παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ..ΜΕ ΑΓΑΠΗ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΡΟ ΚΡΟΝΕ
Ηταν μια φορα κι εναν καιρο ενας πλανητης..Κρονο τον ελεγαν που απο το 2005 και μετα (με  ηλιο στον λεοντα και ωροσκοπο στην παρθενο) δεν μου εδωσε απλα μαθηματα καθημερινοτητας... δεν με εβαλε μοναχα τιμωρια στον τοιχο με το ενα ποδι να μιμειται τοπν πελαργο...αλλα με ωριμασε κιολας σε διαφορους τομεις της ζωης μου.
Ο κρονος στον λεοντα λενε  κατι φερνει κατι παιρνει και φευγοντας αφηνει τα διαπιστευτηρια του με την βαθμολογια της επιδοσης μας.Μου φερε μια μεγαλη αγαπη που βεβαια με  ΛΙΑΝΙΣΕ για να  τεσταρει την αντοχη και την υπομονη μου θαρρω.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!!!Μου πηρε ενα βαρος...ααπαπαααααα( εχασα 88 κιλα,, ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ....)...αλλα πηρε και την μεγαλη αγαπη..(εδω δεν τα καταφερα  και δεν θελει θαυμαστικα αλλα χαρτομαντηλα για το μαυρο δακρυ -  αραγε θα γυρισει ο παρθενος???? που κι αυτος περασε τις συμπληγαδες τα τελευταια 2 χρονια - που εχυσα . )
Και πανω που ενα πικρογλυκο χαμογελο με συνοδευε ακομη και στον υπνο μου..ΤΣΟΥΠ κατσικωνεται στην ΠΑΡΘΕΝΟ ο εν λογω πλανητουλης και δεν με λιανιζει απλα στα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αλλα μου #$%^^^&@#%$
το κερατο.ΦΤΟΥ σκουληκομερμιγκοτρυπα ειπα και προχωραγα.ΣΥΡΘΗΚΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ομως η καβα της αντοχης( που μου χαρισε απο την παραμονη του στο λιονταρι) με βοηθησε ν αντεξω και να σταθω στα ποδια μου.
Και να μαι..ειμαι εδω και αντεξα!!!! και ΞΑΦΝΙΚΑ απο χθες το βραδυ ΑΡΓΑ φανηκε ενα εντονο φωτεινο σημαδι στο τουνελ.....ΦΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ..φυγανε τα δυσκολα τα ακατορθωτα τα μαυρα κορακια....ΦΩΣ και ΕΛΠΙΔΑ και το κυριοτερο...ορεξη για ΟΝΕΙΡΑ και νεους ΣΤΟΧΟΥς.
Μεσα σε ολα αυτα τα πετρινα χρονια..ειχα παρεα καλη το STARDOME τον Γιωργο Πανοπουλο, τους συνεργατες του και εσας τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕς ) σας διαβαζα χαμογελαγα σκεφτομουν οτι υπαρχουν κι αλλοι σε δυσκολη θεση και δεν ειμαι μοναχη μου στον δρομο προς τον ΓΟΛΓΟΘΑ προς το ορος ΒΟΥΝΟ απροσπελαστο.

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ολους που ανεχτηκατε την ΣΙΩΠΗ μου και ιδιαιτερα το STARDOME που καθε Κυριακη βραδυ με προειδοποιουσε για τα μελλουμενα της επομενης εβδομαδας και τις συμβουλες που εμμεσα μας εδινε για να σταθουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ( τι ομορφη λεξη) στα δυσκολα.
Ημουν καθε Δευτερα πρωι προετοιμασμενη για το τι μελλει γενεσθαι.....και τα περιμενα ολα και τα ασχημα και τα ομορφα και τα γλυκαναλατα...
Ευχομαι σε ολους τους συνοδοιπορους να αρχισουν να βλεπουν αυτο το φωτεινο σημαδι στο ΤΟΥΝΕΛ της μαυριλας..οπως το ειδα χθες βραδυ αργα εγω!!!!
ΕΦΥΓΕ  Ο ΓΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ απο την παρθενο στις 20 και 22 λεπτα?..απο τις 10 το βραδυ αλλαξαν τα πραγματα...και μετα σου λενε μην πιστευεις στ αστρα......απλα μην πιστευεις σε παπατζηδες αστρολογους ισως.... και χαιρομαι γιατι εδω μεσα στην παρεα μας υπαρχουν ΣΟΒΑΡΟΙ αστρολογοι με μερακι ορεξη και πολυ ομορφο μεστο και κυριως κατανοητο  γραπτο λογο!!!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ STARDOME ...KEEP INFORMING US με τον δικο σου ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
:)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...