παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=44M3bZn55mw

Αν οι εμπειρίες στη ζωή μας είναι προκαθορισμένες , τότε ίσως έζησα τις περισσότερες και πιο σημαντικές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.. Και φοβόμουν οτι ίσως, αυτό ήταν.. Ξέρεις, οτι τελείωσε.. Been there, done that, συνεχόμενα τικ σε κουτάκια εμπειριών, ίσως περισσότερα απο όσα αρμόζουν στην ηλικία μου..

Μια φίλη μου ,λεει, οτι συναντάς τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους στον κατάλληλο χρόνο.. Πιστεύει πώς οι εμπειρίες μας διαμορφώνουν τα κριτήρια μας ώστε σταδιακά να φτάσεις στο creme de la creme. Ισως για μένα , αυτό να μην ήταν ποτέ ιδιαίτερα σημαντικό, μάλλον γιατί σπανίως κοιτάζω τόσο μακριά ..

Ακόμα φοβάμαι να πάω παρακάτω, είναι λίγο σαν να προχωράω σε άγνωστο έδαφος με μαντήλι στα μάτια.. Αλλά κάποιες μέρες, όπως σήμερα, σκέφτομαι ότι το μόνο σίγουρο είναι οτι ο χρόνος περνάει, το ιδιο και ο χειμώνας και μπορεί να κουβαλάς "αποσκευές" που βαραίνουν το μυαλό σου και ίσως κάποιες μέρες να είναι τόσο βαριές που σε κουράζουν και σε σταματάνε αλλά τελικά τί θα ήταν το ταξίδι αν στο δρόμο δεν εχεις πράγματα να θυμάσαι?

Καλό Σαββατοκύριακο!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...