παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
H καμαριέρα είπε ψέματα

Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το Σάββατο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.

“Βγήκε από το μπάνιο εντελώς γυμνός”

Ο 62χρονος πολιτικός, επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, την πέταξε στο κρεβάτι και προσπάθησε να την εξανάγκασει να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια προσπάθησε να την κρατήσει στο δωμάτιο, κλειδώνοντας την πόρτα.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, όπου λίγο αργότερα συνελήφθη.

Η είδηση, που έκανε τον γύρο του κόσμου επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η 32χρονη καμαριέρα, η οποία κατέθεσε μήνυση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με ελαφρά τραύματα μετά την επίθεση, που είπε πως σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.

“Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά”, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας επικαλούμενος τη μαρτυρία της καμαριέρας, η οποία αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο Στρος Καν να την πιάσει και με βία να τη σύρει στο μπάνιο.

Η γυναίκα, αφού κατάφερε να αποδράσει, ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία. Ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο.

Πηγή

Στην απολογία του ο Στρος Καν παραδέχτηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή μαζί της, υποστήριξε ωστόσο ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα συναίνεσης με την γοητευτική καμαριέρα, καταθέτοντας και στοιχεία που τεκμηρίωναν τους ισχυρισμούς του. Ως αποτέλεσμα, η καμαριέρα κλήθηκε για νέα κατάθεση, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Υπό το βάρος των αποδείξεων, η καμαριέρα αναγκάστηκε να παραδεχτεί oτι η καταγγελία της ήταν ψευδής, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του Στρος Καν. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη της, η καμαριέρα ισχυρίστηκε ότι προέβει στην κίνηση αυτή προκειμένου να καλυφθεί, φοβούμενη τις αντιδράσεις των οικείων της καθώς η μεταξύ τους παράνομη σχέση είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, αναμένεται απόλυση της καμαριέρας και κίνηση ποινικής διαδικασίας εις βάρος της.

 


Η ομολογία της καμαριέρας:

 http://news-gr.gr/2011/05/%CE%BF-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9/

 

 stros kan.jpg

 

Ο Στρος Καν και η καμαριέρα σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

 

http://www.youtube.com/watch?v=yQnhb76jE8k&feature=player_embedded

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...