παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μοοn in Gemini

«Γράψε για να δει και να διαβάσει ο κόσμος την εικόνα που έχεις γι αυτόν.
Τιμώντας το Χαρακτήρα μέσα στη Μουντή απάνθρωπη Μοναξιά. / Είσαι Ιδιοφυής.
Σεναριογράφος-Σκηνοθέτης Γήινων ταινιών με χορηγό Αγγελο στους Ουρανούς.»

 

«Υποταγμένος στα πάντα, ανοιχτός, ακούγοντας. / Προσπάθησε να μη μεθάς εκτός σπιτιού. / Ερωτευμένος με τη ζωή σου. / Αυτό που νιώθεις θα πάρει κάποια στιγμή τη μορφή του. / Φύσα όσο βαθιά θες να φυσήξεις. / Τα ανείπωτα οράματα του καθενός. / Ονειρέψου εκστατικά το αντικείμενο μπροστά σου. / Παραμέρισε τους λογοτεχνικούς, γραμματικούς και συντακτικούς περιορισμούς. / Λέγοντας την ιστορία του κόσμου σε εσωτερικό μονόλογο. / Αποδέξου την απώλεια για πάντα.

 

Πάλεψε για να σχεδιάσεις τη ροή που υπάρχει ακέραια στο μυαλό. / Κανένας φόβος, καμιά ντροπή στην αξιοπρέπεια της εμπειρίας, της γλώσσας και της γνώσης σου. (...)»


«Υπόσχομαι ότι δεν θα τα παρατήσω ποτέ, και θα πεθάνω ουρλιάζοντας και γελώντας. Και μέχρι τότε θα τρέχω γύρω απ αυτόν τον κόσμο που επιμένω ότι είναι ιερός και θα πείσω τον κόσμο να εξομολογηθεί σ' εμένα και σε όλους...»


«Πολύ ταξίδι.Οχι στασιμότητα. Οχι άλλη θλίψη! Οχι άλλο μεταφυσικό δέος! Δράση... ταχύτητα... χάρη... Πάμε! Γράψιμο που ξεπηδά από αληθινές σκέψεις, όχι από στείρους συλλογισμούς.
Στο δρόμο θα εκφράσω περισσότερα και θα καταγράψω λιγότερα...» 


Τζακ Κέρουακ

 

http://www.youtube.com/watch?v=kYw7uZOODuI

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...