παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ..

Καλό μήνα λιονταρόπαιδα και δύναμη ή/και υπομονή να έχουμε.!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω - ΩΣ ΕΙΘΙΣΘΑΙ τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα :P:P -είμαι λιοντάρι με ωροσκόπο παρθένο σελήνη στον σκορπιό, αφροδίτη στον καρκίνο και ανάδρομο γενέθλιο άρη στα ψάρια - ότι χειρότερο θαρρώ ερωτικά :) :) - κρόνο στον σκορπιό και ερμή στο σπίτι του την παρθένο.

Πως θα μου πάνε τα πράγματα επαγγελματικά, ερωτικά προσωπικά κοινωνικά?

Τι θα γίνει μ εκείνα τα οικονομικά?

Ο περί ου ο λόγος κάθε φορά..εκείνος ο αχρηστος  ντε ο παρθένος που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια - πιο ελαφρά δεν γίνεται - τι θα ΚΑΜΝΕΙ ?

Τι νούμερα να παίξω στο λότο? στο τζόκερ? Να πάρω λαχείο? Την παραμονή μπλακ τζάκ η παραδοσιακή 31?

Να γραφτώ γυμναστήριο? Κολυμβητήριο? Να γράψω γράμμα στον Αη Βασίλη? Θα έχω ανταπόκριση? Θα εισακουστώ? Να μετακομίσω σε καινούριο σπίτι? Θα μου κάνει καλύτερο ενοίκιο ο μισθωτής? Να κόψω τα μαλλιά μου? Να πάθω κατάθλιψη τώρα, την άλλη εβδομάδα, του χρόνου?..πότε τέλος πάντων?

Οχι δεν θα σας ζαλίσω με τέτοιου είδους ερωτήματα.Απλά θα σας εξομολογηθώ ότι είμαι πολύ συγχισμένη και τούτο διότι.Μου κατσικώθηκε το κόλλημα να βλέπω κάθε απόγευμα ένα τούρκικο σήριαλ - ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ - και έχω φτάσει στα όρια μου.Τι θες κυρά μου Μπιχτέρ? και τον δυνατό σύζυγο ζάμπλουτο με τα πανάκριβα δώρα και την χλίδα την καθημερινή - και τον κούκλο τον γκόμενο τον ανηψιό και όλα τα καλά του Θεού μπροστά της.Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε? Θέλω να την δείρω αυτήν που μου χει σπάσει τα νεύρα.Εχω πολύ δουλειά αυτόν τον καιρό αλλά μόλις ηρεμήσω κουρούπα θα την αφήσω την ελεινή την άχρηστη την μοιχαλίδα.

Μ αυτές και μ αυτές τις μακακίες  ξέχασα να σας ρωτήσω...ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡΝΤΟΜ.

Να ξέρουμε ποιον θα ρωτάμε κάθε φορά, ποιον θα ευχαριστούμε, σε ποιον θα ευχόμαστε και ποιον θα τρέξουμε - ψιτττ μην σμπρωχνεστε σας βλέπω..μια μια κι ενας ενας με την σειρά ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΙ - να αιτηθούμε για φίλο μας..???

:):):)

Καλό μήνα  υγεία χαρά και καλές γιορτές να χουμε!!!!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...