παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ταλαιπωρία και πάλι ταλαιπωρία!!

Καλημέρα,

Έχω ανακαλύψει το site σας εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από όσα διαβάζω γιατί ανταποκρίνονται επακριβώς σε όσα βιώνω και νιώθω τον τελευταίο χρόνο.

Είμαι σε διάσταση με το σύζυγό μου εδώ και 1 χρόνο και ταλαιπωρούμαι αφάνταστα!Και αυτός είναι Δίδυμος, γεννημένος 26.05.76 και ώρα 17:00 περίπου. Αυτός ο Κρόνος μας έχει αλλάξει τα φώτα κυριολεκτικά!!!

Για το χωρισμό έφταιγα εγώ, όμως όλο ατυό το διάστημα έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες για επανασύνδεση αλλά τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι ξέρω πως κι αυτός με αγαπάει αλλά είναι πολύ πληγωμένος, εγωιστής και δεν μπορεί να κάνει βήμα επανασύνδεσης. Έχει μπλέξει σε ένα προσωπικό αδιέξοδο, όπου έχει εκτεθεί (σε φίλους, γονείς κλπ) και δεν μπορεί να κάνει πίσω. Και σαν να μην έφταναν αυτά έχουμε καταλήξει να τσακωνόμαστε για το σπίτι που έχουμε (ποιος θα μείνει μέσα, πόσο, κλπ).

Έχω κουραστεί πάρα πολύ. Τον αγαπάω αλλά έφτασα στο σημείο να μην τον αναγνωρίζω....να αρχίσω να ξενερώνω με όσα λέει και κάνει. Κι αυτό γιατί όλο αυτό το χρόνο κάθ άλλο παρά σθεναρή στάση είχε. Είπε το "τέλος" και μόνο τέλος δεν ήταν!
Τέλοσπάντων, μη σας ζαλίζω. ήθελα απλά να ρωτήσω μέχρι πότε προβλέπεται η ταλαιπωρία μου. Η πραγματική μου επιθύμία είναι να είμαστε και πάλι μαζί αλλά και αυτό να μη γίνει τουλάχιστον να ξεμπερδέψουμε και να ηρεμήσω. Το έχω τόσο ανάγκη!

Και κάτι τελευταίο. Η ώρα γέννησής μου είναι 06:50 το πρωί. Μερικοί με βγάζουν Δίδυμο με ωροσκόπο Καρκίνο, ενώ στο site σας ο ωροσκόπος μου βγαίνει Δίδυμος. Γιατί συμβαίνει αυτό?
Σας ευχαριστώ πολύ!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...