παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δώρα Χριστουγέννων

Καλησπέρα!

Σήμερα αν και είχε πολύ ζέστη και έβλεπα απο το παράθυρο μου ανθρώπους να βολτάρουν φορώντας κοντομάνικο και γυαλιά ηλίου... είχα προγραμματίσει να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι και να στρώσω τις μοκέτες μου, με την ελπίδα οτι κάποτε θα χειμωνιάσει!!!! Και το έκανα... Γιατί δεν είμαι και η πιο νοικοκυρά που υπάρχει οπότε το έκανα γιατί είχα πάρει φόρα.... Μου φάνηκε τόσο άσκοπο και περιττό το στρώσιμο των μοκετών... Ο κήπος είναι ανθισμένος ... Οι τριανταφυλλιές έχουν ανθίσει σαν να είναι άνοιξη...Είναι σαν να περιμένουμε το Πάσχα και όχι τα Χριστούγεννα.... Απο τη μία χαίρομαι που δεν έχουμε ακόμα ανοίξει τη θέρμανση και δεν χρειάζεται να πληρώνουμε το πανάκριβο πετρέλαιο και απο την άλλη λυπάμαι για την κατάσταση του πλανήτη ....

έχω καθήσει λοιπόν τώρα στη μοκέτα μου, πίνω το βιολογικό λευκό μου τσάι και διαβάζω το σημερινό vimagazino.... έχει αφιέρωμα στα χριστουγεννιάτικα δώρα...  Τι λέτε να ξεκινήσουμε να δίνουμε ιδέες για το ιδανικό δώρο για κάθε ζώδιο?  Και αν μας διαβάζει κάποιος υπεύθυνος για τα θέματα του stardome, θα ήθελα να κάνει ένα σχετικό αφιέρωμα..... Είμαι πολύ σίγουρη οτι θα διευκολύνει πολλούς!!!

ps: όπως βλέπετε είμαι λιονταράκι.... Τα λιοντάρια λένε οτι τους αρέσουν τα είδη πολυτελείας, τα κοσμήματα και οτιδήποτε τελοσπάντων ακριβό. Για μένα αυτό δεν ισχύει με τίποτα.... Είναι τόσο μακριά απο εμένα όλα αυτά...  Απο την άλλη έχω ωροσκόπο ζυγό, όπου και στο ζυγό έχω όλους τους σημαντικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφρο, Άρης, Κρόνος). Για το ζυγό λένε οτι αγαπάει την ομορφιά , τη μόδα και την καλαισθησία.... Δεν λέω μου αρέσουν φυσικά όλα αυτά, αλλά δεν είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου... Δεν θα επέλεγα δηλαδή ποτέ κάτι πολύ μοδάτο και ακριβό.... Μήπως φταίει ο Ερμής μου στον πρακτικό Παρθένο? χαχα!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...