παρακαλώ περιμένετε...

new love???

  • MoonChild1990 @ 11.01.2018 12:32
    Κριος με καρκινο ειναι ο μπαμπας μου...ερωτιαρης...διεκδικιτικος,με εντονες και υπερβολικες εκρηξεις αγαπης και χειρονομιες τρυφεροτητας... νευρικος πολυ μεν,αλλα αν του πιασεις το χερι την ωρα που εκρηγνυται,και τους πεις οτο εισαι εκει γιαυτον,γινεται χωμα! 
  • giannoulaavge @ 11.01.2018 16:54
    Είναι διεκδικητικοί ε? Μάλλον ο δικός μου δεν ενδιαφέρεται και πολύ τότε γιατί δεν τον βλέπω μετά το πρώτο μας ραντεβού να με κυνηγάει και πολύ. Βέβαια έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ίσως και επειδή είναι και αρκετά μεγαλύτερος μου είναι πιο κουλ γενικά, το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι απλώς δεν ενδιαφέρεται τόσο, αν και περάσαμε ωραία στο πρώτο μας ραντεβού...
  • marryberry @ 17.01.2018 21:53
    Καλησπερα κοριτσι. Κοιτα ως γυναικα κριος εχω μια αποψη για τους αντρες κριους (φιλους κ πατερας κριος) Ναι ισχυει ειναι πολυ διεκδικητικοι δεν σταματανε αν δε πετυχουν αυτο που θελουν ο κοσμος να χαλασει.. μπορει να περασατε ομορφα στο ραντεβου σας (κ ειλικρινα ευχομαι να σου πανε οπως θελεις ) αλλα μην το δικαιολογεις κ μεγαλυτερος να ειναι κ ενα σωρο υποχρεωσεις να εχει αμα θελει το κυνηγαει. γενικα μηνυματα σου στελνει? Βασικα ενα θεμα που εχει ο αντρας κριος ειναι οτι θελει να κηνυγησει δηλ να κανεις λιγο τη ζορικη.. (Οσο για τον ωροσκοπο καρκινο νομιζω οτι ισως να τον κανει λιγο πιο συναισθηματικο κ ευαισθητο αλλα τα του κριου δε τα αποφευγεις..
  • giannoulaavge @ 18.01.2018 14:47
    Καλά τα λέτε βρε κορίτσια μου! Όποιος πραγματικά θέλει βρίσκει τον τρόπο, ας κυνηγήσει και ας προσπαθήσει και λίγο παραπάνω! 'Ελεος πια όλο τους δικαιολογούμε (τα λέω  για να τα ακούω)! Ενώ το 2018 μπήκε δυναμικά στον ερωτικό τομέα σαν να κολλήσαμε τώρα στην ρουτίνα μας πάλι! Πού είναι αυτές οι κοσμοιστορικές αλλαγές και οι μεγάλοι έρωτες για τα διδυμάκια??
  • marryberry @ 18.01.2018 15:29
    Θελω να πιστευω κ γω οτι το 2018 μας επιφυλασσει πολλα πραγματα και επαγγελματικα και ερωτικα βεβαιως βεβαιως!!! Nομιζω μολις προχωρησει το ετος θα εχουμε αλλαγες... ισως ειναι νωρις ακομα ...
  • giannoulaavge @ 18.01.2018 17:05
    Μακάρι άντε να δούμε! Να πάρουν επιτέλους μπρος τα ερωτικά μας γιατί δεν πάει άλλο, πολύ ταλαιπωρηθήκαμε τα τελευταία χρόνια!

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...