παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πως θα επηρεασει καθε ζωδιο η πανσεληνος στις 14/5/2014

Απο το signingstars.gr

 

Κορύφωση ή πάτος; Κατάκτηση ή παράδοση; Ανάδειξη ή απόδραση; Η Πανσέληνος της 14ης Μαΐου στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο (επηρεάζει κυρίως Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες/Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου) αποτελεί μία κομβική στιγμή σε ζωές που δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζούνε στο μεταίχμιο, πάνω στο δίλημμα που πλέον πληγώνει. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να επιβάλει το νόμο, να ορίσει τους κανόνες και τα όρια της ελευθερίας, να τιθασεύσει ελεύθερες συνειδήσεις και αχαλίνωτες καρδιές ή να απελευθερώσει φυλακισμένες ζωές.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κουβαλά μια έντονη μυρωδιά από κάρμα, από πεπρωμένο, από νόμο όπως αυτός ορίζεται ως συμπαντική απάντηση στην ανθρώπινη βούληση. Η παραπάνω πρόταση δεν κρύβει κάποια νομοτέλεια με essencenewagephilosophy, αλλά μία εντελώς γήινη αλήθεια και η οποία είναι πως όταν ο άνθρωπος υπερβαίνει τα όρια του απέναντι στη Γη που τον φιλοξενεί, τότε η Γη (με όποια μορφή) αναλαμβάνει να επαναφέρει τους κανόνες. Σε αυτή την Πανσέληνο μην κάνεις μεγαλύτερη φασαρία από όση αντέχεις στα αυτιά σου όταν κοπάσουν όλοι οι υπόλοιποι ήχοι. Σε αυτή την Πανσέληνο ευχαρίστησε το σύμπαν για τα σημάδια που λαμβάνεις σχετικά με τις ικανότητες σου να υπερβείς ή όχι κάποια όρια που υπάρχουν ή έχεις φορέσει στον εαυτό σου.

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να είναι το καίριο σημείο σε μία σχέση ή συνεργασία που κουράστηκες να σε βάζει στη διαδικασία να μοιράζεσαι χωρίς να έχεις όφελος. Λαμβάνοντας χώρα στην καρδιά των σχέσεων και συνεργασιών σου, εκεί που καλείσαι να είσαι ανοικτός/η στο να εμπιστευτείς, είναι μάλλον ώρα να βάλεις ή να σου βάλουν όρια σε τμήματα της ζωής σου θέλεις ή πρέπει να περιχαρακώσεις. Ο/η σύντροφος θα γίνει εχθρός, ο/η συνεργάτης θα ντυθεί εισβολέας της τσέπης σου, ο τρόπος που μοιράζεσαι και εμπιστεύεσαι πρέπει να αποκτήσει ουσία αφού κουράστηκες να δίνεις ή να προσφέρεις χρόνο. Η αποκρυστάλλωση των συναισθημάτων σου σε μία σχέση ή συνεργασία μπορεί να είναι κάτι που σε αγχώνει και τρομάζει, αλλά αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να γνωρίζεις τι μένει στην καρδιά και την τσέπη σου από εδώ και κάτω, και όχι όσα έχασες ή νομίζεις πως έχασες.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι βέβαιο πως φέρνει μία δύσκολη αλλαγή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο/η Άλλος/η μπορεί να δηλώνει κάτι που προκαλεί σεισμικές δονήσεις (θα πρέπει να τις ανέμενες όμως), μπορεί να αποφασίζει να δράσει με ένα τρόπο που σε τρομάζει, μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να αναρωτηθείς αν έχεις στηρίξεις στη ζωή σου ή συνεχίζεις στο παρακάτω μόνος/η. Θα βάλεις την υλική εξασφάλιση σε πολύ υψηλή στάθμη διαμόρφωσης αυτοσεβασμού και θα προσπαθήσεις να μετρήσεις αυτά που έχεις και σου μένουν με βάση την κοινή λογική. Πως όμως μπορείς να αφήνεις το συναίσθημα μακριά από όλο αυτό; Πως είναι δυνατό να αλλάζεις τη ροή της καθημερινότητας σου μέσα από μία αλλαγή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που είναι ικανή να μοιάζει με στροφή ζωής; Πως μπορείς να πάρεις αψήφιστα τελεσίγραφα που έχουν ως στόχο να σε ξυπνήσουν; Ξυπνάς είτε με ηλεκτροσόκ, είτε μέσα σε ένα δωμάτιο που είναι πλέον άδειο και εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα περίμενες.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο θα πρέπει να σε επηρεάζει κάπως έμμεσα και χωρίς να φέρνει τεράστια αναστάτωση στη ζωή σου. Χτυπώντας στην καρδιά της καθημερινότητας σου, θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε όρια που καλείσαι να βάλεις στη δουλειά σου, στη φροντίδα με την οποία θα πρέπει να περιβάλλεις τη διατροφή σου, στον έλεγχο των οικονομικών σου αφού μπορεί να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Αυτό που έχει σημασία με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο είναι να εστιάσεις εκεί που μπορεί να γεννηθεί ένα εμπόδιο, να φροντίσεις τις σχέσεις σου με άτομα στη δουλειά ώστε να μη γίνουν άνισες, να εστιάσεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρόνο και τις σωματικές σου αντοχές, αφού πρέπει να καταλάβεις πως δεν έχεις ανεξάντλητες δυνάμεις και δυνατότητες. Στον εργασιακό τομέα, είναι ώρα να ξυπνήσεις και να ανατρέψεις καταστάσεις που μοιάζουν με βουτιά σε ένα τέλμα χωρίς πάτο.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Σκορπιού, σε σύνοδο όμως με τον εχθρικό σου Κρόνο, φαίνεται να φωνάζει πως είναι καιρός να σταματήσεις να παίζεις με τις πιθανότητες. Θα πρέπει να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς (λανθασμένα) πως πρέπει να σου χαρίσουν, καλείσαι να εκφράσεις την αλήθεια των συναισθημάτων σου για να κερδίσεις το άτομο που υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ σας. Θα πρέπει να απομακρυνθείς από σχέσεις που υπάρχουν απλά από συνήθεια στη ζωή σου, αφού στην ουσία στεγνώνουν την καρδιά σου. Θα χρειαστεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου και την ανασφάλεια σου να μειώσεις τον όγκο της δουλειάς σου, ώστε να προσθέσεις χρόνο στη ζωή σου για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Και τέλος, θα δοκιμαστείς ώστε να τα βάλεις με αφεντικά και φιγούρες εξουσίας για να ανέβεις στην ιεραρχική κλίμακα ενός περιβάλλοντος που αρχίζει να μοιάζει με στημένο αγώνα που σε ανάγκασαν να λάβεις μέρος. Η αναμέτρηση με τις πραγματικές σου φιλοδοξίες και επιθυμίες είναι παρούσα και δεν πρέπει να την αφήσεις να περάσει χωρίς να κονταροχτυπηθείς μαζί της.

