παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΤΑΛΙΝΑ...ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
...Ο κοντος συζυγος της Καταλινα και μεγας βαρωνος ναρκωτικων στην Μποκοτα Μαρσιάλ... βαζει να δολοφονησουν τον προεδρο της επιτροπης των καλλιστειων γιατι η γυναικα του ΔΕΝ βγηκε Μις.
   Αυτο της το "προσφερει" σαν δωρο στο μηνα του μελιτος.... Πισω στο Περεϊρα (καταγωγη της Κατα) η αστυνομια σκοτωνει τον αδελφο της σε ενεδρα..... Η συντριβη ειναι φοβερη....
    Στην κηδεια του αδελφου συσωμη η γειτονια (μαζι με μια οχηστρα) κλαιει τον Μπαϋρον... ενω η μαμα φοραει ενα αβυσαλεο ντεκολτε στην κηδεια. Τυφλα να χει η Μονικα Μπελουτσι....
    Ο οδηγος του Μαρσιάλ φωτογραφιζει τον Αλμπεϊρο με την Κατα την στιγμη του εναγκαλισμου για τα συλυπητηρια... Βλεπει ο κοντος τις φωτο κ γινεται εξαλλος. Διαταζει να σκοτωσουν τον μικρο.
    Η Κατα κανει ακομη ενα ταξιδι-αστραπη μετα την κηδεια στην γεννετειρα της το Περεϊρα και ανακαλυπτει οτι η μανα εχει γκομενο τον πρωτο της ερωτα (Αλμπεϊρο). Μπαινει στο σπιτι πεφτουν κατι σκαμπιλια κι αυτη βγαινει εξω θυμωμενη ...αλα τούρκα!!! Βρισκει το ταξι που εχει αγορασει στον αδελφο της (νεκρος πλεον) για να το δουλευει μαζι με τον Αλμπεϊρο (που δεν ηξερε οτι πηδιεται με την μαμα της) , λυνει το χειροφρενο και το αφηνει στην κατηφορα....μπαμ!!! πιτα το ταξι!
   Γυριζοντας στην Μποκοτα αποφασιζει να ρουφιανεψει τον συζυγο της αλλα κι εναν πρωην αληταρα γκομενο, τον Τιτι, ο οποιος ειναι Νο 2 στην λιστα της αστυνομιας!
   Τελικα καταδιδει μονο τον Τιτι και παιρνει 1.000.000$ αμοιβη που την μοιραζεται με την κολλητη της.
Η ναρκομαφια ομως δινει 2.000.000$ σε οποιον καταδωσει τον καταδοτη......(καλοοοοοο!)
   Ο Μαρσιάλ μεταβιβαζει μερος της περιουσιας του στην Κατα και της δινει το ελευθερο να κανει οτι θελει αρκει να μεινει μαζι του. Γι αυτο και δεν τον "εδωσε" στην αστυνομια κι εδωσε τον αλλο (Τιτι).
  Εν τω μεταξυ πηγαινει στον γιατρο διοτι πρεπει να βγαλει την σιλικονη λογω επιπλοκων......

 συνεχιζεται........
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...