παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΔΙΚΙΑ
Να μαι κι εγω!!!!
Οοοοοοχι δεν θα μιζεριασω....οοοχι δεν θα γκρινιασω( με ωροσκοπο στην παρθενο) αλλα σαν λιονταρι περηφανο με απυθμενες αντοχες αισιοδοξια και δυναμη ηθελα την γνωμη σας.
Στην αδικια απανταμε με αδικια ? Υιοθετουμε δηλαδη το  της παλαιας Διαθηκης  ΄΄ μαχαιραν εδωσες μαχαιρα θα λαβεις''  η θα εστερνιστουμε διδασκαλιες του Ιησου τυπου '' όταν σε χαστουκίσουν, γύρνα και το άλλο μάγουλο! ''?
Εχω δειξει ( λαθος η σωστο δεν ξερω) μεχρι σημερα τρομερη ανοχη στους ανταγωνιστες μου  η στους γυρω μου που με αδικουν ψυθιριζοντας...δεν πειραζει θα δικαιωθω αργοτερα και περνουν τα χρονια και δικαιωνομαι αλλα χανω πολυτιμο χρονο, ενεργεια και ισως εκλαμβανεται αδυναμια η σταση μου '' με το σταυρο στο χερι '' που λεει και ο λαος.
Την περιοδο αυτη ισως με τον Αρη στενο συνοδοιπορο , δεν πεφτω στα πατωματα με την αδικια στο πετσι μου αλλα νιωθω μια παραξενη δυναμη και θελω να πληρωσω με το ιδιο νομισμα.Ειναι ο Αρης στον λεοντα που μου δινει αυτην την ενεργεια και την τολμη της αντιδικιας η εχουν σχεση οι υπολοιποι πλανητες μου( σεληνη στο σκορπιο ,ερμης στην παρθενο , αφροδιτη στον καρκινο, ,  αρης στους ιχθεις αναδρομος αυτος - αληθεια τι μπορει να σημαινει? - διας στην παρθενο, κρονος στον σκορπιο, ουρανος και πλουτωνας στο λιονταρι , ποσειδωνας στο ζυγο , χειρωνας στον αιγοκερω κλπ κλπ.).
Με λιγα λογια και εν κατακλειδει εχω μια ορεξη να ριξω λασπη στην λασπη και δεν με ενοχλει η συνειδηση μου.Θελω να  ανασκουμπωθω σαν Μπουμπουλινα να βγαλω το γιαταγανι και μ ενα αει σιχτιρι να αρχισω τον βρωμικο πολεμο.

υγ. Α ρε Αρη...εσυ με σπρωχνεις...σωστα? αλλα κουβαλα και καμια πετρα να εχω πολεμοφοδια στον πετροπολεμο που θα αρχισω με απολυτη συνειδηση και ανακουφιση ειλικρινα..!!!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...