παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ρε πως τα φέρνει η ζωή...

kangaroo.gif

 

Σχεδόν 12 χιλιάδες Έλληνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία. Οι Έλληνες θα ήθελαν να πάνε ακόμα πιο μακριά από την Ελλάδα –στον Άρη ή τον Κρόνο-, αλλά αυτοί οι πλανήτες δεν κατοικούνται ακόμα, οπότε θα βολευτούν με την Αυστραλία που είναι στου διαόλου τη μάνα.

Μετά τη χρεοκοπία της χώρας και την προσκυνημένη στάση του ελληνικού λαού, οι εργάτες από την Ελλάδα θεωρούνται περιζήτητοι, επειδή όλοι έχουν αντιληφθεί πια πως οι Έλληνες είναι φτηνοί και δουλοπρεπείς, οπότε είναι οι ιδανικοί για σφαλιάρες και χαμαλίκια.

 

Οι 12 χιλιάδες Έλληνες που επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία θα πάρουν μέρος σε ημερίδες στην Αθήνα, όπου θα διαγωνιστούν στις υποκλίσεις, το ξεσκάτισμα του καγκουρό και το μπούμερανγκ.

 

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας σκοπεύει να εγκαταστήσει τους Έλληνες εργάτες σε μια έρημη περιοχή έξω από τη Μελβούρνη που θα ονομαστεί Άγιος Παντελεήμονας. Η περιοχή θα περιφραχτεί και θα φυλάσσεται από πάνοπλους φρουρούς, ώστε να μην μπορούν οι Έλληνες να βγαίνουν και να κλέβουν ή να βιάζουν.

 

Αντιδράσεις για τους Έλληνες εργάτες υπάρχουν από μεγάλο μέρος της αυστραλιανής κοινωνίας που τους θεωρεί λιμασμένους φτωχομπινέδες που κουβαλάνε και αρρώστιες, ενώ θεωρούνται ανεπιθύμητοι και από τους Έλληνες της Αυστραλίας που πιστεύουν πως οι νέοι Έλληνες μετανάστες θα καταστρέψουν την καλή τους φήμη.

 

Οι Έλληνες εργάτες θα μεταφέρονται στα γκουλάγκ με κλούβες και –αφού θα σπάνε πέτρες για κάνα 15άωρο- θα μεταφέρονται ξανά στα γκουλάγκ. Όσους Έλληνες πεθαίνουν κατά τη διάρκεια της εργασίας θα τους πετάνε στους κροκόδειλους.

 

Επιθυμία να μεταβούν στην Αυστραλία έχουν εκδηλώσει και δεκάδες χιλιάδες Ελληνίδες που στέλνουν φωτογραφίες τους σε ζάπλουτους Αυστραλούς εργένηδες, μπας και στραβωθούν και τις παντρευτούν.

 

Ήδη, η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει ναυλώσει ένα πλοίο για να μεταφέρει τις Ελληνίδες νύφες στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης της Αυστραλίας, όσες Ελληνίδες δεν βρουν γαμπρό θα γίνουν πουτάνες.

Λόγω της χρεοκοπίας της χώρας, οι Ελληνίδες θεωρούνται αυτήν την εποχή οι καλύτερες πουτάνες του κόσμου – θεωρούνται γεννημένες πουτάνες.

 

Δεν θα πρέπει να ενοχλούνται οι Ελληνίδες από το γεγονός ότι οι ξένοι τις θεωρούν καραπουτανάρες – αυτό ακριβώς πίστευαν και οι Ελληνίδες για τις Ρωσίδες που ήρθαν στη χώρα μας, αμέσως μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.

 

 

http://pitsirikos.net/2011/09/%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/#more-13997

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...