Λέων

Η σκληρή αλλά δίκαιη Πανσέληνος στο Σκορπιό, σε σύνοδο με τον Κρόνο, μπορεί να αποτελέσει την κορυφή του παγόβουνου σε μία καθημερινότητα που μοιάζει πλέον αδιέξοδη ή έντονα τραυματική. Στον υπερβολικό όγκο δουλειάς που έχεις αναλάβει, έρχεται να προστεθεί κάποια ζήτημα που αφορά την οικογένεια, κάτι που σε αγχώνει ή βαραίνει ακόμα περισσότερο. Στις ευθύνες και υποχρεώσεις που συνεχίζεις να φορτώνεσαι χωρίς να βαρυγκομάς ανοικτά, καλείσαι να προσθέσεις και την επαφή σου με άτομα που αποφάσισαν να το παίξουν αφεντικά απέναντι σου, επειδή δε δείχνεις πως δεν τους αποδέχεσαι εξ αρχής. Στην προσπάθεια σου να σπρώξεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ενοχικές σκέψεις και φοβίες που επιμένουν να έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τυχαίες στιγμές, έρχεται να προστεθεί και ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου και αρχίζει να σου μιλά με τρόπο που μοιάζει με κάποιον/α που αποφάσισε να δυναμώσει την ένταση των σκέψεων σου. Δε νομίζεις πως είναι πλέον ώρα να αντιδράσεις, ακόμα και επαναστατήσεις, αφού αυτό που ξεκίνησε ως δοκιμασία των ικανοτήτων σου μοιάζει με οδηγείται σε φυλάκιση των ονείρων σου; Μήπως λοιπόν η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η κορυφή του παγόβουνου;

