παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αντίθεση Ήλιου - Κρόνου

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα (αρχές είναι ακόμη, μπορούμε να ευχόμαστε)!

Η ερώτησή μου αφορά το συζυγό μου, το διευκρινίζω για να μη φαίνεται ότι ρωτάω για άσχετα τρίτα πρόσωπα.

Είναι Κριός, με τον ήλιο του στην 5η του ζωδίου, που σημαίνει ότι "πιέζεται" ήδη από τον Κρόνο από το Ζυγό απένατι (αν και η ακριβής αντίθεση θα αργήσει - από φθινόπωρο του '10 και μετά αν υπολογίζω σωστά).

Ο ήλιος του είναι στο 10ο του οίκο και ο Κρόνος έχει ήδη μπεί στον τέταρτό του. Σκεφτόμουν διάφορα για την αντίθεση αυτή σε αυτούς τους οίκους, τα δικά μου χαζά με τα λίγα που ξέρω, αλλά ένας φίλος (είναι μελος και τον ευχαριστώ που συχνά-πυκνά με διαφωτίζει) μου μίλησε και για ένα ακόμη ενδεχόμενο που δεν είχα καν στο μυαλό. Οτι μπορεί να δεχτεί πιέσεις από κάποιο άτομο εξουσίας (Κρόνος - λογικό) να λειτουργήσει παρά τη θέλησή του. Κι αν κατάλαβα και θυμάμαι καλά, επειδή ο κρόνος είναι στον τέταρτό του πιθανόν το άτομο που θα ασκήσει τις πέσεις να προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Επειδή συμβαίνει κάτι που με κάνει να θεωρώ αυτό το σενάριο πολύ πιθανό, κι επειδή έχει πιεστεί ήδη πάρα πολύ με αυτό το ζήτημα δημιουργώντας διάφορα προβλήματα στον εαυτό του, κι εν πάσει περιπτώσει αρκετά πια μ'αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως το σενάριο είναι πιθανό και ποιά είναι τα στοιχεία εκείνα, αν υπάρχουν, που θα πρέπει να κοιτάξω για να καταλάβω λίγα περισσότερα. Δηλαδή, ας πούμε ΟΚ τον πιέζουν, θα μπορούσα ενδεχομένως ποιά θα είναι τελικά η έκβαση, αν θα του δημιουργήσουν πάλι περαιτλερω προβλήματα, αν θα επέλθει ρήξη που ξέρω πως θα του κοστίσει πολύ κτλ κτλ; Ή μήπως ούτως ή άλλως παίζουν όλα;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...