παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Ενα πραγμα ειναι φανερο.Ολοι χρειαζεται να προχωρησουμε παρακατω.Σε νεες αποκαλυψεις,νεα κατανοηση,νεα καθηκοντα,νεες ευθυνες,νεα δικαιωματα.Ξερω οτι αυτο το προχωρημα μπορει να φαινεται συχνα παραξενο και τρομερο τη στιγμη που συμβαινει,οπως η εγκαταλειψη του παλιου εαυτου μας,αλλα πρεπει να το πραγματοποιησουμε!Πρεπει να λιωσουμε και να ξαναπλαστουμε ξανα και ξανα.

Πολλοι ανθρωποι ειναι σε αναμονη των προσδοκιων τους.Νιωθουν οτι ειναι στο κατωφλι μιας νεας εποχης και νιωθουν οτι χρειαζεται να κανουν κατι καινουργιο.Αλλα δεν ξερουν τι ειναι αυτο.Οι αδυναμοι χανονται σε φαντασιες,ψευδαισθησεις και ονειρα,ελπιζοντας οτι το κυμα της παλιρροιας θα τους μεταφερει στην νεα ταξη.Οι δυνατοι δουλευουν μονοι τους οσο καλυτερα μπορουν και ελπιζουν.Περιμενουν το λογο της αρμονιας και τον αναγνωριζουν αμεσως.

Περναμε σε μια νεα φαση,σε μεγαλυτερη κλιμακα.Μια αλλαγη σε επιδραση πολυ περα απο τους πλανητες.Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε οτι περναμε σε μια νεα εποχη.Για να παιξουμε το ρολο για τον οποιο προετοιμαζομασταν χρονια και χρονια πρεπει να ανηκουμε στο παρον και το μελλον,να ελευθερωθουμε με καθε τροπο απο το παρελθον.

Η ζωη του καθενος του ανηκει.Ειναι στο χερι μας ειτε να ευτυχισουμε ή να χαθουμε μια για παντα καλυμμενοι απο δικαιολογιες και ανασφαλειες που μονο πισω μας πανε......Η ζωη ειναι ενα ρισκο ! !
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...