παρακαλώ περιμένετε...

μια πιο ειδικη απαντηση για ολα τα λιονταρια????

  • liontarakimou @ 19.10.2010 02:27
    ontos ..exei kana xrono.... p pesame se avtin tin monotonia
  • Starface @ 20.10.2010 08:35
    vikaki88, όντως τα πράγματα ήταν κάπως ζόρικα μέχρι σήμερα με τον Κρόνο να έχει περάσει από όλο τον 10 οίκο σου και τώρα να βρίσκεται απέναντι από τον 5ο οίκο σου και τον Άρη σου, γεγονός που σου εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας και την αισιοδοξία για το μέλλον. Λοιπόν, σου έχω καλά νέα: από τις 18 Νοεμβρίου, ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και μπαίνει στον 5ο οίκο σου σιγά σιγά, πράγμα που σημαίνει ότι αν βρεις τη δύναμη να ξεκινήσεις από το μηδέν και να αφήσεις πίσω τα παλιά, θα έχεις νέες ευκαιρίες να γνωρίσεις τον έρωτα. Επίσης, την ίδια ημερομηνία γυρίζει ορθόδρομη και η Αφροδίτη, και μάλιστα στον 1ο οίκο σου, που θα σε βοηθήσει να βγεις έξω με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να αρέσεις στον κόσμο που γνωρίζεις. Άρα από Δεκέμβριο και μετά σε περιμένουμε ανανεωμένη!
  • Starface @ 20.10.2010 15:57
    aniaania, ας είμαστε ρεαλιστές. Τι να πω για τα αιγοκεράκια ειδικά του πρώτου δεκαημέρου που έχουν τον Πλούτωνα πάνω από το κεφάλι τους; Υπομονή; Κουράγιο; Ό,τι και να πω είναι λίγο. Για σένα ειδικά, όμως, έχω να πω ότι κάπως βελτιώνεται το κλίμα με τον ωροσκόπο Ιχθύ που έχεις, κι έτσι ο Δίας θα είναι μέσα στον 1ο οίκο σου μέχρι και τον Ιούνιο! Μέχρι τότε, μπορεί να σου κάνει αρκετές αντιθέσεις (Άρη, Δία, Πλούτωνα, Κρόνο) και τετράγωνο (Ποσειδώνα, Ήλιο, Έρμη), θα έχεις και τον Κρόνο στον 7ο, γι' αυτό οφείλεις να προσέχεις γύρω σου έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς τις πραγματικές ευκαιρίες σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο, και να αποφύγεις τις φούσκες! Η πρόκληση είναι μεγάλη, πολλά πράγματα θα αλλάξουν σε αυτό το διάστημα, αλλά μετά το πέρασμα του Πλούτωνα και του Κρόνου θα είσαι brand new και super δυνατή, σαν τον Hemo! 
  • vikaki88 @ 20.10.2010 17:30
    euxaristw polu gia tin apantisi Starface....!!!alla otan ksekinas apo to miden sunithws simainei oti exeis piasei pato..etsi???  upomoni loipon!!!
  • Starface @ 21.10.2010 10:15
    @aniaania: 8 χρόνια μετά από σένα, όλοι οι πλανήτες είχαν αλλάξει θέση! Επίσης, μπορεί να γεννήθηκε διαφορετική ώρα από σένα, και επομένως να αλλάζει ο ωροσκόπος της. Ακόμα και την ίδια μέρα να είχατε γεννηθεί, η ώρα και ο τόπος γέννησης κάνουν μεγάλη διαφορά! 
  • vikaki88 @ 27.10.2010 09:20
    starface exw kapoies apories pou proekupsan twra p ksanakoitaw kapoia pragmatakia k gw...gt o kronos vrisketai apenanti apo ton 5o oiko mou???afou o 5 os mou einai stous ixthueis pou den einai se antithesi me ton zugo..k otan les oti o kronos exei perasei olo to 10 oiko??to mesouranima mou einai sto lewn..exw mperdeutei ligaki..

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...