παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το τέλειο ζευγάρι.

Μια φορά κι έναν καιρό, ένας τέλειος άντρας και μια τέλεια γυναίκα συναντήθηκαν. Ύστερα από ένα τέλειο ειδύλιο έκαναν έναν τέλειο γάμο. Η ζωή τους σαν ζευγάρι, ήταν, φυσικά, τέλεια.

Ένα βράδυ, παραμονή πρωτοχρονιάς με μεγάλη κακοκαιρία και χιόνι, καθώς το τέλειο ζευγάρι μας οδηγούσε το τέλειο αυτοκίνητό του σε έναν στενό όλο στροφές δρόμο, είδε κάποιον που είχε ανάγκη για βοήθεια και τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Επειδή φυσικά ήταν το τέλειο ζευγάρι, σταμάτησαν.

Βγαίνοντας από το αμάξι είδαν μπροστά τους τον Άγιο Βασίλη με τον σάκκο του γεμάτο δώρα και πιο κει το έλκυθρο χαλασμένο. Επειδή δεν ήθελαν να αφήσουν τα παιδάκια να περιμένουν άδικα τέτοια μέρα, το τέλειο ζευγάρι πήρε τον Άγιο Βασίλη στο το αμάξι του να τον βοηθήσουν να τα μοιράσει.

Δυστυχώς όμως ο καιρός ήταν άσχημος και το τέλειο ζευγάρι με τον Άγιο Βασίλη έπαθαν ένα σοβαρό ατύχημα: έπεσαν πάνω σε ένα δέντρο. Μόνο ένας επέζησε.

 

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός απ' όλους?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τέλεια γυναίκα επέζησε. Από την αρχή αυτής της ιστορίας, είναι ο μόνος πραγματικός χαρακτήρας. Όλοι ξέρουμε πως ούτε Άγιος Βασίλης υπάρχει, ούτε φυσικά ο τέλειος άντρας.



***** Αν είσαι γυναίκα σταμάτα να διαβάζεις σε αυτό το σημείο, η ιστορία τελειώνει εδώ.


***** Αν είσαι άντρας προχώρησε πιο κάτω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λοιπόοοον, αφού δεν υπάρχει ούτε Άγιος Βασίλης ούτε τέλειος άντρας, σημαίνει πως το αμάξι το οδηγούσε η γυναίκα. Και αυτό εξηγεί το γιατί τράκαρε...!

Παρεμπιπτόντως, εάν είσαι γυναίκα και έχεις διαβάσει μέχρι εδώ, μας βγαίνει στη φόρα κι ένα άλλο θεματάκι: οι γυναίκες ποτέ δεν ακούν.

 

(Tραγούδι άσχετο με την ιστορία αλλά μου αρέσει :Ρ http://youtu.be/LAjfB0XfjkA )

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...