παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
μια συμβουλη παιδια?????????????

 

καλησπερίζω το καλυτερο παρεακι!!!!παιδια εχω θεμα!

για μενα ειναι σοβαρο...εχει να κανει με την σχεση μου!λοιπον...εχουμε ελαχιστο χρονο για να βρισκομαστε....τωρα βγηκε στη φορα καινουργιο προγραμμα του λεγαμενου!περα απο την δουλεια του (ρεπο την κυριακη) θα πρέπει να παρευρίσκεται 4 μερες της εβδομαδας σε ενα αλλο μερος μετα την δουλεια!

δλδ...τι θελω να πω...δευτερα, τεταρτη, παρασκευη και κυριακη μου λεει πως δεν θα βρισκομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομη και το στο μοναδικο ρεπο του!θα τον βλεπω τις υπολοιπες μερες για κανα 2ωρο το πολυ!

πραγματικά με πειραξε πολυ ολο αυτο... δλδ να χρειαστώ κάτι αυτες τις μερες ...αυτος θα ασχολείται με τις χαζομαρες του!!!!οι οποίες δεν προσφερουν τπτ καλο!ουτε σε αυτόν ούτε σε κανεναν!απλα και μονο επειδη το αποφάσισε η παρεα!ολος ο κοσμος του λεει πως ειναι λαθος ολο αυτο που κανει...τζαμπα χανει τον χρονο του ..

κι υποτιθεται ειμαστε στα καλυτερα μας!πριν λίγους μήνες επισημάναμε την σχεση μας.κ αντί να προχωραμε μπροστα...αυτος με παει πισω!τωρα σκεφτομαι να κανω επανασταση...η οποια σιγουρα δεν θα μας βγάλει σε καλό! αλλα τι αλλο να κανω???????παντα εγω ημουν το θυμα κ συγχωρουσα... με ενοχλει αφανταστα ο εγωισμος του!τι θα κάνατε εσείς βρε παιδια!?απο λογια δεν παιρνει... απλα το αποφασισαν κ τελος!!!!!!!!!!! εγώ τι ρόλο βαράω????νιωθω πως θελω να τελειωσει αυτη η σχεση... δλδ απο το ενα ακρο στο αλλο πρεπει να παω?ι να ανέχομαι η να χωρισω? πειτε μου τις απόψεις σας.....

 

 

αυτος.....λεων με οροσκοπο ταυρο,σεληνη στον παρ8ενο,αφροδιτη στον ζυγο,

κ εγω ... λεων με οροσκοπο παρ8ενο,σεληνη κ αφρο στον ζυγο... 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...