παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΙ: Θετικά-Αρνητικά

Τα Aρνητικά πρώτα για να κάνουμε ευχάριστο φινάλε later:

 

1. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Μπορεί να νιώθουμε τα άπαντα κ όμως δε μπορούμε να τα δείξουμε εύκολα.(έως και καθόλου)

2. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ρομαντισμό το σνομπάρουμε ενώ κατά βάθος το γουστάρουμε όσο τίποτα. 3. Δείχνουμε μια αξεπέραστη αναισθησία, ενώ μέσα μας παλεύουμε με τα τέρατα της ευαισθησίας.

4. Το παίζουμε cool τυπάκια (κ είμαστε, δε μπορώ να πω),την ίδια στιγμή που οι ανασφάλειες μας τρώνε τα σωθικά.

5. Μπορεί να είμαστε άρρωστοι για κάποιους/ες, αλλά δε θα το παραδεχτούμε ποτέ. Έτσι χάνουμε τη μισή μας ζωή φυσικά σε μλκίες.

6. Όταν είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι, φερόμαστε φρικτά στο αντικείμενο του έρωτά μας (κανείς δεν ξέρει γιατί...)

7. Όταν βρούμε τον άνθρωπο που ονειρεύομασταν μια ζωή να βρούμε, τον κερατώνουμε ασύστολα ενώ εξακολουθούμε να τον αγαπάμε/θέλουμε. (κανείς δεν ξέρει γιατί επίσης...)

8. Λέμε ψέματα για να αποφύγουμε τη γκρίνια, τη μιζέρια και το κύρηγμα του άλλου, ενώ δε δεχόμαστε να μας κάνουν το ίδιο. ΠΟΤΕ.-

9. Χωρίζουμε και κάνουμε πέρα τους ανθρώπους όταν μας κάνουν να πλήττουμε θανάσιμα, ακόμη κι αν αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά αξίζουν τα καλύτερα και ας το ξέρουμε.

10. Ζηλεύουμε σαν μην πω τί, αλλά καταβάλλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην το δείξουμε, διότι ο εγωισμός μας δε μας το επιτρέπει.

11. Αυτός ο εγωισμός που αφήνουμε να μας διακατέχει, μας στερεί τα καλύτερα της ζωής.

12. Είμαστε ωραιοπαθείς ψωνάρες.

13. Είμαστε ψυχροί και σνομπ.

14. Είμαστε ψεύτες και απατεώνες (όποιος δεν έχει κάνει απατεωνιά σε συνάνθρωπό του, πολύ απλά ΔΕΝ είναι ΙΙ)

15. Είμαστε κάτα περιόδους αναίσθητοι, κ δε μας κόφτει αν κάνουμε κουρέλι την ψυχολογία του άλλου. (Αφού εμείς περνάμε καλά εκείνη την ώρα, οι άλλοι να πάνε να "μπιπ".)

16. Μιλάμε πολύ ώρα λέγοντας συνήθως μλκίες (κανείς δεν ξέρει γιατί, για 3η φορά...)

17. Σπάμε τα @@ του λαού με τη χαζοχαρουμενίτιδά μας.

18. Την ώρα που κάποιος θέλει να μιλήσει σοβαρά για κάτι, εμείς του γειώνουμε τον εγκέφαλο πετώντας άσχετες βλακείες. (τί να καθόμαστε να φιλοσοφούμε τώρα...)

19. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούμε ότι έχουμε πλαντάξει στο κλάμα για ανθρώπους που μας παράτησαν.

20. Αγαπάμε την οικογένειά μας παθολογικά, σε αρρωστημένο σημείο. (κακώς λέμε τους Καρκίνους μαμάκηδες/μπαμπάκηδες, δεν κοιτάμε το χάλι μας λέω εγώ πρώτα...)

21. Όταν κάποιος δύσμοιρος/η, πάει από πολύ νωρίς να μας εκφράσει τα αισθήματά του, τον στέλνουμε από εκεί που ήρθε, διότι ή που θα μας τρομοκρατήσει αφού θα πιστέψουμε πως θέλει να μας μαντρώσει και μάλιστα σύντομα, ή που θα τον περάσουμε για ψεύτη που θέλει να μας εκμεταλλευτεί (διότι εμείς αυτά τα κάνουμε συνήθως γι' αυτό το λόγο)

22. Δε φοβόμαστε σχεδόν τίποτα (έλα μωρέ και τί θα πάθω άν κάνω αυτό??? Θέλω να δω πώς είναι!!!) και γι' αυτό συνήθως μπορεί ακόμη και να σκοτωθούμε/πεθάνουμε, ή να γίνουμε ήρωες από κάτι που για εμάς άρχισε σαν παιχνίδι. Αίσθηση φόβου μηδέν...Τραγικότατον!

