παρακαλώ περιμένετε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ?

  • spgirl @ 09.06.2010 13:52
    ta xaraktiristika pou exei o kathenas mas einai auta pou mas kanoun ksexwristous...ama ithele o kathenas na allaxei ton xaraktira, einai san na aparniomaste ton euato mas...
    kai mena polla pragmata ston xaraktira mou me ekneurizoun...tha thela na moun ligotero gkriniara, ligotero anasfali, pio atomistria ktl...alla de thelw na kanw kati gia na allaxw...apla me to kairo briskw tropous auta ta xaraktiristika na ta kontrolarw...
    mi allazeis auto pou eisai, gt auto einai pou se kanei monadiki se 7 disekattomiria anthropous...
  • felis @ 09.06.2010 13:58
    s euxaristw polu spgirl.. poly aisiodo3h apanthsh.. mou aresei auth h optikh. control loipon.. apxizei h prospa8eia!!!
  • Gourounaki @ 09.06.2010 14:00
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΛΥΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
  • felis @ 09.06.2010 14:01
    exeis dikio gourounaki. ki egw exw kollhsei me ton xarth pio poly giati vlepw polla apo ton eauto mou. oi provlepseis den me apasxoloun toso. telika mallon erxomaste se auth thn zwh gia na paroume ena ma8hma apo ola auta..
  • Gourounaki @ 09.06.2010 14:04
    ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
  • bitopin @ 09.06.2010 14:33
    Αμα εχεις γεννηθει με καστανο δερμα κι εσυ θελεις σταρατο, τι κανεις?? Φορας μια κελεμπια για να μην το βλεπεις ουτε εσυ, μα ουτε και οι αλλοι !!
     
  • vikaki88 @ 09.06.2010 14:36
    egw pantws de thelw na psaksw toso polu to xarti mou,,me fovizei olo auto.exw dei k opseis p den m aresoun...protimw tin astrologia na tin vlepw mono s epipedo aisthimatikwn..
  • felis @ 09.06.2010 14:36
    ara bitopin auto pou les einai oti prospoioumaste oti eimaste kati allo kai to kryvoume? ara katadikasmenoi?
  • Stardome* @ 09.06.2010 14:56
    Πλανάται μια θεώρηση, ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με την αστρολογία πως οι όψεις και τα στοιχεία του χάρτη μας έχουν μονοσήμαντες ερμηνείες. Όπως είναι προφανές ό,τι είναι μονοσήμαντο γίνεται αυτομάτως περιοριστικό/μοιραίο/αναπόδραστο. Καθόλου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κάθε όψη, κάθε στοιχείο του χάρτη μας έρχεται με ένα πακετάκι από χαρίσματα και ένα πακετάκι από δυσκολίες. Και επίσης ακόμη και σε διαφορετικές καταστάσεις το τι είναι χάρισμα και τι δυσκολία δεν είναι εύκολα διακριτό. πχ Ένας εγωισμός που μου επιτρέπει να ανέρχομαι επαγγελματικά είναι δώρο. Όμως ο ίδιος εγωισμός στις διαπροσωπικές μου σχέσεις είναι δυσκολία. Αν έχει ένα νόημα η αστρολογία σαν εργαλείο είναι να μας κάνει να διερωτηθούμε ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά μας που μας προξενούν πόνο, αντιδράσεις, νεύρα, δυσλειτουργίες. Προσέξτε τι λέω. Να διερωτηθούμε, να εξερευνήσουμε το τοπίο των εμπειριών και των συναισθημάτων μας, να αναζητήσουμε απαντήσεις μέσα μας. Συνεπώς τίποτα δεν είναι απόλυτα μονοσήμαντο, τίποτα δεν λες πως "είναι έτσι και δεν αλλάζει". Η αστρολογία λέει πως κάθε στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε. Συνήθως με δυσκολίες, ναι! Συνήθως χωρίς να το επιθυμούμε, ναι! Αλλά καλούμαστε να αλλάξουμε.Από την άλλη προφανώς και δεν μπορείς να αλλάξεις ή να αγνοήσεις ή να μεταστρέψεις μια δύσκολη συγκυρία που έχεις να αντιμετωπίσεις. Ένα τετράγωνο Σελήνης - Κρόνου για παράδειγμα, είναι πάντα ένα τετράγωνο Σελήνης - Κρόνου. Δεν μπορώ μόνο με τη βούληση μου να το κάνω τρίγωνο Σελήνης - Δία. Αν εκεί που έχω να αντιμετωπίσω δυσκολίες θεωρώ πως μπορώ να τις αποφύγω, τότε απλά υπεκφεύγω ή απωθώ το πρόβλημα. Και τότε παίζει μπάλα μόνο του, χωρίς τον ελέγχο μου και με καταδυναστεύει.Όπως είπε και ο Γιώργος Πανόπουλος σε μια αντίστοιχη κουβέντα πριν μήνες, αν υπάρχει ένα πεπρωμένο μέσα από το χάρτη, αυτό το πεπρωμένο είμαι Εγώ, ο Εαυτός μου. Προσπαθούμε να είμαστε λιγότερο άγνωστοι με τον εαυτό μας μέσα από την αστρολογία. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος τουλάχιστον...Όπως είπε και ο Γιώργος Πανόπουλος σε μια αντίστοιχη κουβέντα πριν μήνες, αν υπάρχει ένα πεπρωμένο μέσα από το χάρτη, αυτό το πεπρωμένο είμαι Εγώ, ο Εαυτός μου. Προσπαθούμε να είμαστε λιγότερο άγνωστοι με τον εαυτό μας μέσα από την αστρολογία. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος τουλάχιστον...
  • felis @ 09.06.2010 15:02
    stardome euxaristw poly gia thn apanthsh. nomizw oti katatopisthka arketa..
  • Gourounaki @ 09.06.2010 15:08
    ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ.
  • felis @ 09.06.2010 15:08
    sigoura einai etsi.. apla mesa apo ton xarth isws dikaiologhseis kapoies symperifores sou.. gia paradeigma egw exw oroskopo kai selhnh ston par8eno kai to stoixeio tou krith to exw para poly entono.. tous krinw olous alla ki emena poly aysthra.. apla 8a h8ela na to periorisw kai einai enas logos pou rwthsa. oi apanthseis sas omws me voh8hsan arketa..
  • Gourounaki @ 09.06.2010 15:11
    ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
  • dimi84kara @ 09.06.2010 16:29
    καποια πραγματα οσο και να αλλαξουν, θα παραμενει το ιχνος τους.....
    πολυ σημαντικα τα λογια του σταρντομ για την ενοτητα του χαρτη.
    αλλα νομιζω οτι πιο πολυ μαθαινουμε να ελεγχουμε τις ααντιδρασεις π εχουμε εντοπισει οτι δεν μας βοηθανε..εξαλειψη δεν γινεται
    και καταλειγουμε δηλαδη στο οτι το κλειδι ειναι η αυτογνωσια ετσι ωστε να δουλεψουμε πανω σε εμας..και η διαθεση...μια καταθλιπτικη συμπεριφορα πχ δεν βοηθα στην αυτεπιγνωση και αυτοδιορθωση.. 
  • johnnyG @ 09.06.2010 17:02
      Υπάρχει μια "μεταφυσική" θεώρηση πάνω στην ύπαρξη, η οποία θέτει τον άνθρωπο να έχει επιλέξει να έρθει στη ζωή. Οπότε ναι μεν ξεκινάς από κάπου τη ζωή σου, γεννιέσαι από συγκεκριμμένους γονείς, σε συγκεκριμμένο τόπο και χρόνο, μεγαλώνεις υπο συνθήκες και διαμορφώνεσαι. Αλλά καθώς αποκτάς συνείδηση των πραγμάτων και του εαυτού σου, ασκείς αυτό που λέμε(και έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και εδώ μέσα) ελεύθερη βούληση. Αυτή που σύμφωνα με αυτή τη θεώρηση που ανέφερα πριν, είχες ανέκαθεν, και θα έχεις. Οπότε εν τέλει, είσαι δέσμιος του εαυτού σου και των επιλογών σου ή από την άλλη ελεύθερος. Σε αυτό το επίπεδο, σίγουρα διαλέγεις και παίρνεις ένα από τα δύο.
     
