παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Χρυσή Αυγή αστρολογικά

Απο τον Οριονα φυσικα:

 http://orion.jigsy.com/entries/greek/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC

 

07-07-2013

Η Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε επίσημα την 1η Νοεμβρίου 1993. Η ακριβής ώρα είναι άγνωστη. Στην περίπτωση αυτή, επειδή πρόκειται για συλλογική οντότητα και όχι για ατομικό ωροσκόπιο, είναι σωστό να χρησιμοποιηθεί η 12η μεσημβρινή. Ο Ήλιος είναι στο Σκορπιό και στο Μεσουράνημα, η Σελήνη στον 8ο οίκο και στο Λέοντα, ο Ουρανός στον Υδροχόο και στο 2ο και ο Κρόνος στον Ταύρο και στον 4ο. Με ένα -αποδεκτό κατά τα διδάγματα των παλιών- όριο τετραγώνου λίγο πάνω από 10 μοίρες ανάμεσα σε Ήλιο και Σελήνη, εμφανίζεται η όψη που ονομάζεται «μεγάλος σταυρός» σε σταθερά ζώδια. Δεν υπάρχουν στοιχεία τύχης με την παραπάνω διάταξη, με την Αφροδίτη απομονωμένη, σε πτώση στην Παρθένο και το Δία σε διάμετρο με τον Ήλιο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Χρυσή_ΑυγήΟι όψεις του Δία δείχνουν υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας και καταστάσεις υστερίας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης σε έξαρση, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και σε εξάγωνο με τον Ήλιο δηλώνει τη μαχητικότητα προς κάθε κατεύθυνση, η οποία διακρίνει τα στελέχη αυτού του κόμματος, όπως και την παραστρατιωτική του οργάνωση. Ο Πλούτωνας στον 11ο (οίκο των υποστηρικτών, των στόχων και της κοινοβουλευτικής δύναμης ενός κόμματος) είναι εύγλωττος για την επικρατούσα ιδεολογία καθώς ο πλανήτης ταυτίζεται με τον καταναγκασμό και το φασισμό.

Η ευρεία σύνοδος Πλούτωνα- Ερμή στο ωροσκόπιο της Χρυσής Αυγής φανερώνει την πλύση εγκεφάλου που μπορεί να ασκηθεί στους νέους που εισέρχονται στο χώρο και το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει ότι η χειραγώγηση γίνεται με τη χρήση συναισθηματικών κυρίως στοιχείων και όχι άλλου είδους, π.χ. οικονομικών. Μια και αναφέρθηκα στα οικονομικά, ο Ουρανός στην ακμή του 2ου δείχνει ξαφνικές ανατροπές. Με την είσοδο του Δία στο Λέοντα -σε ένα χρόνο περίπου- θα ενεργοποιηθεί το αρχικό τετράγωνο Δία- Ποσειδώνα που δείχνει μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια (το πιθανότερο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή/και μαζικής μεταφοράς) τα οποία θα αποδειχθούν ζημιογόνα. Οι συντηρητικές, εθνικιστικές ιδέες των οπαδών αυτού του κόμματος δηλώνονται από τον Κρόνο στη βάση του ωροσκοπίου. Από την άλλη πλευρά το τετράγωνο με τη Σελήνη δεν είναι ευνοϊκό για την εκλογική βάση, καθώς η Σελήνη τοποθετείται και στον 8ο, έναν οίκο που γενικά δεν θεωρείται ευνοϊκός.

Φτάνουμε λοιπόν στο μεγάλο σταυρό που ανέφερα παραπάνω. Εξωτερικά δείχνει προκλήσεις, εσωτερικά αντιφάσεις. Σε ένα συλλογικό χάρτη προδιαγράφει ότι η οντότητα δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγεί από αγώνες και συγκρούσεις. Η αστρολογική αυτή διαμόρφωση υπάρχει και στο ωροσκόπιο του ΚΚΕ, το οποίο αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου σήμερα λέει «να μην υποτιμηθεί η υπόθεση της Χρυσής Αυγής». Το ΚΚΕ ιδρύθηκε την 18.11.1918, αρχικά με την ονομασία Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονταν στο Σκορπιό, σε διάμετρο με τη Σελήνη στον Ταύρο και σε τετράγωνα με Ουρανό στον Υδροχόο και Κρόνο στο Λέοντα. Ακόμη υπάρχει η ακριβής διάμετρος Άρη, από τον 12ο (οίκο των δοκιμασιών και των κρυφών εχθρών) προς τον Πλούτωνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τελευταίος πλανήτης βρίσκεται στην ακμή του 6ου (= η εργατική τάξη) δεν είναι τυχαία λοιπόν η χρήση του όρου «δικτατορία του προλεταριάτου». Με εξαίρεση ένα τρίγωνο Ήλιου-Δία, που εισάγει το στοιχείο της τύχης και επιβίωσης, όλοι οι πλανήτες αυτού του χάρτη προσβάλλονται και δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει για το τι σταυρό σήκωσαν τα στελέχη και οι οπαδοί αυτού του κόμματος σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του.

Άρα, θα μπορούσε να πει κάποιος, και η Χρυσή Αυγή θα κρατήσει 100 χρόνια. Όχι, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για προσωπικό κόμμα. Άλλωστε, οι ιδέες αυτού που το κατευθύνει, όταν στο παρελθόν έγιναν καθεστώτα, δεν εφαρμόσθηκαν πάνω από 10-15 χρόνια. Στο ωροσκόπιο του αρχηγού του (ημερομηνία γέννησης 16.12.1957) ο γενέθλιος Άρης  θα υποστεί την διέλευση του Κρόνου, στα τέλη του 2014 και μετά. Ένα χρόνο πριν, με την διέλευση του Κρόνου πάνω από τον Ήλιο του κόμματος, θα υπάρξει εσωτερική κρίση με μια μερίδα των στελεχών του να στέφεται εναντίον άλλων, οι οποίοι προβάλλονται σαν σταρ στη δημοσιότητα. Σε αυτή την αλλαγή προς το κοσμικότερο θα συντελέσει ο Δίας που θα αρχίσει να ανεβαίνει στο πάνω τμήμα αυτού του ωροσκοπίου από το φθινόπωρο και ύστερα. Στην μεταμόρφωση και πιθανή διάσπαση με εκκαθαρίσεις ο Πλούτωνας, ο οποίος τα έτη 2014-15 κινείται πάνω στον ωροσκόπο.

Το ότι παρόμοια στοιχεία θα συνεχίσουν να υπάρχουν όλη τη δεκαετία στην πολιτική ζωή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών είναι βέβαιο, λόγω της οικονομικής κρίσης. Αυτό, όμως, δεν είναι λόγος να αποτελούν φόβητρο για κόμματα και ιδεολογίες που εφαρμόζονταν από εκατομμύρια ανθρώπους, όταν τα πρότυπα των σημερινών ακροδεξιών αυτοκτονούσαν μαζί με το λυκόσκυλο στα υπόγεια της Καγκελλαρίας

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...