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Σκορπιού δε φαίνεται να στιγματίζει μία δύσκολη εποχή ή συγκυρία, αφού είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις τη σκέψη σου και να απομακρύνεις από το μυαλό σου ιδέες που σε τρελαίνουν τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε να έχεις κοντά σου ανθρώπους με εμπειρία και γνώσεις για να καταφέρεις να κερδίσεις αρκετά μέσα από τις απόψεις τους, που έχουν κυρίως να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και τον τρόπο να αισθανθείς πως πατάς καλά στα πόδια σου στο νέο άνοιγμα που έχεις κάνει ή παλεύεις να κάνεις τον τελευταίο καιρό. Στον ερωτικό τομέα, είναι μάλλον η ώρα να τολμήσεις την απομάκρυνση που έχεις κατά νου ή να πάρεις την απόφαση να κάνεις το βήμα της προσέγγισης σε ένα άτομο που υπάρχει η χημεία μεταξύ σας, αλλά δυσκολεύεσαι να έρθετε πιο κοντά αφού φοβάσαι την οικειότητα ή τρομάζεις με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις σχέσεις. Σε αυτή τη χρονική στιγμή καλείσαι να ολοκληρώσεις το πλαίσιο της σκέψης σου γύρω από μία κίνηση που δείχνει εμπιστοσύνη όχι μόνο σε εσένα, αλλά και στους άλλους που έχεις απέναντι σου και θα αποτελέσουν ισότιμα μέλη των σχέσεων που έχεις στα σκαριά.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον τομέα των πηγών που έχεις ώστε να νιώθεις ασφάλεια και αυτοεκτίμηση θα μπορούσε να αποτελέσει το τελικό σημάδι σχετικά με μία κίνηση που δεν τολμάς να κάνεις, επειδή το ρίσκο που λαμβάνεις είναι πολύ μεγάλο ή επειδή δεν αντέχεις να αναμετρηθείς με ότι θεωρείς πως είναι ικανό να σε καταπιεί. Αν τόσο καιρό παλεύεις να αποφασίσεις αν θα κάνεις ένα βήμα πίσω ή μπροστά σε μία ερωτική σχέση, τώρα είναι ώρα να αποφασίσεις με βάση την ψυχική σου ασφάλεια και ηρεμία. Αν τόσο καιρό παλεύεις να σταθείς όρθιος/α σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε φοβίζει, τώρα είναι ώρα να κάνεις ταμείο σχετικά με πιθανά κέρδη και απώλειες, ώστε να χαράξεις πορεία. Αν πάλι αισθάνεσαι άβολα κυνηγώντας κάτι που είναι τεράστιος στόχος, αλλά δεν αντέχεις να μπεις σε μία διαδικασία να το κατακτήσεις πάση θυσία, τότε είναι ώρα να αποδεχτείς τη ζωή σου μέσα από λιγότερα, αλλά και πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Σε αυτή την Πανσέληνο διασφάλισε αυτά που αξίζεις και φρόντισε να αφήσεις τους άπιαστους στόχους για άλλους. 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε σύνοδο με τον Κρόνο, είναι σίγουρα μία στιγμή που μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η εποχή που κρύφτηκες, έβαλες τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, έκανες κινήσεις που δείχνουν αυτοκαταστροφή και γενικότερα αυτομαστιγώθηκες θα πρέπει να περάσει στην ιστορία, αφού η συγκεκριμένη Πανσέληνος ανοίγει την αυλαία σε μία περίοδο που και ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή και πάλι πορεία στο Ζυγό στις 20 Μαΐου. Καλείσαι να ανέβεις σε μία σκηνή και να εκφράσεις απόψεις και αποφάσεις που θα στενοχωρήσουν κάποιους/ες ή θα τρομάξουν εσένα, αλλά πρέπει να μάθεις να αποκρυσταλλώνεις αλήθειες και πραγματικότητες. Αν προσπαθήσεις να αποποιηθείς των ευθυνών σου εστιάζοντας στο δέντρο και χάνοντας το δάσος, τότε είναι άξιος/η της μοίρας σου. Ναι, μπορεί να βιώσεις αδικία, χτύπημα κάτω από τη μέση, φθόνο και ζήλια. Ναι, είναι πιθανό να χτυπήσουν την εικόνα σου και την ανασφάλεια σου να γίνεις δημιουργικός/η και όχι αυτοκαταστροφικός/η. Ναι, μπορούν να σε τρομάξουν όσοι/ες αποφάσισαν να σε στήσουν σε έναν τοίχο και να σου αραδιάσουν στοιχεία του χαρακτήρα σου που αποτελούν ελαττώματα, μειονεκτήματα και λάθη. Όχι, δε θα απαντήσεις σε όσους/ες δεν έχουν κανένα πλέον ρόλο στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο θα μπορούσε να είναι η ηχώ από μία πιστολιά κάπου πολύ μακριά από εσένα, η μνήμη που επανέρχεται στον ύπνο σου και σε αναστατώνει χωρίς προφανή λόγο, η αναστάτωση που σου προκαλεί κάποιος/α τρελός/η που αποφάσισε να περάσει μπροστά από τα μάτια σου μία εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση σου. Θα μπορούσε όμως να είναι η αντίδραση του σώματος σου σε μία αδιάκοπα κουραστική και επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα, σε μία ρουτίνα που σε στεγνώνει, σε μία ζωή που έχεις διαχωρίσει σε υποχρέωση να υπηρετήσεις επιταγές μίας άδικης κοινωνίας και στιγμές που έχεις την ευχέρεια να χαρείς τη ζωή σου. Όντας φύσει αισιόδοξο άτομο, μπορείς να αγνοήσεις τα παραπάνω σινιάλα που σε ενοχλούν και ξεβολεύουν. Όντας όμως και βαθιά φιλοσοφημένο άτομο, μήπως να εκλάβεις όλο την παραπάνω προοπτική σαν την προετοιμασία για μία εποχή που θα πρέπει να επιλύσεις οριστικά και αμετάκλητα θέματα που δεν μπορείς να κουβαλάς σαν αλυσίδες πίσω σου;

