παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Dreamshow & Giath please help!!!
Καλημέρα Dreamshow και Giath!!! Παίρνω το θάροος να σας ζητήσω τα φώτα σας εάν και εφόσον έχετε χρόνο και διάθεση εννοείται... Επειδή είμαι τελείως εκκολαπτόμενη στην Αστρολογία, προσπαθώ να διαβάσω τον χάρτη μου, αλλά μάλλον μπερδεύομαι περισσότερο παρά βγάζω άκρη. Μήπως θα μπορούσατε να με ξεμπερδέψετε λίγο?
Τα επαγγελματικά μου προς το παρόν τουλάχιστον πηγαίνουν αρκετά καλά, δεν έχω παράπονο, κάποιο άνοιγμα επίσης πιστεύω ότι θα έχω σε μία δεύτερη επαγγελματική εναλλακτική, από υγεία όλα μια χαρά, αυτό που δεν τσουλάει εδώ και χρόνια είναι τα αισθηματικά. Αναρωτιέμαι αν θα έρθει στη ζωή μου μία υγιής σχέση γιατί αυτό που ελκύω συνήθως είναι παιδεμένο και προβληματικό αλλά πάντα πολύ έντονο...ειδικά η τελευταία σχέση ήταν για βιβλίο....  εγώ φταίω γι' αυτό; Αυτό που λέγεται σύντροφος και ότι συνεπάγεται αυτό... οικογένεια, παιδιά, θα έρθει στη ζωή μου ή να το ξεχάσω?
Δεν με ενδιαφέρει ένας γάμος απλά για να γίνει και δεν μου έχουν χτυπήσει τα βιολογικά μου ρολόγια Αυτό πρέπει να μου το βγάλει κάποιος... Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με κάποιον μόνο και μόνο επειδή πληρεί τις προϋποθέσεις.... Είμαι πολύ συναισθηματική, αλλά ερωτεύομαι συνήθως τους πιός ακατάλληλους για μένα. Με τα συμβατικά και τα συμβιβαστικά της ζωής δεν τα πάω καθόλου καλά..... Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά αυτή η Σελήνη στην Παρθένο φταίει που με ρίχνει, με ρίχνει, με ρίχνει.... Αυτό που λέγεται "τύχη" πόσο τελικά μετράει; Kάποιος που διάβασε το χάρτη μου, μου είπε ότι από τύχη με άριστα το 10 παίρνω με το ζόρι 1! γιατί έχω τον Δία στο Σκορπιό; Και γενικά μου τα παρουσίασε όλα μαύρα και άραχνα......... Δεν με τρομάζουν οι δυσκολίες, αλλά υπάρχει καμία ηλιαχτίδα φωτός στον ορίζοντα?

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...