23. Μπλέκουμε συχνά με συντρόφους που μας καταδυναστεύουν, χωρίς να ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι τους λόγους.

24. Δεν τα πάμε και πολύ καλά με τους πολύ ήρεμους ανθρώπους...

25. Γενικότερα θεωρούμε χαζούς πολλούς ανθρώπους.

26. Μας αρέσουν οι λεκτικοί διαξιφισμοί, διότι έτσι δουλεύουμε τους εγκεφάλους μας. (οι άλλοι στραβώνουν, αλλά who gives a sh#t! Tη δουλειά μας να κάνουμε εμείς)

 

Θετικά:

 

1. Είμαστε συνήθως χαρούμενα ατομάκια, έχουμε χιούμορ και κάνουμε τον κόσμο να γελάει.

2. Το μυαλό μας είναι ισχυρότατο και αναλυτικό -κι ας λένε το αντίθετο- σε σημείο, όταν σκεφτόμαστε κάτι τόσο πολύ, να κινδυνεύουμε να κάψουμε φλάντζα....

3. Είμαστε πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι(ξέρω ξέρω, δε μας φαίνεται), αγαπάμε το περιβάλλον και τους ανθρώπους πιο πολύ απ' ότι θα έπρεπε ίσως.

4. Όποιος ζητήσει βοήθεια του τη δίνουμε, γιατί δε μας αρέσει να βλέπουμε στενοχωρημένο το λαό. (επειδή μας μιζεριάζουν κι εμάς στη συνέχεια)

5. Γουστάρουμε οτιδήποτε καλλιτεχνικό και περίεργο.

6. Συνήθως είμαστε πολύ αγαπητοί, σε σημείο να μη μας αφήνουν λεπτό να ησυχάσουμε, σέρνοντάς μας παντού.(άλλο που δε θέλουμε βασικά...)

7. Καταλαβαίνουμε με ευκολία τί κρύβει ο κάθε κάφρος στο μικρό του κεφαλάκι και του φερόμαστε ανάλογα.

8. Κάνουμε φάρσες στους φίλους/φίλες μας, ακόμη και σε άσχετους, για να σπάμε την ανία μας.

9. Μας αρέσει πολύ να διαβάζουμε και να γράφουμε, καθώς κ να αλληλογραφούμε με όόόλο τον πλανήτη. Τα πάμε καλά σε κάθε τί που έχει να κάνει με το λόγο. (προφορικό ή γραπτό)

10. Μας αρέσουν οι χαρούμενοι-φιλοσοφημένοι-καλλιτεχνικοί άνθρωποι, που έχουν χιούμορ κ βλέπουν με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε κι εμείς τη ζωή: Σαν παιχνίδι που ποτέ δεν τελειώνει!

11. Λέμε μόνο αυτά που θέλουμε να πούμε για τη δική μας ζωή, ενώ με ευκολία μπορούμε να κάνουμε κ τον πιο "κλειστό" συνομιλητή να μας ανοιχτεί κ να μάθουμε τα πάντα για τη δική του ζωή. (η περιέργια να είναι καλά...)

12. Αγαπάμε πολύ τα παιδάκια (αλλά δεν αντέχουμε να τα νταντεύουμε), γιατί κι εμείς δε μεγαλώνουμε ποτέ. Τα καταλαβαίνουμε απόλυτα.

13. Προσαρμοζόμαστε συνήθως λόγο έμφυτης αισιοδοξίας, στις χειρότερες καταστάσεις που μπορούν να έρθουν στη ζωή μας, διότι πιστεύουμε πως το πάρτυ θα αρχίσει και πάλι σύντομα!

14. Μας αρέσουν οι εκδρομές, τα ταξίδια και οι πολλέέές γνωριμίες.

15. Όταν θελήσουμε να φιλοσοφήσουμε το καταφέρνουμε μια χαρά. Όοοοταν όμως θέλουμε.

