παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!


ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

περναω μια δυσκολη περιοδο και το εχω αποδεχθεί...προσπαθώ δηλαδη.

έχω πάρει μια δύο αποφάσεισ, έχω αποχαιρετήσει μετα πόνου ψυχήσ ανθρώπουσ και καταστάσεισ, και με βάζω κάτω για να με γιατρέψω. θα ήθελα λίγη βοηθεία σε αυτό, λίγη χαρά από αυτη την παιδική που σου δίνει ο έρωτασ, αλλά ..... δεν..... όπότε πορευόμαστε με οτι έχουμε... και είμαστε ευγνώμονεσ για αυτά. 
ολα καλά μέχρι εδώ....Ξέρω οτι είναι δύσκολα και θα γίνουν δυσκολότερα, μα δεν θα γκρινιάξω για αυτό, γιατί αρνούμαι να στεναχωρηθώ για κάτι που δεν είναι στο χέρι μου.  

διαβάζω λοιπόν τα διάφορα ζωδιακά... δεν μπορώ να βγάλω άκρη ομολογώ. με τοσουσ πλανήτεσ στον καρκίνο και ωροσκόπο στισ πρώτεσ μοίρεσ του, και ερμή και σελήνη και τα πάντα όλα, περιμένω να δώ τι θα είναι αυτά τα φοβερα που ερχονται για τισ πρωτεσ μοίρεσ των παρορμητικών. ζενίθ στουσ ιχθείσ, περιμένω και από κει με ανυπομονησία.....και αυτόσ ο άρησ,  με χει τρελάνει στην τσίτα...και όρια ορια όρια! πολ΄λά όρια προσ όλεσ τισ κατευθύνσεισ γιατί το παραξυλώσανε!
τρία φαινόμενα μέχρι τώρα έχω ζήσει στο πετσί μου και είδα η αστρολογική ερμηνεία να είναι επακριβής.
μιά αντίθεση αρη ουρανού το καλοκαίρι που με κουτούλησε από το πουθενά, ένασ ουράνιοσ έρωτασ, αλλά καθώσ ηταν τέτοιοσ όπωσ ήρθε εφυγε...
 την επιστροφη του κρόνου στον τεταρτο, κρίση στην οικογένεια, χτυπησε ξαφνικά, την βλέπαμε χρόνια και τώρα φούντωσε σε όλο το μεγαλείο της. η αναγκη να σηκωθώ και να φύγω απο το σπίτι όσο γίνεται γρηγορότερα έχει γίνει επιτακτικότατη και δεν παέι άλλο, λέσ και αν το κάνω αυτό, όλα τα προβλήματα μου θα λυθούν? τα μετράω τα ζυγίζω τα σκέφτομαι...... και ξαφνικά....
η έκλειψη, από την προηγούμενη δευτέρα με τρέχει  στα νοσοκομεία για να μάθω οτι αν δεν πάψω να στρεσάρομαι θα με αρρωστήσω, και τέλοσ την πέμπτη που έσκασε βόμβα προβλημα, προβληματάρα για την ακρίβεια, οικονομική, γονιού (η σελήνη μου στον καρκίνο φταίει?) και άρα οικογενειακό. 

έχω πάρει λοιπόν μιά γεύση, πραγματικά, και δεν θα γκρινιάξω γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται. αυτό που θέλω να ρωτήσω τουσ ειδικούς, και ασ ελπίσουμε οτι θα ευκαιρήσει κάποιος, δεν είναι για τα προβλήματα μου. θέλω μόνο να ρωτήσω, αν μέσα σε όλο αυτό το τουρλουμπούκι, κοκτέιλ μολότοφ κ.τ.λ. που συμβαίνει εκεί πάνω, υπάρχει και μιά καλή όψη και ποιά είναι αυτή για να μαθαίνουμε κι όλασ ?  μιά ευκαιρίουλα για χαρά, κάτι, και σε πιο τομέα να την ψάξω, ( να παραγγείλω να αφορά τον έρωτα, σύμπαν? μπορώ? ) να έχω τα ματάκια μου ανοιχτά γιατί πολύ φοβάμαι πωσ τόσο αποροφημένη με τα διάφορα των άλλων, και καθώσ θα μετατραπώ σε λογίστρια απ οτι φαίνεται σε 24 ωρη βάση,  πάλι θα περάσει δίπλα μου και γω... ντουβάρι.

αυτή είναι η ερωτησή μου λοιπόν... Πότε, θα αρχήσει να προχωράει λιγάκη η δική μου ζωή ? η ΔΙΚΗ μου! οχι τα οικογενειακά, όχι οι άλλοι, όχι το γραφείο... ΕΓΩ. αυτό θέλω να ρωτήσω και αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.... ευχαριστώ παιδιά.
(γεννημένη στην Αθήνα, για να μην ξεχνιώμαστε)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...