Αιγόκερως

Η πολύ υποστηρικτική για εσένα Πανσέληνος ενδέχεται να σε αναγκάσει να έρθεις στο προσκήνιο και να μιλήσεις με τρόπο που κάνεις άλλους γύρω σου να τρομάξουν. Οι αναβολές, καθυστερήσεις και ανατροπές που βιώνεις τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου (περίπου δύο μήνες) σε έχουν κουράσει και αναγκάσει να βάλεις αρκετό νερό στο κρασί σου. Είναι όμως ώρα να διαχωρίσεις τη θέση σου από το/η σύντροφο που αποφάσισε τον τελευταίο καιρό να παίξει με τις επιθυμίες σου και την ικανότητα σου να ανέχεσαι κυκλοθυμικές τάσεις. Είναι ώρα να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα ανθρώπους στον επαγγελματικό χώρο λέγοντας πως είναι ανίκανοι να οδηγήσουν ένα όχημα που άφησες από τα χέρια σου για να δεις αν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Είναι μάλλον ώρα για ρήξεις και ταυτόχρονες ουσιαστικές συνδέσεις σε ερωτικό, επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο, αφού γνωρίζεις πλέον πολύ καλά ποιοι σου ταιριάζουν πραγματικά και βαθιά μέσα στον πυρήνα της προσωπικότητας σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου μπορεί να είναι ένα σημάδι πως δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να κερδίσεις σε συγκρούσεις που πρέπει να συμβούν για να κυλήσουν οι διαδικασίες. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με το αφεντικό στη δουλειά, αφού δεν μπορείς να πειθαρχείς σε κανόνες που σου φαντάζουν ανεκδιήγητοι. Θα πρέπει να συζητήσεις με όσο το δυνατό μεγαλύτερη σύνεση ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, αφού είναι ώρα να δώσεις και να λάβεις απαντήσεις στο κατά πόσο μπορείς να μοιράζεσαι πράγματα με ανθρώπους που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως γνωρίζεστε σε βάθος. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας ή χρημάτων με τους γονείς σου και να ζητήσεις ή λάβεις βοήθεια, ρίχνοντας στα τάρταρα ψήγματα μίας περηφάνιας που μπερδεύεται με το αίσθημα της αλληλεγγύης με ανθρώπους που μοιράζεστε το ίδιο αίμα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα διαμορφώσει μία διαφορετική εικόνα σου προς την κοινωνία, γι αυτό φρόντισε να είναι η αληθινή.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να αποτελέσει μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα αφού σε κάνει να αποκρυσταλλώνεις σκέψεις και απόψεις που έχεις τον τελευταίο καιρό στο μυαλό σου και δε σε αφήνουν να αποφασίσεις το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις. Κλείνοντας την πόρτα σε ανθρώπους και προοπτικές που είναι ικανές συνθήκες να σε εγκλωβίσουν, θα καταφέρεις την ίδια χρονική στιγμή να δώσεις χώρο και χρόνο σε νέες προοπτικές να μπουν στη ζωή σου που είναι ικανές σε πλημμυρίσουν και πάλι με βεβαιότητα για τις επιλογές σου. Αφήνοντας στην άκρη την οικονομική ανασφάλεια που παλεύεις να επιλύσεις τον τελευταίο καιρό, θα καταφέρεις να επιλύσεις το βασικό ζήτημα του τι αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για εσένα και να αφήσεις στην άκρη επίκτητα άγχη. Βλέποντας την απόσταση στην προσωπική σου ζωή ως μία πραγματικότητα, θα αναγνωρίσεις πως τα αισθήματα σου δεν κρίνονται μέσα από αποστάσεις, αλλά από ταυτίσεις, που θα πρέπει να ξεκινήσεις να αναζητάς αφού τις είχες ξεχάσει τον τελευταίο καιρό.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...