παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Επιλογή Ημερομηνίας Γάμου

από το μέλος DreamShow @ 06.04.2009 14:02

Δεν τα έχω κατεβάσει από το κεφάλι μου όλα αυτά ούτε τα έχω καρατσεκαρισμένα σε χίλιους νοματαίους για να πάρω όρκο. Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να συμβαίνουν όλα αυτά μαζί και υπάρχουν και τόσα άλλα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν καλοί οιωνοί που… δεν έχουμε χάσει μόνο τη μπάλα αλλά και την εξέδρα και τις μαζορέτες και τον Πρόεδρο αντάμα :-) :-) :-)


 Στον χάρτη του γάμου συνήθως ο Ωροσκόπος και ο πλανήτης που τυχόν βρίσκεται μέσα σε αυτόν συμβολίζει τον γαμπρό - αντίστοιχα ο 7ος οίκος συμβολίζει τη νύφη – αρκετοί ωστόσο δίνουν τον Ωροσκόπο στον μεγαλύτερο από τους δύο.

Όπως και να έχει, κυβερνήτης 1ου και 7ου, όπως και η Αφροδίτη με τον Άρη (φυσικοί δείκτες 1ου και 7ου και κυρίως η Αφροδίτη ως ο πλανήτης του γάμου) θέλουμε να έχουν θετική όψη μεταξύ τους και γενικά οι γωνιακοί οίκοι (1-4-7-10) να είναι ενισχυμένοι και οι ακμές τους να δέχονται υποστηρικτικές όψεις.

Ωροσκόπος πάνω σε Βασιλικό Αστέρα θεωρείται πολύ θετικός ενώ σε «στριμμένους» απλανείς ή «κρίσιμες» μοίρες δεν είναι ότι καλύτερο.

Θέλουμε μια θετική όψη Αφροδίτης – Δία ή να βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή (και να μην είναι ανάδρομοι) και ένα ισχυρό Κρόνο – αν τύχει να κάνει θετική όψη με ακμή 1ου και 7ου οίκοι ή/και με τον κυβερνήτη του 7ου ή/και με τον «Κλήρο του γάμου» είναι σούπερ.

Μας αρέσει μια δυνατή Σελήνη από ζώδιο και από οίκο με προτίμηση στα ζώδια της Αφροδίτης ή του Δία και ακόμα καλύτερα σε «γέμιση» (όχι όμως την ημέρα της Νέας Σελήνης) και όχι κενή πορείας ούτε στη Via Combusta (από 15 Ζυγού έως 15 Σκορπιού με εξαίρεση την 23η και 24η μοίρα του Ζυγού) η οποία στην πορεία της να «κλείνει» θετικές όψεις με τους δείκτες του γάμου.

Οι καλές όψεις του Ερμή ευνοούν τα παιδιά ενώ τα Σταθερά ζώδια (στις γωνίες ή στους κυβερνήτες του θέματος) δίνουν σταθερότητα και διάρκεια στο γάμο.

Και καλά ως εδώ, ας πούμε ότι περίπου βρήκαμε μια ημερομηνία που να έχει πάνω από τις μισές προϋποθέσεις. Πάμε να τη «φορέσουμε» στους γενέθλιους χάρτες των δύο συζύγων και…. ο Θεός- βοηθός! Δεν μπορεί ένα σημαντικό γεγονός να μην «πιάνεται» πάνω στον γενέθλιο χάρτη και του ενός και του αλλουνού, για την ακρίβεια, να μην τον ταρακουνάει. Αν βάλουμε στο παιχνίδι Μεσοδιαστήματα, Αντσικιές και Κόντρα-Αντισκιές, κλπ, κλπ, διαπιστώνουμε το πολύ απλό: «ιδανικός» γάμος δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος ούτε ο ιππότης στο άσπρο άλογο. Καλά στέφανα!


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...