16. Δεν καταπιέζουμε κανέναν, γιατί δε θέλουμε να μας τα σπάνε κι αυτοί μετά με τη σειρά τους.

17. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε τα πάντα (σχεδόν), διότι είμαστε περίεργοι και θέλουμε να ζήσουμε ακόμη μία εμπειρία.

18. Όταν μετά από πολύ καιρό ένας ΙΙ πει "Ι love you" θα το εννοεί πραγματικά. (αν κάποιο ΙΙ σας το πει πολύ νωρίς, σηκωθείτε κ φύγετε, σας δουλεύει αβέρτα μάλλον)

19. Κάνουμε μακρόχρονες σχέσεις (όχι δεν είναι μύθος). Τώρα το αν θα πάμε και με άλλους/ες, αυτό είναι άλλο καπέλο...

20. Κάνουμε και γάμους! Αμέέέ! Και δυο και τρεις (κι εφτά κι οχτώ...), αλλά αυτό δε σημαίνει αστάθεια. Θα έπρεπε να μας ευχαριστούν τα πλήθη που τους δίνουμε την ευκαιρία να ζήσουν περισσότερες εμπειρίες στη ζωή τους με περισσότερους ανθρώπους. Η αγάπη είναι για όόόλο τον κόσμο εξάλλου. :P 21. Είμαστε φετιχιστές κι ας μην το παραδεχόμαστε.

22. Μας αρέσει το φλέρτ παρά η σχέση. Το παιχνίδι του φλέρτ μας φτιάχνει για κανα τρίμηνο! Εξάλλου το φλέρτ δεν είναι ποτέ βαρετό -κι ούτε θα γίνει- , η σχέση όμως.....

23. Αγαπάμε πολύ τα αδέρφια μας (τα ΙΙ ντε!)

 

Μου αρέσουν:

 

Οι ΙΙ, γιατί είναι σόι-αίμα μου.

Οι Κριοί, γιατί είναι κι αυτοί μουρλοί.(και μου κάνουν τα χατίρια)

Οι Λέοντες, γιατί μου εμπνέουν σεβασμό κ γιατί είναι κι αυτοί παιχνιδιάρικα όντα.(και μου κάνουν τα χατίρια)

Οι Σκορπιοί, γιατί διακατέχονται από ιδιαίτερα ένστικτα, καλλιτεχνία και πάθος.(και μου κάνουν πάντα τα χατίρια)

Οι Τοξοτάρες, γιατί είναι πανέξυπνοι, δυναμικοί και τσίου!(και μου κάνουν πάντα τα χατίρια)

Οι Υδροχόοι, γιατί είναι 100 χρόνια μπροστά (άρα με βοηθούν να εξελίσσομαι), είναι εξωγήινοι, δε μαντρώνονται και πάντα θα είναι φίλοι μου.(και ας μη μου κάνουν πάντα τα χατίρια)

Οι Ιχθείς, γιατί είναι ρομαντικοί, έχουν πολύ μυαλό, είναι ανάλαφρα απατεωνάκια.(και μου κάνουν τα χατίρια.)

 

Δε μου αρέσουν:

 

Ταύροι, γιατί με καταπιέζουν.(και δε μου κάνουν κανένα χατίρι! Απαράδεκτον!)

Οι Καρκίνοι, γιατί σιχαινόμαι το μόνιμα κατσικωμένο ρομαντισμό που έχουν πάνω τους. -take a break dude!- (και ας μου κάνουν τα χατίρια, εγώ το βλέπω σαν δουλοπαροικία)

Παρθένοι, γιατί μου κάνουν συνεχώς κύρηγμα για την ακαταστασία που επικρατεί στο σπίτι μου, στη ζωή μου, στην κατσαρόλα μου και στον εγκέφαλό μου.(και ας μου κάνουν τα χατίρια)

Οι Ζυγοί, γιατί παρα είναι ήρεμοι -αν και εδώ υπάρχουν σημαντικότατες εξαιρέσεις, όπως η μάνα-μητέρα-μανούλα-μαμά- (και ας μου κάνουν πάντα τα χατίρια)

Οι Αιγόκεροι, γιατί βλέπουν τα πάντα σε αυτή τη ζωή πολύ σοβαρά.(και επίσης δε μου κάνουν ποτέ κανένα χατίρι! Φρίκη!)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...