παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αναχαιτήσεις και ωροσκόπος
όΠως έχω πει πολλές φορές σε συζητήσεις η ακριβής ώρα γεννησής μου είναι άγνωστη (κινούμαστε σε ένα διάστημα 1,5 ώρας περίπου - 12.30-14.00+). Από τη μία και έπειτα ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός. Όμως, απο τις 12.45 και μετά, αν και με ωροσκόπο Ζυγό, έχω μεσουράνημα στο Λέοντα διότι έχω ένα ζώδιο αναχαιτισμένο.  Επειδή μεσουράνημα στον Καρκίνο είναι αδύνατον να έχω, αποκλείω έτσι να έχω γεννηθεί πριν τις 12.45. Έτσι τα ενδεχόμενα είναι:
-Αναχαιτισμένος ο Καρκίνος έχοντας Άρη στον Καρκίνο. Λέμε ότι ο πλανήτης που βρίσκεται σε αναχαιτισμένο ζώδιο είναι συχνά ανενεργός. Τί σημαίνει αυτό πρακτικά για τον Άρη μου; Προσωπικά στον Άρη στον Καρκίνο έχω αποδώσει πολλές αδυναμίες μου ...:-)
-Αναχαιτισμένος ο Αιγόκερως (που περιλαμβάνεται στον τρίτο οίκο - ακμή τρίτου στον Τοξότη, ακμή τέταρτου στον Υδροχόο) με κανέναν πλανήτη.
-Αναχαιτισμένος ο Τοξότης με ακμή 2ου στον Σκορπιό και ακμή 3ου στον Αιγόκερω...
Θα ήθελα να μάθω και αυτά τα δύο ενδεχόμενα πως μεταφράζονται πρακτικά προκειμένου να αρχίσω να απορρίπτω ώρες. Είμαι διατεθειμένη να αφιερώσω ώρα ώστε να βρώ επιτέλους την ώρα γέννησης μου χρησιμοποιώντας σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω...Κάποια στιγμή θέλησα να συνδυάσω μια σημαντική απώλεια στη ζωή μου με τη διέλευση του Ουρανού αλλά σκεφτόμουν λάθος...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...