παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πόσο κουράστηκα ...Εχω ελπίδες έστω συναισθηματικά?Βοήθεια pls

Καλησπέρα σε όλους/ες...Εχω πάααρα πολύ καιρό να μιλήσω στην παρέα μας και αυτό διότι η ζωή μου είναι πάαρα πολύ περίεργη και δύσκολη και δε μ αρέσει να γίνομαι κουραστική..Εν τούτοις έχω κολλήσει άσχημα και είμαι σε θλίψη συναισθηματικά και ως γνωστόν..Σ εμάς τα λιονταράκια...Κινητήριος δύναμη είναι τα συναισθήματα...Ετσι λοιπόν και εγώ, εδώ και 1 μισι περίπου χρόνο έχω μια σχέση με πολλά πάνω-κάτω...Με πολύ ιδιόμορφο άνθρωπο (σκορπιός!) έως αλλοπρόσαλλο πολλές φορές και ..με 3 χωρισμούς έως τώρα(που εγώ τους αποφάσισα μεν αλλά αυτός με έφτασε σε αυτό το σημείο..Στην ουσία ΔΕΝ ήθελα και δε θέλω να είμαστε χώρια).

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι "χωρισμός" γιατί ξαναείχε περίεργη συμπεριφορά (αδιαφορία-απραξία-ψυχρότητα) στα ξαφνικά..ενώ όλα φαίνονταν επιτέλους μια χαρά.. 3 εβδομάδες χώρια και χθες έμαθα ότι η συμπεριφορα εν τελει ηταν απορροια ζηλειας...και εν μερει ειχε δικιο.Τωρα ειμαι ετοιμη να ξανα-κανω προσπαθεια επανασυνδεσης-ηδη εκανα το τηλεφωνο και δεν ηταν αρνητικος για συναντηση-καφε.

Θα ηθελα τα φωτα σας για τα αστρολογικα μας..Τι να προσεχω, τι ελπιδες εχουμε ,αν υπαρχουν ελπιδες κατα πως λενε τα αστρα μας-Ναι δυστυχως δεν ξερω να τα βλεπω και να τα αναλυω...Ο αστρολογικος μου χαρτης είναι φτιαγμενος (κατω αριστερα). (Λέων εγώ 18/08/73 στις 02:10 ξημερώματα στο Μόντρεαλ Καναδά και Σκορπιός (Δεν εχω την ωρα αυτη τη στιγμη-το μονο που ξερω ειναι ο ωροσκοπος καρκινος) στην αθηνα)...

Μπορείτε να με βγάλετε από την τόση αμφιβολία και άγχος και να έχω μία επίγνωση γενική τουλάχιστον..?

Πραγματικά δεν αντέχω άλλες "σφαλιάρες" και ιδιως συναισθηματικές... :(

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλα τα λιονταρακια αλλά και στους υπόλοιπους, να πάνε όλα κατ ευχήν! :)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...