παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πού είναι η αγάπη, να μου αποδείξει πριν το τέλος, αν είναι απάτη ή αν είναι κάτι μαγικό..

Αγαπητό Stardome,

Ως εκπρόσωπος του συγκεκριμένου ζωδίου και εγώ θα πω για την πολυπλοκότητα (ευγενικός χαρακτηρισμός) των τελευταίων μηνών και για την τεραστια (για εμένα τουλαχιστον) ψυχολογική πίεση που επικρατεί ακόμα και στον ύπνο μου...

Ενώ το 2010 'μπήκε' με τις καλύτερες προοπτικές και με ανέλπιστες χαρές (αρραβώνας και πρόταση γάμου) κάπου στην πορεία τα πράγματα...άλλαξαν λίγο (μέχρι που αγρίεψαν μην σου πω...). Τι έχει προκαλέσει όλη αυτή την αναστάτωση στα αισθηματικά των Λιονταριών? Θα βελτιωθούν τα πράγματα? (δεδομένου οτι στα μέσα Ιουνίου ειπώθηκε η λέξη χωρισμός απο την άλλη πλευρα αλλά μετα άλλαξε γνώμη (Ιχθύς)).

Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και πιστεύω πως άν μπορέσω να βρώ πάλι το χαμόγελο μου, την αισιοδοξία μου, την αυτοπεποίθηση μου και τον δυναμισμό μου, όλα θα αλλάξουν...ή μηπως όχι? Πραγματικά προσπαθώ πάρα πολύ, πάρα πολύ να βρώ τις ισορροπίες απλά κάποιες στιγμές νιώθω οτι μόνο εγώ 'παλεύω' ακόμα και για πράγματα που φταίνε οι άλλοι και όχι εγώ

Οι καλοί φιλοι ανησυχούν για μένα: 'Γιατί δεν είσαι πια χαρούμενη, κτλ?' Νιώθω τόσο φοβισμένη και εγκλωβισμένη ψυχολογικά. Γιατί?

Κάποιες μέρες είναι πολύ μεγάλη η τάση φυγής και η διάθεση να τα τινάξω ΟΛΑ στον αέρα αλλά τότε είναι που έρχεται η λογική και μου δίνει δυο χαστούκια, έτσι για να συνέλθω.

Φταίει ο Κρόνος στο Ζυγό? ο Αρης στον Λέοντα? Τι? Θα υπάρξουν αλλάγες? (δεν είναι και το καλύτερο μου όπως φαντάζεστε...)

 

Ευχαριστώ

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...