παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γιατί όποιος πέθανε ελευθερώθηκε απο την αμαρτία.
     
Γιατί  όταν πέθανε, πέθανε μια φορά για πάντα, για να εξαλείψει την αμαρτία, και την ζωή που ζεί τώρα ,τη ζεί για τον Θεό.

Έτσι και σεις να θεωρείτε τους εαυτούς σας νεκρούς ως προς την αμαρτία, ζωντανούς δέ για τον Θεό, ενωμένος με τον Ιησού Χριστό στον Κύριό μας.

 

                                                                    Προς Ρωμαίους(και μή) στ.3-11

 

Ουκούν εισέλθετε πάντες εις τήν χαράν του Κυρίου υμών `και πρώτοι και δεύτεροι τον μισθόν απολαύετε .Πλούσιοι και πένητες μετ`αλλήλων χορεύσατε` εγκρατείς και ράθυμοι την ημέραν τιμήσατε .Νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες ,ευφράνθητε σήμερον. Η τράπεζα γέμει τρυφήσαντες πάντες. Ο μόσχος πολύς, μηδείς εξέλθη πεινών.Πάντες απολαύσατε του συμποσίου της πίστεως` πάντες απολαύσατε του πλούτου της χρηστότητος. Μηδείς θρηνείτω πενίαν` εφάνη γαρ η κοινή Βασιλεία. Μηδείς οδυρέσθω πταίσματα` συγγνώμη γαρ εκ του τάφου ανέτειλε. Μηδείς φοβείσθω θάνατον` ηλευθέρωσε γαρ υμάς ο του Σωτήρος θάνατος…

 

 

                                                                 Λόγος Κατηχητικός, Αγ.Ιω.Χρυσοστόμου

 

Κοιτούσα το ημερολογιο για την αλλαγή ημερομηνίας και προσάραξα σε αυτά τα στιχία..Είθε η φλόγα που καιει σήμερον στα σπίτια μας, να καθεδρευσει στην καρδια μας..Άγιον Φώς στην ψυχή μας..Ο Χριστός Ανέστη!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...