παρακαλώ περιμένετε...

Διας στον Ζυγο.

  • Moss istheboss @ 12.10.2017 21:03
    Οι ζυγοι γιατί να χαρουν;  Αφού έφυγε Ο διας στο ζυγο πάντως ηταν σε συγκρουση με ουρανό και πλουτωνα και έφερε διαφορα περίεργα σε ζυγούς χωρισμούς πχ. Εγω πάντως τον καλοσωριζω σαν ταύρος με αιγόερω καλώς να έρθει και ο διας στην σεληνη το 18-19 και ο διας στον ωροσκόπο το 19-20 και ότι ειναι να γινει θα γίνει.
  • roularoulaki2010 @ 12.10.2017 22:09
    Moss....σ'οσους δεν εδωσε μεχρι τωρα τωρα θ'αρχισουν να βλεπουν τα δωρα του!!Γι'αυτο λεω καιρος να χαρουν...
    Υ.Γ.=Σχετικο ειναι αυτο με τους χωρισμους...γνωριζω Ζυγους που οχι μονο παντρευτηκαν αλλα κανανε και παιδι και ειχαν πολλες επαγγελματικες προτασεις!Ο Διας στον Σκορπιο ευνοει τα οικονομικα των Ταυρων!
  • alice16 @ 16.10.2017 00:32
    Το έχουμε ξαναπεί. Ο Δίας κανει το καλό καλύτερο και το κακό χειρότερο. Φέρνει πιο συχνά χωρισμούς παρά γάμους! Δεν επηρεάζει τα πάντα, αλλά τα θέματα του οικου στον οποιο βρισκεται. Δεν εχουν όλοι οι Ζυγοί το διελαυνοντα Δία στον ιδιο οικο στο ωροσκοπιό τους. Εγώ πχ είμαι Ιχθείς αλλά έχω Ζυγό ωροσκόπο κ τον ειχα το περισσότερο διαστημα στον 1ο οικο μου. 
     
    Αποτέλεσμα; 1) Ομόρφυνα 2) είχα ένα σωρό κατακτησεις 3) χώρισα απ όλους (γτ κανεις δε μου έκανε, ήταν δική μου απόφαση) 3) βελτιώθηκαν τα επαγγελματικά μου (όχι τπτ φοβερό αλλά καλύτερα απ ότι πριν μπει στον 1ο) 4) Με πήραν επιτέλους σ ένα δωρεάν σεμιναριο που το κυνηγουσα καιρό και το οποιο  ακριβως επειδη ηταν δωρεάν, το κυνηγουσαν χιλιαδες άτομα και δεν εβρισκα θέση! 

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...