    Αν με ρωτήσει κάποιος για την αστρολογία, μπορώ να του πω(μιας και έχω ασχοληθεί) ότι είναι ένα εργαλείο. Το πως θα το χρησιμοποιηθεί είναι άλλο θέμα. Σαν μάνιουαλ μιας προσχεδιασμένης μηχανής και ένα σύστημα προβλέψεων, ή σαν "πυξίδα". Αλλά δεν είμαστε καφετιέρες, είμαστε άνθρωποι (νομίζω... )
     
    Η γνώση πάντα σε ανοίγει. Αν είναι κάτι που σε κλείνει, είναι κάτι άλλο, πολύ επίκινδυνο.
  • johnnyG @ 09.06.2010 17:14
    και κάτι άλλο που πιστεύω και θέλω να τονίσω...Το πως θα διαχειριστεί κάποιος τον εαυτό του και τα όσα του συμβαίνουν δε μπορεί να του το προσφέρει η αστρολογία. Να δει πιο βαθιά και πλήρως, ναι. Μέχρι εκεί. Εκεί έρχεται η λεγόμενη "ελεύθερη βούληση". Τώρα που ξέρεις, τί κάνεις;
     
    Ναι, είναι δύσκολο...Αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του. Και μακάρι να βρίσκονται άνθρωποι που σε υποστηριζουν και σε καθοδηγούν για να βρεις αυτόν τον μοναδικό σου τρόπο να ζεις.
  • felis @ 09.06.2010 17:42
    poly omorfo auto pou eipes johnnyG. einai auto pou leme karma h imarmenh... eleu8erh voulhsh loipon.. poly swsto..
  • johnnyG @ 09.06.2010 17:52
    ναι, ίσως μπορείς να το πεις και έτσι. απλά ξέρεις αυτή η λέξη ¨κάρμα"  έχει χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ με βλακεία, που την ακούς και τη συνδέεις μια διάφορα βλακώδη πράγματα.
    πάντως νομίζω ότι έχει νόημα. 
  • felis @ 09.06.2010 17:58
    to sigouro einai oti den to lew me thn ennoia pou exei vgei gia auth thn le3h lan8asmena pros olous.. katalavainw apolyta auto pou les gia thn eleu8erh voulhsh.. kai mporw na pw pws mou edwse mia nea skepsh pou den eixa prin.. s euxaristw
  • johnnyG @ 09.06.2010 18:20
    θέλει προσπάθεια φελίς... να'σαι καλά, γεια!!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...