παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σχέσεις...Σχέσεις...Σχέσεις ..!!!!!

Καλορίζικο το καινούριο μας πανέμορφο αέρινο ανοιξιάτικο κονάκι!

Μπήκα με το δεξί!!!!

Σεργιανίζοντας όλα τα '' δωμάτια '' και τους χώρους υποδοχής και συγκέντρωσης της παρέας, διαπίστωσα μια κατάσταση παροξυσμού , οργασμού απελπισμένων κραυγών βοηθείας που ζητούν να μάθουν έαν ταιριάζει ο καρκίνος με τον σκορπιό, ο λεων με τον αιγόκερω ο διδυμος με τους ιχθείς κλπ, εάν είναι καρμική η σχέση και πόσο καρμική  μπορεί να είναι. ( η φίλη Argy10 έδωσε μια πολύ εύστοχη απάντηση με τα 4 κιλά κάρμα που ακόμη γελάω.:) 

Επικεντρώνεται λοιπόν το 95% των ερωτήσεων στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και ερωτώ:

Εάν είμαι μαζί με κάποιον που ζω και γνωρίζω εκ του σύνεγγυς πολύ καλά, γιατί αρχίζω και ταράζομαι και αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι αν ταιριάζουμε βάσει ζωδίων ή οχι? Αφού εγώ ξέρω καλύτερα αν ταιριάζω ή όχι ζώντας κάθε λεπτό μαζί του !

Η σχέση δεν είναι ίωση ώστε να ληφθεί σοβαρά υπ όψη ο χρόνος από την στιγμή εκδήλωσης των συμπτωμάτων έως την τέλεια ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας .

Όχι μόνο ο χρόνος αλλά και η επιθυμία ( που εκδηλώνεται με τον α ή β τρόπο) και η χημεία ( από έλξη μέχρι επικοινωνία που πιθανόν να υπάρχει ή να αναπτύσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι ) καθώς και όλα εκείνα τα υφάδια της μεταφυσικής που συνηθίζουμε να αποκαλούμε τύχη θα προσμετρήσουν θετικά ή αρνητικά στην εξέλιξή της.

Ξεκινάω λοιπόν γιατί τον θέλω πραγματικά και γιατί η διορατικότητά μου μαζί με την σούπερ ενισχυμένη και σε εγρήγορση διαίσθηση μιας ερωτευμένης γυναίκας αντιλαμβάνονται έγκαιρα τον επερχόμενο ενδεχομένως κίνδυνο του στρίβειν δια της αβεβαιότητος ή του φόβου και βοηθούν στην ψύχραιμη αντιμετώπιση, αναπτύσσοντας σχετικές άμυνες.

  Είναι μυστήριο τρένο η ψυχή του ανθρώπου, γιατί σκεφτείτε  λίγο, εάν εκ των προτέρων ήξερα ότι η σχέση που ξεκινάω έχει προκαθορισμένη σοβαρή πορεία δεν θα βαριόμουν ? Δεν θα ένιωθα  αμηχανία ή ανία ? Το ταξίδι  δεν είναι που μετράει  περισσότερο και όχι η σίγουρη διαμονή στην Ιθακήσια γή.??

Η αναρχία, το κρυφτούλι με το τι αληθινά ζητάμε και επιδιώκουμε, η πολυπλοκότητα , η αβεβαιότητα , το παιγνίδι, το άγνωστο και γεμάτο ερωτηματικά μέλλον  δεν είναι τα στοιχεία που κρατάνε την σχέση ζωντανή και την κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.??

Τότε γιατί κραυγάζουμε ζητώντας να μάθουμε εκ των προτέρων την έκβαση της σχέσης αστρολογικά??



''Μην ξεκινάς ποτέ μια σχέση έχοντας κατά νου την μονιμότητα ή την σοβαρότητα της, διότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και ουδέν σπουδαιότερο του τυχαίου.'' ( τάδε έφη tigrina:P)

:)

Εχω άδικο?

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...