παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γνωση φέρνει...άγνοια

Κααααλημέρα στα απανταχού κουρασμένα αλλά ποτέ νικημένα ΙΙμια και σε ολους όλων των αγαπητών (και μη) ζωδίων!

 Πριν μερικές βδομάδες μελέτησα εντατικά τολμώ να πω :D

Βρήκα τον χάρτη μου (χάρη στην πολύτιμη βοήθεια κάποιων!!!) και διάβασα όόόλη τη βιβλιοθήκη. Είναι πολλές οι απορίες που μου δημιουργήθηκαν, αλλά σήμερα διαβάζοντας το tip of the day μου ξύπνησαν κάποιες συγκεκριμένες:

Ο Διας γυρίζει ανάδρομος στον Κριό σήμερα,σωστά? Ο Δίας στον γεννέ8λιο χάρτη μου, με όλα όσα συβολίζει, βρίσκεται στον Κριό και στον 9ο οίκο. Διάβαζα για τα χαρακτηριστικά του όμως δεν έχω καταλάβει τι θα πει "καλή θέση στον γεννέθλιο χάρτη", εκτός από τυχον αρνητικές ή θετικές όψεις. Είναι καλή θέση ο Κριός? Ο 9ος οίκος έχω την εντύπωση ότι ειναι καλός για τον Δία, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος! Ή μήπως..ο Δίας είναι καλός για τον 9ο κι όχι ο 9ος για τον Δία?

Επειδή είναι όντως μια περίοδος που "Οι κοινωνικοί/επαγγελματικοί στόχοι πήραν διαφορετικά μονοπάτια το τελευταίο διάστημα" και "Θελω κάτι περισσότερο ζωντανό, ενδιαφέρον και ελεύθερο από την τωρινή επαγγελματική πραγματικότητα".

Τι ρολο θα παίξει η ανάδρομη αυτή πορεία του Δία στον Κριό για μένα που έχω τον Δία στον Κριό και σ' έναν οίκο "ενδεικτικό για την καριέρα";

 Ευχαριστώ in advance

Και πάλι καλημέρα σας κυρίες και κύριοι!

 

Υ.Γ. 1.Αν ο Διας ήταν ανάδρομος στον γεννέθλιο, τώρα που γυρίζει ανάδρομος, θα ήταν...κανονικός; Το λέω γιατι έχω 4 ανάδρομους Κρόνος, Ουρανός, Πλούτωνας και Ποσειδώνας, άρα...όλο και κάποιος κάθε τόσο θα είναι ανάδρομος. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...