παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μάης

 

Λοιπόν, έτσι όπως τα'φερε η μοίρα κι η δουλειά, έχω βάλει ένα όριο στη ζωή μου... Πριν και μετά τις 10 Μαΐου... Πριν είναι πάνω κάτω ό,τι ζω τώρα... Δουλειά, σπίτι, διάβασμα και ... λίγο γυμναστήριο... Που και που καμια βολτίτσα με φίλους στο χαλαρό, λίγο σερφάρισμα, καμιά ενδιαφερουσα κουβεντούλα εδώ, έτσι για ξελαμπικάρισμα! Απλά και μόνο γιατί στις αρχές του επόμενου μήνα πρέπει να δώσω κάτι εξετάσεις ...! Είναι  μία πίεση που έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο, κι έχει βάλει τα "θέλω" μου σε 2η μοίρα.... Διάβασμα-διάβασμα...Με ρωτούν φίλοι που έχω να δω καιρό, "πότε θα τα πούμε?" Απάντηση 11 Μαΐου.. Πότε θα πάμε εκεί? 11 Μαΐου! Να δείτε που στο τέλος δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΕ!! Εκείνη την ημέρα θα κααααααααθομαι στον καναπέ, μ'εκείνο το ύφος το απλανές και θα κοιτώ ΠΡΟΣ την τηλεόραση, χωρίς να βλέπω...

Έχω καταπιεστεί τόσο από αυτό που ζω,  που προχτές είδα στον ύπνο μου ότι αγόραζα αντηλιακά! Χρειάζομαι ένα χαλαρό καλοκαίρι.... Θέλω να είναι διαφορετικό, ανάλαφρο... Σε καμία περίπτωση σαν τα 2 προηγούμενα! Με αυτά τα πάνω-κάτω του Ποσειδώνα και δεν ξέρω ποιανού άλλου παλιοπλανήτη.. Οκ! Μέχρι τον Ιούλιο που ο Κρόνος γυρίζει πίσω, τη Σεληνούλα μου θα την ξαναπετύχει κάπου... Το περιμένω.... Απλά ελπίζω να είναι μαλακό το χτύπημα αυτή τη φορά! Πότε να το κάνω το ταξιδάκι στα νησιά? Εσείς που βλέπετε τα παρακάτω, πότε είναι μια καλή όψη? Και κάτι φρέσκο δεν θα με χάλαγε... You know... :)

Y.Γ: Κορίτσια, Μιχάλη, έχουμε αφήσει ένα θεματάκι ανοιχτό... Δεν ξέρω αν έπαιξε κάτι και δεν το πηρα χαμπάρι, αλλά η Αφροδίτη περιμένει! Oliak.... group therapy III???

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...