παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΙ ΙΙΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΡΟΝΟΥ/ΟΥΡΑΝΟΥ

 

Αγαπητά αστρόπαιδα πολλές φορές βάλθηκα στον πειρασμό να γράψω για την προαναφερόμενη όψη, άλλα πλέον με πιο καθαρά μυαλό και περίσσια θέληση θα το κάνω.

Σίγουρα οι πιο πολλοί ομοζώδιοι θα έχουν ζήσει μια πικρή όψη (τετράγωνου) με τον Ουρανό να προσβάλει τον ήλιο τους, βέβαια στον καθένα ανάλογα με το που οριοθετείται ο ήλιος (οίκος γενέθλιος), αλλάζοντάς τους οριστικά το status quo στην μετέπειτα ζωή τους.

Έτσι και εγώ τα τελευταία 3 χρόνια (με ήλιο στις 18ο 22’ των ΙΙμων), έζησα ουκ ολίγες τραγελαφικές καταστάσεις και εξελίξεις και άμα προσθέσεις και τον Κρόνο  που ομοίως μας προσέφερε τετράγωνο στον ήλιο μας η κατάσταση έτεινε να είναι πιο απογοητευτική και απαισιόδοξη.

Αλλά επειδή λένε ότι η ψυχή πάντα εκπνέει τελευταία και όσο ζεις ελπίζεις, και όσο και αν «τρως» δυσκολίες και σπαμπανεβασματα στο τέλος πάντα «βγαίνει» το ουράνιο τόξο για να σου δείξει την λαμπερή πλευρά της ζωής, και επειδή έχων και έναν γενέθλιο Άρη στον 1ο, ο οποίος πολλάκις δε με αφήνει να ησυχάσω, αλλά πάντα να προσπαθώ για το καλύτερο (το αυτό εύχομαι και για όλους εσάς), ίσως έρχεται σαν αντιστάθμισμα και μάλλον έτσι είναι, διότι δεν μπορεί να «τρως» μόνο αντιξοότητες, αλλά και θετικές ενέργειες από το σύμπαν (ας μην είμεθα μοιρολάτρες) κάθε τι αρνητικό ή θετικό έχει το σκοπό του να μας διδάξει σε αυτήν τη ζωή, ουτωσώστε με το πλήρωμα του χρόνου να γίνουμε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί άνθρωποι.

Πέρα από αυτό η αστρολογία αν και ασχολήθηκα με τα να μελετώ και να διαβάζω διάφορα sites και  βιβλία τα τελευταία 3,5 χρόνια, μου έχουν δείξει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή . Όλα έχουν τον σκοπό τους και να μας διδάξουν ότι για να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος πρέπει να περάσεις από πολλά στάδια σε αυτή ζωή σου.

Δεν χρειάζεται ούτε να μεμψοιμερούμε ούτε να αποδίδουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στα άστρα, αυτά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας πως πρέπει να πορευθούμε στο νήμα της ζωής μας.

Πίστη, αγαπητά μου αστρόπαιδα στις δυνάμεις μας, οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να μας εγκαταλείψουν, όσο δύσκολα και αν περνάμε, διότι το πλήρωμα του χρόνου θα μας ανταμείψει έτσι όπως πρέπει για τον καθένα μας και να μην χάνουμε τη ρότα μας στο ρου της ζωής μας.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...