOY 7ου OIKOY ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ: Σύντροφος που έχει δυναμικά ή «Άρεια» χαρακτηριστικά (στρατιωτικός, αστυνομικός, ασχολία με μέταλλα, χειρουργός). Γάμος ο οποίος, ενδεχομένως μπορεί να γίνει αστραπιαία ή σε νεαρή ηλικία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Γάμος-συνεργασία με κύριο άξονα τα οικονομικά. Σχέσεις με άτομα που φέρουν ιδιότητες του ζωδίου (καλλιτεχνία, εργασία σε τράπεζες, real estate, κλπ). Σταθερότητα, διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως έχουμε τουλάχιστον δύο γάμους και μια γενική αστάθεια στις σχέσεις. Ένας γάμος, στον οποίο ενδεχομένως συμβάλλουν θετικά ή αρνητικά συγγενικά πρόσωπα. Το ζητούμενο είναι η επικοινωνία, η νοητική επαφή η κοινωνικότητα και η ελευθερία. Νεαρότερος σύντροφος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεσμοί με παραδοσιακούς ρόλους που δεν σπάνε εύκολα λόγω των «πρέπει». Ένας γάμος που ίσως να επέλθει καθυστερημένα ή αντίθετα επιβληθεί από την οικογένεια σε πολύ νεαρή ηλικία. Γενικότερα οι σχέσεις συνδυάζονται με θέματα ακίνητης περιουσίας.

 

ΛΕΩΝ: Ένας γάμος που μπορεί να συνδυαστεί με διακρίσεις και κοινωνική άνοδο. Λάμψη, έρωτες στα «υψηλά κλιμάκια». Σύζυγος με ροπή στην καλοπέραση ή φαντασμένος. Τα παιδιά είναι συχνά η αιτία ή το «κλειδί» των σχέσεων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σχέσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον ή την ανταλλαγή-παροχή υπηρεσιών. Γάμος ο οποίος συνδυάζεται με εργασιακά θέματα. Σύντροφος χαμηλής καταγωγής αλλά «καπάτσος». Τεχνικός, έμπορος, γιατρός. Σε δυσαρμονικές περιπτώσεις μπορεί να δείχνει και αγαμία.

 

ΖΥΓΟΣ: Δύο ή περισσότεροι γάμοι. Καλή και κοινωνική ζωή μέσω των σχέσεων. Ένας σικάτος σύντροφος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα και να ...καίει! Είναι από τις πιο ουσιώδεις ενδείξεις σταθερότητας του τύπου «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συνθήκες της σχέσης ή του γάμου θα είναι ιδανικές. Σχέσεις υπό έλεγχο ή συνυφασμένες με οικονομικές εξελίξεις-ανταλλάγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό, διαφορετικής κουλτούρας-πίστης ή με άτομα που έχουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά Δια ή Τοξότη (επιχειρηματίας, μεγαλοπαράγοντας, νομικός, έκδοτης, διευθύνων σε ΜΜΕ κλπ). Συνήθως οι γάμοι είναι δύο ή και περισσότεροι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γάμος ο οποίος καθυστερεί να γίνει ή με άτομο που φέρει σημαντική διαφορά ηλικίας ή σημαντική κοινωνική-οικονομική θέση. Άνοδος μέσω του γάμου αλλά και υποταγή σε κοινωνικούς κανόνες. Τα «πρέπει» υπερισχύουν των «θέλω».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας ξαφνικός γάμος. Φίλοι που συμβάλλουν θετικά ή αρνητικά στις σχέσεις. Σύντροφος που έχει Ουράνια χαρακτηριστικά: Εκκεντρικός, αεροπόρος, ψυχολόγος, ηλεκτρονικός.

 

ΙΧΘΥΕΣ:  Ένας γάμος ο οποίος κρύβει κάτι το μυστικό ή το περίεργο. Εξιδανικευμένες σχέσεις που δεν επισημοποιούνται. Απόσταση, αυτοθυσία, μοναχική ζωή. Σχέσεις με καλλιτέχνες, γιατρούς και θεραπευτές.

http://www.astrology.gr/Sxeseis/item/14080-7os-oikos-O-Deikths-twn-gamwn-kai-twn-synergasiwn-A%CE%84Meros

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...