παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΚΛΕΙΠΩ



Γιατί άραγε όταν είσαι ερωτικά εξουθενωμένος αφήνεσαι τόσο ηδονικά στο ευτελές... βουλιάζεις σε ένα φτηνό τραγούδι που σε κάνει να κλαις και ταυτόχρονα εκπλήσσεσαι που κλαις …τι σε κάνει να ταυτίζεσαι ακόμα περισσότερο όσο περισσότερο άτεχνο και χοντροκομμένο είναι?…τι είναι αυτό που σε κάνει να διαλύεσαι στη θεά μιας σκηνής σε μια  ταινία που σε πιέζει επίτηδες να συγκινηθείς με τα κλισέ να  διαδέχονται το ένα το άλλο με παροξυσμική ταχύτητα?….

είναι γιατί το νευρικο σου συστημα αποκτάει τέτοια πρωτόγνωρη ευαισθησία που συλλαμβάνει το αίσθημα ακόμα κι εκεί που ένας άλλος βλέπει αταξινόμητες εικόνες, ήχους, λέξεις? - βλέπεις έναν άντρα στη διπλανή θέση στο μετρό και ξαφνικά σε κατακλυζει ένας βαθύτατος πόνος γιατί δεν έκανε στη ζωή του αυτό που ήθελε… βλέπεις ένα κορίτσι να περιμένει σε μια γωνία του δρόμου και αισθάνεσαι την εγκατάλειψη να ουρλιάζει από όλους τους πόρους του σώματός της- ακόμα και όταν έρχεται ο αγαπημένος της δακρίζεις γιατί θα ζήσει κι αυτή το προδιεγραμένο τέλος της αυταπάτης…

Προβάλλεις σε ανθρώπους, στις  γάτες, στη χαραμάδα της πόρτας, στις φωτοσκιάσεις, εικονες του εαυτού σου που μετεωρίζονται  ανάμεσα στην τρέλα. την απελπισία και τη λύπη… μια βαθιά λύπη για ό,τι δεν απέκτησες κι ούτε θα αποκτήσεις ποτέ...λυπάσαι γιατί όλα είναι άδεια από νόημα κι εσύ είσαι ερωτευμένος…ένας γελοίος που ακούει καψουροτράγουδα και περιμένει…τι περιμένει; Τι περιμένει?



http://www.youtube.com/watch?v=xtHS4FkdJWI

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...