παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΔΙΔΥΜΟΙ vs ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Καλησπέρα σας αστρόπαιδα....!!!!
Σήμερα το μενού έχει ΙΙμια με σκορπίδια....!!!!
Σας παραθέτω ένα ενδιαφέρον άρθρο για αυτά τα δύο ζώδια, και φυσικά...τα συμπεράσματα δικά σας...!!!

Δύο πολύ διαφορετικοί κόσμοι!
 
Ο σκορπιός δημιουργεί έντονες συναισθηματικές σχέσεις με ιδιαίτερους ανθρώπους και τόπους, δένεται βαθιά και προσκολλείται στενά σε πρόσωπα και ιδιαίτερα στην/ον σύντροφο. Ο δίδυμος αντίθετα, παίρνει τη ζωή με πιο εύθυμη διάθεση και συνήθως δεν μπλέκετε συναισθηματικά όπως ο σκορπιός και ίσως κάποια στιγμή να νιώσει, ότι εκείνος είναι πολύ βαθιά, απαιτητικός και άπληστος.

Ο σκορπιός θα κάνει προσπάθειες να καθυποτάξει (τον δίδυμο) και να μετριάσει την κοινωνικότητα και την πολυπραγμοσύνη του απαιτώντας αποκλειστικότητα. Ο δίδυμος πάλι, μάλλον θα κουραστεί γρήγορα από την κτητικότητά του και θα αναζητά διεξόδους ελευθερίας, επιζητώντας έντονες, άμεσες εμπειρίες και ότι του ταιριάζει καλύτερα ένας τρόπος ζωής, με άμεσες και διανοητικές δραστηριότητες, ενός φυσικού, δυναμικού είδους.

Το δικό στυλ του δίδυμου είναι περισσότερο εγκεφαλικό, λιγότερο έντονο και με μεγαλύτερη ποικιλία ενδιαφερόντων.

Η ανισότητα ανάμεσα στις δυο αυτές προσεγγίσεις ως προς την ζωή είναι μεγάλη, και χρειάζεται να "παλέψουν" αρκετά για να γεφυρωθούν οι διαφορές δλδ, να συμπληρώνουν οι μεν τους δε, παρά να συγκρούονται μεταξύ τους.
Τελικά η  αλήθεια είναι, ότι πιθανόν να έλκενται από τις ίδιες αυτές ιδιότητες που τους κάνουν τόσο διαφορετικούς μεταξύ σας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...